17 / 05 / 2024

Paradise Jet Tur Servis Hizmetleri iletişim 

Paradise Jet Tur Servis Hizmetleri iletişim 

Paradise Jet Tur Servis Hizmetleri Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bashar Amouri ve Mohammed H.Y. Hijazi tarafından kuruldu.

Paradise Jet Tur Servis Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!   

Paradise Jet Tur Servis Hizmetleri Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bashar Amouri ve Mohammed H.Y. Hijazi tarafından kuruldu.

Tur operatörlerinin indirimi Rusya'dan rezervasyon getirmedi!

Şubat'ın ortasına geldik. Rusya'dan tek bir rezervasyon yok. Batı ile çalışan tur operatörleri de bunu fırsat bilip indirim istedi. Mecburiyetten % 25 hatta % 40 indirim yapan tesisler var.

Anı Tur 25 yeni otel açacak!

Anı Tur'un Başkanı, 30 yıllık turizmci Veli Çilsal, Rusya ve krizdeki Avrupa'dan gelecek turist sayısının azalmasına karşı Gürcistan formülü önerdi: Ruslar pasaportsuz Türkiye'ye gelsin, Türkler tatili ülkesinde yapsın..

Mez Tur Enerji ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Mez Tur Enerji ve Turizm Anonim Şirketi, Mustafa Göçen Yönetim Kurulu Başkanlığı 'nda, 50 bin TL sermaye ile 2 Şubat 2015 'te Sarıyer'de kuruldu.

Korkmaz Servis Taşıma Tur Turizm Gıda ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Korkmaz Servis Taşıma Tur Turizm Gıda ve Ticaret Limited Şirketi, Serkan Çokcan tarafından 80 bin TL'lik sermaye ile 26 Ocak'ta Ümraniye, Elmalıkent Mahallesi'nde kuruldu.

Jolly Tur Esentepe'de plaza açtı!

Türk turizmine katkı sağlayan Jolly Tur, sektörde 28 yıllık başarısını Esentepe'de hizmete açtığı Vardar Plaza ile taçlandırdı. Plazadaki açılışa Jolly Tur Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar ev sahipliği yaptı.

Jolly Tur genel müdürlüğü Vardar Plaza'ya taşındı!

Jolly Tur, genel müdürlük binasını Esentepe'deki Vardar Plaza'ya taşıdı. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar,"Nişantaşı'nda bir apartman dairesinde başlayan 28 yıllık yolculuğumuzu yeni binamız Vardar Plaza ile taçlandırıyoruz" dedi.

Vole Tur Turizm Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vole Tur Turizm Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erman Ağır tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 20 Ocak'ta Kadıköy, Kozyatağı Mahallesi, Bayar Caddesi'nde kuruldu.

Yükselen Tur Organizasyon Turizm İnşaat Müzik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yükselen Tur Organizasyon Turizm İnşaat Müzik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Ali Yüksektepe tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 19 Ocak'ta Gaziosmanpaşa'da kuruldu.

Jolly Tur 2015 yılında yüzde 25 büyüme hedefliyor!

Jolly Tur'un 320 acentesi Kıbrıs 'ta bir araya geldi. Jolly Tur Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar, yeni ofis ve bayiliklerin yatırım planları arasında olduğunu söyledi.

Akkent Paradise Gardens 5 Ankara projesinde daireler 281 bin TL' den başlıyor!

Ünal Akpınar İnşaat tarafından hayata geçirilen Akkent Paradise Gardens projesi toplam 50 dönüm üzerinde yükseliyor. Projedeki daireler 2+1,3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Akkent Paradise Gardens 5 Ankara projesinde daireler 281 bin TL' den başlıyor.

Tekeli Tur Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tekeli Tur Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yahya Yatar tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 25 Aralık'ta Beyoğlu, Örnektepe Mahallesi, Etibank Caddesi'nde kuruldu.

2023'e kadar tur operatörleri uzaya yolcu gönderecek!

TÜRSAB (Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği) Başkanı Başaran Ulusoy, dünyada uzay turlarının başladığını belirterek, "Türkiye de bu trendden nasibini alacak. 2023'e kadar tur operatörleri uzaya yolcu gönderecek" dedi.

Paradise Jet Tur Servis Hizmetleri iletişim  Haberi

Paradise Jet Tur Servis Hizmetleri iletişim 

Paradise Jet Tur Servis Hizmetleri Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bashar Amouri ve Mohammed H.Y. Hijazi tarafından kuruldu.

Paradise Jet Tur Servis Hizmetleri Limited Şirketi konusu: 
1) Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. 2) Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. 3) Hac ve Umre organizasyonları gerçekleştirmek. 4) 1618 Sayılı Seyahat Acenteleri Kanunu uyarınca acentelik belgesi almak, yurt içinde ve yurt dışında turizm acenteliği kurmak, yerli ve yabancı turistlere konaklama hizmeti vermek, turlar düzenlemek. 5) Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri...