10 / 05 / 2024

par inşaat

par inşaat

Buca Kaynaklar Et Entegre Tesisi'nin ihalesini 1 milyon 110 bin lira teklif veren Par İnşaat kazandı. Yıllardır atıl durumda kalan Buca Et Entegre Tesisleri'nin kiralanması ile ilgili ihale dün İzmir Defterdarlığı'nda yapıldı.

Trabzonlu İnşaat ustası hurda malzemelerinden öyle bir şey yaptı ki görenler hayrete düştü!

Trabzon'da inşaat ustası olan Serkan Çelik, atık ahşap malzemeler ve hurda kamyonet parçalarını kullanarak 15 günde bir ahşap kamyonet yaptı.

İstanbul Havalimanı'nın yeni hangarlarının inşaatı tamam!

Türk Hava Yolları (THY) Teknik AŞ, İstanbul Havalimanı'nda yer alan uçak bakım, onarım ve revizyon (MRO) kompleksinin önemli bir parçası olacak yeni hangarlarının inşaatını tamamladı.

Gaziantep Şahinbey'de elektrik akımına kapılan inşaat işçisi öldü!

Gaziantep'in Şahinbey Yeşilköy Mahallesi'nde taziye evinin inşaatında çalışan Mahmud el Sati (22), taşıdığı demir parçasının elektrik kablosuna temas etmesi sonucu akıma kapıldı.

Yapı Par İnşaat Ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Yapı Par İnşaat Ve Mimarlık Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sefa Palut tarafından kuruldu.

Trabzon'da inşaat işçisi resim sergisi açtı!

İnşaat duvarlarına alçı yerine taş ve kiremit parçaları ile resim çizen inşaat işçisi Mustafa Arslan yağlı boya ve tuvallere işlediği resimlerinin bulunduğu ilk kişisel resim sergisini açtı.  

İnşaat ve beton sektörleri, Beton 2017'de buluştu!

Beton 2017 Kongresi ve Fuarı, hazır beton, çimento, agrega ve inşaat sektörlerini bir araya getirdi. Yavuz Işık, "Hazır beton sektörü 109 milyon metreküplük üretim ve 16 milyar TL’nin üstünde gelir hacmiyle inşaat sektörünün en önemli parçası." dedi

Hazır beton inşaat sektörünün en önemli parçası!

Avrupa Hazır Beton Birliği (ERMCO) ve THBB Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Işık, hazır beton sektörüyle ilgili açıklamalarda bulundu. Işık, hazır betonun inşaat sektörünün en önemli parçası olduğunu söyledi.

Güneşli, inşaat firmalarının dikkatini çekiyor!

Kentsel dönüşümün de etkisi ile sanayi bölgesi konumundan çıkıp yeni bir yüze kavuşan Güneşli- Basın Ekspres Yolu, arazilerin büyük ve işlenebilir olması, parçalı mülkiyet olmaması ve lokasyon avantajı ile yatırım yapmak isteyen inşaat firmalarının dikkatini çekiyor

İzmit Doğan Mahallesi'ndeki inşaat tehlike saçıyor!

İzmit Doğan Mahallesi 8’inci ve 10’uncu Sokak sakinleri, yaklaşık 4 ay önce başlatılan inşaatın can güvenliklerini tehdit ettiğini ileri sürüyor. İnşaattan düşen parçaların evlerinin çatılarından içeri girdiğini söyleyen mahalle sakinleri, konuyu yetkililerin araştırmasını istiyor.

İzmir Bayraklı'da bina inşaatında kaza: 1 ölü!

İzmir'in Bayraklı ilçesindeki inşaat halindeki 43 katlı binanın cam montajı sırasında, kopan demir ve cam parçaları işçilerin üzerine düştü. Olayda 1 işçi hayatını kaybetti, 1 işçi ise ağır yaralandı.

Başakşehir'de inşaat halindeki otelde yangın çıktı!

Başakşehir'de inşaat halindeki otelde çıkan yangında hasar meydana geldi. Yanan kalıp ve ahşap parçaları, rüzgar nedeniyle alışveriş merkezinin çevresindeki bağlantı yollarına düşerken, polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı.

Kayseri Esentepe'de inşaatın yük asansörü düştü!

KAYSERİ’de bir inşaatın dış cephesindeki yük asansörünün düşmesi sonucu başına demir parçası gelen işçilerden 40 yaşındaki İmdat Şahin, yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Par İnşaat, Buca Kaynaklar Et Entegre Tesisi'nin ihalesini kazandı!

Buca Kaynaklar Et Entegre Tesisi'nin ihalesini 1 milyon 110 bin lira teklif veren Par İnşaat kazandı. Yıllardır atıl durumda kalan Buca Et Entegre Tesisleri'nin kiralanması ile ilgili ihale dün İzmir Defterdarlığı'nda yapıldı.

par inşaat Haberi

par inşaat

İzmir Ticaret Odası (İTO) ve İzmir Ticaret Borsası'nın (İTB) yüzde 50-50 ortaklıkla kurdukları 'İzmir Mezbaha Et Entegre' şirketi ile 'Par İnşaat' şirketi ihalede yarıştı. Yıllık kira bedeli olarak 740 bin lira muhammen bedeli bedelle başlayan ihalede toplamda 174 kez fiyat artışı yapıldı. İhaleyi bir milyon 110 bin lira ile son teklifi veren Par İnşaat kazandı. Kaynaklar'da tesisin bulunduğu 105 bin 603 metrakelik alanın 22 bin 203 metrekarelik kısmı dışında kalan 83 bin 400 metrekare üzerinde bulunan yapıyla birlikte "Et Entegre Tesisi" olarak kullanılması amacıyla 30 yıl süreli bağımsız ve sürekli nitelikli irtifak hakkını Par İnşaat'ın oldu. İhalede İzmir Mezbaha şirketi adına İTB Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Bülent Arman, İTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cüneyt Güleç katılırken, Par İnşaat adına...