26 / 08 / 2024

paramparça dizisinin oynandığı yalı

paramparça dizisinin oynandığı yalı

Başrollerini Erkan Petekkaya ve Nurgül Yeşilçay'ın paylaştığı "Paramparça" dizisinin çekiminin yapıldığı tarihi Edip Efendi Yalısı için yapımcı şirketin kesenin ağzını açtığı öğrenildi...

Demet Özdemir'in kazancı ağızları açık bıraktı: 15 saniye 200 bin TL

Oğuzhan Koç ile evliliğini sonlandıran Demet Özdemir bir süre sonra gönlünü DJ Sergio'ya kaptırmıştı. Güzel oyuncu, dizisinin sezon finali yapmasının ardından soluğu tatilde aldı. Şu sıralar tatilin tadını çıkaran Özdemir'in, 15 saniyelik bir story (hikaye) için aldığı ücret ağızları açık bıraktı.

Altın fiyatlarında iki yıl sonra bir ilk yaşanıyor! Ayı piyasası riski altını paramparça etti

Altın fiyatlarında, FED başkanı Jerome Powell'ın enflasyonu düşürme kararlılığı ile şahin tonda verdiği mesajlarından sonra doların yükselmesi ile rekor düşüş görülüyor.

Raci Şaşmaz hakkında bomba iddia!

Kurtlar Vadisi dizisinin yapımcısı ve Pana Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Raci Şaşmaz hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı.

Lena Headey evini 1 milyon 945 bin dolara satışa çıkardı!

Tüm dünyada izlenme rekorları kıranı ve her bölümü merakla beklenen Taht Oyunları dizisinin oyuncularından Lena Headey, üç yıl önce satın aldığı evini satışa çıkardı.

Breaking Bad'de Jesse Pinkman'ın yaşadığı ev satışa çıkarıldı!

Yayınlandığı dönemde izlenme rekorları kıran Breaking Bad dizisinin unutulmaz karakterlerinden Jesse Pinkman'ın yaşadığı ev satışa çıkarıldı. Fiyatı, 1.6 milyon dolar.

Nurgül Yeşilçay, kazancını gayrimenkule yatırıyor!

‘Paramparça’ dizisi sezon finali yapan Nurgül Yeşilçay, kazancını gayrimenkule yatırıyor. Güzel oyuncunun son olarak Gümüşlük sırtlarından üç daire birden alarak 600 bin lira ödediği öğrenildi.

Paramparça dizisindeki yalıya 30 bin TL zam!

Star Tv 'deki Paramparça 9 aydır Ebru Mengenecioğlu 'nun sahibi olduğu Kandilli'deki Edip Efendi Yalısı'nda çekiliyor.

Erkan Petekkaya evsizler için gökdelen yaptıracak!

Başrolünü Nurgül Yeşilçay'la oynadığı Paramparça dizisi Pazartesi günü reytinglere damgasını vuran Erkan Petekkaya, geçen hafta geçirdiği böbrek ameliyatı sonrası sağlığına kavuştu.

Brezilya'da 2 stadyum satışa çıkartıldı!

Brezilya'da yaşanan skandalların ekonomiyi iyice sarsması üzerine stadyumlar satışa çıkarıldı. Natal Stadyumu ile 6 maçın oynandığı ve yaklaşık 190 milyon dolara inşaatı tamamlanan Fonte Nova Stadyumu'nun da %50'si satışa çıkartıldı.

Turizmciler Edip Efendi Yalısı'nı tur programlarına aldı!

Sosyetik İç Mimar Ebru Mengenecioğlu Kandilli'deki tarihi Edip Efendi Yalısı'nı Yeşilçay (Gülseren) Star TV'deki 1753'de yapılan Edip Efendi Yalısı'nın 23 odası odası var 'Paramparça' dizisine aylık 50 bin dolara (110 bin TL) kiralamıştı.

Nurgül Yeşilçay'dan Sedef Adası yorumu!

Sit alanında olan Sedef Adası inşaata açılıyor. Paramparça dizisinin başarısıyla keyiflenen magazin dünyasının renkli yüzü Nur gül Yeşilçay, alman bu karar karşısında tepkisini dile geitrdi...

Edip Efendi Yalısı tv dizisi için aylık 110 bin TL'ye kiralandı!

Başrollerini Erkan Petekkaya ve Nurgül Yeşilçay'ın paylaştığı "Paramparça" dizisinin çekiminin yapıldığı tarihi Edip Efendi Yalısı için yapımcı şirketin kesenin ağzını açtığı öğrenildi...

Ödemiş'teki arıtma tesisi sorunu devam ediyor!

Kanalizasyon inşaatına 6 aydır başlanamadığını belirten Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, "İzmir'in gözbebeği Gölcük perişan vaziyette. Bazı sokakları halen toprak, asfalt olan yerler de paramparça" dedi

paramparça dizisinin oynandığı yalı Haberi

paramparça dizisinin oynandığı yalı

Başrollerini Erkan Petekkaya ve Nurgül Yeşilçay'ın paylaştığı "Paramparça" dizisinin çekiminin yapıldığı tarihi Edip Efendi Yalısı için yapımcı şirketin kesenin ağzını açtığı öğrenildi.


Star TV'de yayınlanan "Paramparça" dizisi Boğaz'daki meşhur 1753 yapımı tarihi Edip Efendi Yalısı'nda çekiliyor.


Dizinin yapım şirketi, sosyetenin en havalı kadınları arasında olan Ebru Mengenecioğlu'ndan yalıyı aylık 50 bin dolara (110 bin TL)...