02 / 05 / 2024

Paradise Life ulaşım bilgileri

Paradise Life ulaşım bilgileri

Yıldız İnşaat imzası ile hayata geçirilen Paradise Life Residence'de daire tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Satış süreci devam eden proje 6 bin 668 metrekare arsa üzerine yükseliyor. Peki Paradise Life nerede?

Yenimahalle Akkent Paradise Gardens ulaşım!

Yenimahalle Akkent Paradise Gardens ulaşım bilgilerine göre proje Ankara Yenimahalle - Batıkent bölgesinde bulunuyor. Teslimlerin 2017 yılı içerisinde gerçekleşeceği projede satışlar devam ediyor.

Nurol GYO Nurol Life ulaşım!

Nurol GYO Nurol Life ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Seyrantepe'de hayata geçiriliyor. Banka kredisi ile ödeme yapılabilen proje 9 bin 525 metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Esenyurt Life In Vera ulaşım bilgileri!

Vera Group imzasıyla hayata geçirilen projede daire tipleri 1+0, 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildi. Esenyurt Life In Vera ulaşım bilgileri kapsamında proje Tüyap Fuar Merkezi’ne 7 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Life In Vera ulaşım!

Teslimlerin hemen gerçekleştiği Life In Vera Konutları'nda satış süreci devam ediyor. Life In Vera ulaşım bilgilerine göre İstanbul'un Esenyurt ilçesinde hayata geçiriliyor.

İzmir Folkart Bornova Evleri ulaşım!

Folkart Life Bornova Evleri Folkart Yapı tarafından İzmir’in Bornova ilçesinde hayata geçiriliyor. İzmir Folkart Bornova Evleri ulaşım bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Folkart Life Bornova ulaşım krokisi!

Folkart Yapı imzası ile hayata geçirilen Folkart Life Bornova'da teslimlerin 2 yıl sonra gerçekleşmesi planlanıyor. Proje çevre yoluna 500 metre mesafede bulunuyor. İşte Folkart Life Bornova ulaşım krokisi...

Folkart Life Bornova Konutları ulaşım!

Folkart Life Bornova projesi İzmir’de inşa ediliyor. İzmir Folkart Life Bornova Konutları ulaşım bilgileri kapsamında Metroya ve Adnan Menderes Havalimanı'na yakın bir bölgede hayata geçiliyor.

Folkart Life Bornova projesi ulaşım!

İzmir Folkart Life Bornova projesi Folkart Yapı tarafından İzmir’in Bornova ilçesinde hayata geçiriliyor. Folkart Life Bornova projesi ulaşım bilgileri ise haberimizin içinde yer alıyor.

Bornova Folkart Life Evleri ulaşım!

Bornova Folkart Life projesi Folkart Yapı tarafından İzmir ‘in Bornova ilçesinde hayata geçiliyor. Bornova Folkart Life Evleri ulaşım bilgileri ise haberimizin içinde yer alıyor.

Folkart Yapı Folkart Life Bornova ulaşım!

Folkart Yapı Folkart Life Bornova ulaşım bilgilerine göre proje, Adnan Menderes Havalimanı'na yakın konumda bulunuyor. Daire fiyatları 192 bin TL'den başlangıç gösteren projede satışlar devam ediyor.

Folkart Life Bornova ulaşım bilgileri!

Folkart Life Bornova projesi Folkart Yapı imzası ile İzmir 'in Bornova ilçesinde hayata geçiriliyor. Folkart Life Bornova ulaşım bilgileri ise haberimizin içinde yer alıyor.

Bornova Folkart Life Konutları ulaşım!

Bornova Folkart Life Konutları ulaşım bilgilerine göre proje, Adnan Menderes Havalimanı'na yakın konumda bulunuyor. Teslimlerin 2 yıl sonra yapılacağı projede banka kredisi kullanılabiliyor.

Folkart Bornova Evleri ulaşım bilgileri!

Folkart Bornova Evleri ulaşım bilgileri kapsamında İzmir’in Bornova ilçesinde yer alıyor. İzmir Folkart Life Bornova projesi Folkart Yapı imzası ile yükseliyor.Proje 2017 yılında teslim edilecek.

Paradise Life ulaşım bilgileri Haberi

Paradise Life ulaşım bilgileri

Teslimlerin 2016 yılının Mart ayında yapılması planlanan Paradise Life Konutları'nın büyüklükleri 130 metrekare ile 210 metrekare arasında değişiyor. Proje 3 blok halinde yükseliyor. 


"Paradise Life nerede?" sorusuna Bursa'nın Nilüfer ilçesi yanıtını verebiliriz. Toplamda 94 adet daire ve 14 adet ticari üniteden meydana gelen proje Yıldız İnşaat imzası taşıyor. 


Toplam arsa alanı 6 bin 668 metrekare olarak belirlenen Paradise Life Nilüfer'de 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri sunuluyor. 


Daire fiyatları 294 bin TL'den başlangıç gösteren Paradise Life Bursa'da yüzde 30 peşin ödemelerde, kalan yüzde 70'lik kısım için banka kredisiyle vade imkanı sağlanıyor. 


Bursa Paradise Life'ta kapalı otopark alanı, alışveriş merkezi, yetişkin ve çocuk yüzme havuzları, spor merkezi gibi sosyal yaşam alanlarına yer veriliyor. 

Paradise Life 15.02.2016 tarihli...