17 / 07 / 2024

paradise rezidans antalya daire fiyatları

paradise rezidans antalya daire fiyatları

Antalya Konyaaltı'nda inşa edilen Paradise Residence'de yer alan 144 daire 108 bin euro ile 148 bin euro arasında değişen fiyatlardan satışa sunuluyor.

Eliz Paradise Antalya'da teslimler 4 ay sonra! 

Eliz Paradise projesinde konut satışları devam ediyor. Projede teslimlerin 4 ay sonra yapılması planlanıyor. Peki Eliz Paradise konut fiyatları ne kadar? İşte merak edilen ayrıntılar...

Aderan Global'den Antalya'ya 26 konutluk yeni proje! Palma Residence için start verildi! 

Antalya’nın yeni rezidans yaşamı Palma Residence projesi için start verildi. 26 konuttan oluşan proje Aderan Global tarafından hayata geçiriliyor.

Haluk Altunkaya'dan Antalya Elmalı’daki rezidans projesine tepki!

Ak Parti Elmalı İlçe Başkanı Haluk Altunkaya, eski otogar alanına yapılmak istenen rezidans ve otopark projesiyle ilgili eleştiride bulundu. 

Antalya’da yeşil alan olması için TOKİ’ye verilen arazide rezidans mı yapılıyor?

Antalya’da yeşil alan olması için TOKİ’ye verilen arazide inşaat yapıldığı ileri sürüldü. CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, sorularının cevaplanması istemiyle bir önerge sundu.

Antalya'daki 12 blokluk 11 katlı rezidans inşaatı durduruldu mu?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bizzat takip ettiği ve Akdeniz’in en büyük camisi olan Akdeniz Üniversitesi Camii’nin önünde ve Akdeniz Üniversitesi’nin giriş kapısının yanında konumlanan 12 blokluk 11 katlı rezidansın inşaatı durdu mu?

Antalya'daki eski spor alanın yerine AVM mi yapılacak?

Antalya Bahçelievler'deki eski spor alanı Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından 190 milyon TL bedelle satın alındı. Antalya Barosu avukatlarından Tuncay Koç, "Arsaya rezidans ve AVM yapılabilir" dedi.

Antalya'ya rezidans ve AVM geliyor!

Antalya 100. Yıl Spor Kompleksi Alanı'na yapılan stat sonrasında mahkeme kararının iptal ettiği dev AVM ve , Rezidans yeniden gündeme geldi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Antalya yerel yönetimlerini yok sayarak, spor alanını turizm ve ticaret alanına çeviren plan değişikliğini onadı.

Antalya Şerik'e yapılacak AVM imar planına aykırı mı?

Mülkiyeti Antalya Pamuk ve Narenciye Tanın Satış Kooperatifi Birliği'ne ait olan 2014 yılında ihale edilen 12.8 bin metrekarelik arsaya AVM ve rezidans yapılacaktı. Peki, son durum ne?

Antalya Sirrus Town 2020'de açılacak!

Antalya Lara Kemerağzı'nda iki blok halinde yapılan rezidans, Sirrus Town adıyla turizmin hizmetinde olacak. Sirrus Town, 487 oda 1092 yatak kapasiteli olarak dizayn ediliyor. Otelin 2020 yılında açılması planlanıyor.

Ankara Akkent Paradise Rezidans teslim tarihi!

Ankara Akkent Paradise Rezidans teslim tarihi Nisan 2017 yılı olarak belirtiliyor. Akkent Paradise Gardens Rezidans projesinde 2+1 daire fiyatları 310 bin liradan başlayarak değişiyor...

Akkent Paradise Gardens Rezidans satış fiyatları!

Akkent Paradise Gardens Rezidans satış fiyatları 310 bin liradan başlayarak değişiyor. Akkent Paradise Gardens Rezidans Ankara projesinde daire teslimlerinin Nisan 2017 yılında yapılması hedefleniyor...

Akkent Paradise Rezidans satılık daire!

Akkent Paradise Rezidans satılık daire fiyatları 310 bin liradan başlayarak değişiyor. Akkent Paradise Gardens Rezidans Ankara'da 432 daire, 36 cadde mağazası ve AVM alanı bulunuyor...

Akkent Paradise Gardens Rezidans satılık!

Akkent Paradise Gardens Rezidans satılık konut fiyatları 310 bin TL'den başlıyor. 8 blok halinde yükselen proje Ünal Akpınar İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor.

paradise rezidans antalya daire fiyatları Haberi

paradise rezidans antalya daire fiyatları

Demo İnşaat tarafından Antalya Konyaaltı'nda yapılan Paradise Residence, 8 bin 500 metrekare alan üzerinde 8 blokta toplam 144 daireden oluşuyor. Her blokta 18 konutun bulunduğu projede 90 ve 110 metrekare büyüklüğünde 2+1 tipinde daireler yer alıyor. Paradise Residence'da ayrıca 149 metrekare büyüklüğünde 3+1 tipinde dubleks konutlar da bulunuyor.

Paradise Residence'da yer alan 90 metrekare 2+1 daireler 108 bin euro, 110 metrekare 2+1 daireler 128 bin euro, 150 metrekare 3+1 daire tipi ise 148 bin Euro'dan satılıyor.

Ebeveyn yatak odalarında banyo ve soyunma odaları bulunan projedeki dubleks dairelerde ayrıca 35 metrekare büyüklüğünde...