30 / 04 / 2024

pardar karo üretimi yapan firma

pardar karo üretimi yapan firma

'Ortadoğu Sanayi ve Belediyeler İhtiyaçları Fuarı' nın gözdesi, Pardar Şirketi tarafından Elazığ’da üretilen karolar oldu. Fuarda açılan stantlarda sergilenen birbirinden farklı karolar büyük ilgili gördü...

Almanya'da inşaat üretimi Ocak'ta yüzde 7 yükseldi!

Almanya'da sanayi üretimi yılın ilk ayında beklentilerin oldukça üzerine çıkarak aylık ve yıllık bazda yüzde 3,3 arttı. Almanya'da, ocak ayında enerji üretimi yüzde 0,1, inşaat üretimi de yüzde 7 yükseldi.

Almanya'da Aralık ayında inşaat üretimi yüzde 0,2 geriledi!

Almanya'da sanayi üretimi Aralık 2015'te aylık bazda yüzde 1,2, yıllık bazda 2,2 azaldı. Almanya'da, aralık ayında enerji üretimi yüzde 3, inşaat üretimi de yüzde 0,2 geriledi.

Vileroy&Boch’dan yeni ahşap görünümlü TUXEDO porselen karo serisi!

Vileroy&Boch’un yeni porselen karo zemin konsepti TUXEDO, “orijinalliğin yeniden keşfi” mottosuyla, lüks ahşaplardan esinlenen yeni ahşap görünümünü sunuyor. TUXEDO, otantik ahşap görünümünü, seramiğin avantajlarıyla sunmasıyla öne çıkıyor.

Haktim Enerji Elektrik Üretimi İnşaat Mühendislik ve Proje Dan. San.Tic.İth.İhr.Limited Şirketi kuruldu!

Haktim Enerji Elektrik Üretimi İnşaat Mühendislik ve Proje Dan. San.Tic.İth.İhr.Limited Şirketi, Olga Balık, Özgür Temur, Özkemal Temur ortaklığıyla 1 milyon 500bin TL sermaye ile 13 Ocak'ta Bakırköy'de kuruldu.

VitrA'dan karo ustalarına sertifikalı eğitim!

VitrA, seramik uzmanı yetkili servisinde çalışan 70'e yakın karo ustasına eğitim aldırıp, Mesleki Yeterlilik Kurumu (MYK) sınavlarından geçerek sertifika sahibi olmalarını sağlayacak.

Avrupa'da inşaat üretimi Ekim ayında arttı!

Euro Bölgesinde inşaat üretimi ekim ayında aylık bazda yüzde 0,5, yıllık bazda yüzde 1,1 arttı. -İnşaat üretimi, AB'de ise aynı ayda aylık yüzde 0,1, yıllık yüzde 1,2 yükseldi.

Almanya'da inşaat üretimi yüzde 0,7 arttı!

Almanya'da sanayi üretimi beklentinin altında arttı. Ekimde aylık yüzde 0,2 artan sanayi üretimi, piyasa beklentilerini karşılayamadı. Söz konusu dönemde enerji üretimi yüzde 5,9 geriledi, inşaat üretimi ise yüzde 0,7 artış kaydetti.

Bien karo tasarımlarıyla AVM mağazalarında fark yaratın!

Seramik sektörünün önemli oyuncularından Bien Seramik, AVM’lerin ihtiyaçlarına yönelik en uygun çözümleri sunuyor. AVM mağaza tasarımlarınızı özgünleştirmenin en pratik ve ihtişamlı yolu karo döşemeleridir.

Antalya Arena'nın enerji üretimi 5 yıldızlı otele eşdeğer!

Antalya Arena stadı çatı bölümünde kurulan güneş enerji sistemine yönelik konuşan EMO Şube Başkanı Metin, "Stadın enerji üretimi 500 yataklı 5 yıldızlı bir otelin tüketimine eşdeğer büyüklüktedir" dedi.

Siemens Türkiye'de tramvay üretimi için fabrika kuracak!

Alman sanayi şirketi Siemens, tramvay üretimi için yaklaşık 30 milyon Euro yatırımla Gebze'de yeni bir montaj fabrikası kuracak.

Avrupa'da inşaat üretimi yüzde 6 azaldı!

Avrupa İstatistik Ofisi'nin (Eurostat) son açıkladığı verilere göre Euro Bölgesi'nde inşaat üretimi, Ağustos ayında aylık bazda yüzde 0,2, yıllık bazda ise yüzde 6 azaldı.

Avrupa'da inşaat üretimi azaldı!

Eurostat bugün açıkladığı verilere göre, 19 üyeli Avro Bölgesi'nde mevsimsellikten arındırılmış inşaat üretimi bu yılın ağustos ayında bir önceki aya göre yüzde 0,2, geçen yılın ağustos ayına kıyasla da yüzde 6 geriledi.

Avrupa'da inşaat üretimi yıllık bazda yüzde 6 azaldı!

Euro Bölgesi'nde inşaat üretimi ağustos ayında aylık bazda yüzde 0,2, yıllık bazda ise yüzde 6 azaldı. Söz konusu dönemde aylık bazda yüzde 1,2 ve yıllık bazda yüzde 5 geriledi

pardar karo üretimi yapan firma Haberi

pardar karo üretimi yapan firma


Elazığ'da üretilen karolar, Diyarbakır’da açılan 'Ortadoğu Sanayi ve Belediyeler İhtiyaçları Fuarı'nda büyük ilgi gördü.


'Ortadoğu Sanayi ve Belediyeler İhtiyaçları Fuarı'nın gözdesi, Pardar Şirketi tarafından Elazığ’da üretilen karolar oldu. Fuarda açılan stantlarda sergilenen birbirinden farklı karolar büyük ilgili gördü. Yurt içi ve yurt dışından gelen çok sayıda firmadan sipariş aldıklarını aktaran Pardar Şirketi Genel Müdürü Haluk Sertkaya, ilk kez Diyarbakır fuarına katıldıklarını söyledi. Sertkaya, “Elazığ’da mermer sektörü ileri düzeyde olduğu için, mermerin tabaka olarak işlenmeyen kısmını değerlendirmek için bu tesisi kurduk. Hem memleketimizin kullanılmayan atık durumdaki mermerlerini değerlendiriyoruz, hem de ekonomiye kazandırarak istihdam sağlıyoruz. Odak- Final Grubu olarak bizim asıl işimiz gıda sektörü ama böylesi bir yatırımı da yapma gereği duyduk. Üretimimizin yüzde 90’a yakınını Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'ne ihraç ediyoruz....