17 / 05 / 2024

paralel yapı sinpaş

paralel yapı sinpaş

Paralel Yapı ve Sinpaş Yapı işbirliği ile Gaziantepte hayat bulan ve ilk etap satışlarının tamamlanmasıyla ikinci etap satışlarına başlanan Antepiada avantajlar kampanya ediyor

Sinpaş Yapı Tasarrufu Sandığı 15 soruda tüm detaylarıyla!

Sinpaş Yapı Tasarrufu Sandığı 15 soruda tüm detaylarıyla haberimizde yer alıyor. İşte Sinpaş Yapı Tasarrufu Sandığı 15 soruda tüm detaylarıyla...

Sinpaş Yapı Tasarrufu Sandığı ile faizsiz kredisiz ev sahibi olma imkanı!

Sinpaş Yapı Tasarrufu Sandığı ile faizsiz, banka kredisiz herkese ev sahibi olma imkanı sunuluyor. Peki Sinpaş Yapı Tasarrufu Sandığı nasıl işliyor? 

Kızılbük GYO'dan Sinpaş Yapı'nın pay işlemine ilişkin açıklama!

Kızılbük GYO, şirket ortaklarından Sinpaş Yapı Endüstrisi A.Ş.'nin yapmış olduğu işlemleri tablo ile yayınlandı.

Kızılbük GYO'dan Sinpaş Yapı pay işlemi açıklaması!

Kızılbük GYO ortaklarından Sinpaş Yapı Endüstrisi A.Ş.'nin yapmış olduğu işlemler yayınlandı.

Sinpaş Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi Sultanbeyli Şubesi açıldı!

Sinpaş Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi Sultanbeyli Şubesi Sultanbeyli’de  149 milyon 951  bin 943 TL sermaye bedeli Mehmet Doğan tarafından açıldı.

Sinpaş Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi Bağcılar Şubesi açıldı!

Sinpaş Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi Bağcılar Şubesi bugün Bağcılar'da 149 milyon 951 bin 943 TL sermaye bedeli ile Mehmet Doğan tarafından açıldı.

Sinpaş Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi Ümraniye Şubesi açıldı!

Sinpaş Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi Ümraniye Şubesi Ümraniye'de 149 milyon 951 bin 943 TL sermaye bedeli ile Mehmet Doğan tarafından açıldı.

Sinpaş Yapı Başakşehir'de 149.9 milyon TL'ye şube açtı! 

Sinpaş GYO Satış Müdürü Mehmet Doğan, Sinpaş Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi İkitelli Deposite Şubesi'ni açtı. 

Sinpaş Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi İkitelli Deposite Şubesi açıldı!

Sinpaş Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi İkitelli Deposite Şubesi bugün Başakşehir'de 149 milyon 951 bin 943 TL sermaye bedeli ile Mehmet Doğan tarafından açıldı.

Fettah Tamince: Yatırımlarımızı Türkiye'nin vizyonuna paralel yapıyoruz!

Rixos Otelleri Yönetim Kurulu Başkanı Tamince, "12 ülkede faaliyet gösteriyoruz. 30 ülkede olmak istiyoruz. Daha çok Asya Pasifik'te büyümek istiyoruz ve onunla ilgili adımlarımızı atıyoruz. Yatırımlarımız devam ediyor" dedi..

Paralel Yapı'nın eski yöneticisi Taner Nakıboğlu'na 15 yıl hapis cezası!

Paralel Yapı'nın eski yönetim kurulu başkanı ve Naksan Holding'in eski yönetim kurulu üyesi Taner Nakıboğlu, Gaziantep'teki FETÖ davasında 15 yıl hapis cezasına çarptırıldı. 

Sinpaş Yapı, Sinpaş GYO'ya devrediliyor!

Sinpaş Yapı'nın tam bölünme suretiyle sahip olduğu varlık ve yükümlülüklerinin bir bölümünün Sinpaş GYO'ya devri için hazırlanan SPK tarafından onaylanan duyuru metni ve esas sözleşme tadil metni KAP'ta yayınlandı...

Bak Yapı, Sinpaş'tan arsa aldı!

Bursa'dan çıkıp İstanbul, Çanakkale gibi başka kentlerde de projeler üreterek ulusal marka ligine geçiş yapan Bak Yapı,

paralel yapı sinpaş Haberi

paralel yapı sinpaş

 Antepianın ikinci etabı Yakut Mahallesinin yüzde 55i satıldı

55 ay vade farksız ödeme kolaylığı Antepiada Antepiada 1.370 TLden başlayan taksitler

İki ay gibi kısa bir sürede yüzde 55inin satılan ikinci etap Yakut Mahallesindeki konutlarda 1.370 TLden başlayan cazip taksitler ve 55 ay vade farksız ödeme kolaylığı sunuluyor.

Her zevke ve bütçeye uygun konut tiplerinin yer aldığı Antepia projesinde, 117 metrekarelik 2+1 konutlar 205 bin 500 TLden başlıyor. Proje alanının yüzde 85lik bölümünü oluşturan peyzajıyla Türkiyenin en fazla yeşil alana sahip projesi olan Antepianın satışı gibi inşası da hızla deva ediyor.

1,2 milyar dolarlık yatırım değeri ile GAPtan sonraki en büyük yatırım olarak nitelendirilen Antepiada fırsatlar devam ediyor. Projenin ikinci etabı Yakut Mahallesinde oturum veya yatırım amaçlı her bütçeye uygun konut yer alıyor. 2+1in...