21 / 05 / 2024

paramizi nasil değerlendirelim

paramizi nasil değerlendirelim

Tek haneye gerileyen faizlerle birlikte mevduat eski cazibesini kaybederken, 'Paramı nereye yatırayım' sorusu son zamanlarda sıkça soruluyor

Fenerbahçe'nin 300 milyon Euro'ya yakın gayrimenkul değeri var!

Aziz Yıldırım; ‘150 milyon Euro mu, 150 milyon TL mi’ polemiğine son noktayı koydu. Yıldırım, "150 milyon ben vereyim, 150 milyon sen ver, beraberce kulübü borçtan kurtaralımdı benim çağrım. 300 milyon Euro'ya yakın bina, arsa, gayrimenkul değeri var. Onu da değerlendirelim dedim" dedi..

Rıdvan Fadıloğlu: Önce elimizdeki arsaları değerlendirelim!

Gaziantep'te Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, konut fiyatları sürekli artan kentte sanıldığının aksine yeni imar alanlarına ihtiyaç olmadığını, öncelikle imarlı alanların uygulamalarının bitmesi gerektiğini söyledi.

Kahramanmaraş'ın kimliği kentsel dönüşüm ile yansıtılacak!

Çevre Bakanlığı müsteşarı Öztürk, "Burada bundan sonra alınması gereken önlemler dahil olmak üzere tüm konuları, tüm yönleriyle müzakere edelim, değerlendirelim ve ona göre çantamızı doldurup Ankara'ya gidelim' dedi.

Naim Şahin, Ordu-Giresun Havaalanı inşaatını inceledi!

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Ordu-Giresun Havaalanı inşaatıyla ilgili olarak, "Havaalanının adına takılmayalım. Bu çok basit bir konudur, başka konuları değerlendirelim" diye konuştu

Tebernüş Kireçci: Kriz konut ve emlak piyasasına nasıl yansır

İMKB 100 endeksi 50 binin altını, Dolar 1.75 TLyi, Euro ise 2.5 TLyi gördü Dünya para ve sermaye piyasaları sallanıyor Piyasaların tadı  kaçtı. Böyle bir ortamda emlak ve konut piyasalarının nasıl bir gelecek bekliyor Gelin hep beraber değerlendirelim

TOKİ Eski Başkanı Erdoğan Bayraktar vekil olursa!..

Hürriyet gazetesi yazarı Yalçın Bayer, bugünkü köşesinde 'CHP listelerinden sonra AKP listelerini de değerlendirelim' diyerek ' AKP listesinin arka yüzü' başlıklı yazısında TOKİ Eski Başkanı Erdoğan Bayraktar'ın adaylığını ve KİPTAŞ'ı değerlendirdi

www.emlakkulisi.com 3 yaşında!

www.emlakkulisi.com 9 Temmuz'da 2. yaşını bitiriyor. 3. yaşına giriyor. Gelin sizinle birlikte geçen 2 yılı değerlendirelim. Size 3. ve ilerleyen yıllarda neler yapacağımızı anlatayım.

Paramızı nasıl değerlendirelim?

Tek haneye gerileyen faizlerle birlikte mevduat eski cazibesini kaybederken, 'Paramı nereye yatırayım' sorusu son zamanlarda sıkça soruluyor

Ülke olarak fırsatları değerlendirelim..

Yaşanan bu küresel kriz acaba ülkemiz için bir fırsat olabilir mi?

Ankara Alışveriş merkezleri

Son zamanlarda Ankara'da herkesin dikkatini çeken bir şekilde artan AVM sayısına bu sefer daha sayısal bir şekilde bakalım ve değerlendirelim istedik.

Yabancılara mülk satışına sınırın gerekçesi Resmi Gazete`de

Anayasa Mahkemesi'nin, yabancılara bazı koşullarda taşınmaz satışını öngören kanunun bazı hükümlerinin iptaline ilişkin kararının gerekçesi Resmi Gazete'de yayımlandı.

My World`de yüzde 12.5 peşinata 240 taksit!

Konut kralı Ali Ağaoğlu, Ataşehir'deki My World projesindeki yeni finansman modelini açıkladı. Peşinatı yüzde 12.5'e düşüren Ağaoğlu, ilk taksiti de 6, 10 ve 13 ay sonra başlatıyor!

Veliefendi'de tekstil bitti, fabrika arazileri değerlendi

Ekonomist Dergisi bu hafta piyasaya çıkan sayısında büyük değişime hazırlanan Zeytinburnu'nu mercek altına aldı. Zeytinburnu'nda hangi arsaya? Ne inşa edilecek? İlçeyi nasıl bir değişim bekliyor?

paramizi nasil değerlendirelim Haberi

paramizi nasil değerlendirelim

Biz de bu soruyu, A Yatırım Genel Müdürü Metin Ayışık'a yönelttik. Tabii ki, bu sorunun tek bir yanıtı yok. Tasarruf sahiplerinin risk algılarına göre tercihler ve öneriler değişiyor. İşte, gayrimenkul, borsa, döviz ve faizin yıl sonuna kadarki yol haritası...

GAYRİMENKUL
Durgunluk nedeniyle gayrimenkul fiyatları da çok ciddi geriye geldi. Merkezi yerlerde konut fiyatları yüzde 5 ila yüzde 10 arasında ucuzladı. Önemli bir fırsat olduğunu düşünüyorum. Yatırım açısından bakıldığında tekrar bu piyasaların kıpırdanmaya başladığını düşünüyorum.

DÖVİZ
Orada bir bantın içine girdiğimizi düşünüyorum. Yıl sonuna kadar dolar kurunun 1.50-1.65 arasında bir bantta kalacağını düşünüyorum. Bundan sonra doların 1.80 liraya fırlaması gibi çok büyük hareketler olmayacaktır. Dövizin yatırım yapılmasını tavsiye etmiyorum. Artık orada daha durağan bir döneme girilecektir. IMF anlaşmasının gerçeklemesi kuru daha da aşağı çekecektir.

HİSSE...