05 / 05 / 2024

parfümeri zinciri Douglas

parfümeri zinciri Douglas

Avrupa ve ABD’de bini aşkın mağazaya sahip parfümeri zinciri Alman Douglas’ın, Tekin Acar’a ortak olacağı konuşuluyor. Douglas, Tekin Acar’a 2008’de ortak olan yatırım fonu Turkven’e ait hisselerin yeni sahibi olacak...

Edirne Meriç'e 5 bin 800 metrelik meydan yapılacak!

Edirne Meriç'te 5 bin 800 metrelik alan kamuya açılarak meydana dönüştürülecek. Proje dahilinde bazı dükkanlar istimlak bedeli karşılanarak yıkılacak.

Meriç Mrc Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Meriç Mrc Yapı Denetim Limited Şirketi Tolga Sevecan tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Edirne Meriç Ziraat Odası'na yeni hizmet binası!

Edirne'de üreticilere daha iyi koşullarda hizmet verebilmek için yeni hizmet binası inşa edilecek. Edirne Meriç Ziraat Odası (MZO) Başkanı Ömer Ergin, eski binanın taşınacağını söyledi.

Gold Drops Parfümeri Kozmetik İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gold Drops Parfümeri Kozmetik İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Alyounes ve Malaa Alrefaeı ortaklığında kuruldu.

Eyüp Ferit Meriçten Ortaokulu'nun temeli atıldı!

Ferko Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Meriçten’in çağdaş nesillerin yetişmesine katkıda bulunmak amacıyla yapımını başlattığı ‘Ferit Meriçten Ortaokulu’nun temel atma töreni geniş kapsamlı bir protokol katılımı ile gerçekleştirildi.

Melih Meriç: Dolar kuru inşaat sektörünü vurdu!

Son dönemde rekor bir yükseliş gösteren dolar kuru inşaat ekonomimin lokomotifi olarak kabul edilen inşaat sektörünü de vurdu. Metropol İnşaat yönetim Kurulu Başkanı Melih Meriç, dolar kurundaki yükselişin demir fiyatlarında yüzde 40 oranında artış gösterdiğini belirtti.

Edirne Meriç’te 94 konutun kurası çekildi!

TOKİ tarafından Edirne Meriç’te Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü işbirliğinde inşaatları bitme aşamasında olan 94 konutluk projede hak sahipleri kura ile belirlendi.

Mk Meriç İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mk Meriç İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Mehmet Mete Ak ve Ruhiya Akın ortaklığında 150 bin TL sermaye bedeli ile Kadıköy'de kuruldu.

Ovalı Restorantlar Zinciri'nin sahibi Ahmet Tuzlu tutuklandı!

TUSKON soruşturması kapsamında hakkında yakalama kararı bulunan üç iş adamı tutuklandı. Söz konusu isimler arasında Ovalı Restorantlar Zinciri'nin sahibi işadamı Ahmet Tuzlu da bulunuyor.

Şehit Meriç Alemdar’ın adına okul açıldı!

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminde bulunduğu 15 Temmuz gecesi Ankara'nın Gölbaşı ilçesindeki Özel Harekat Daire Başkanlığında şehit düşen 2. Sınıf Emniyet Müdürü Meriç Alemdar’ın (44) ailesi, şehidin adının verildiği okulu ziyaret etti.

Gençağa Meriç: Akyazı Stadı milat olacak!

Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Meriç: "Stat yeni sezona yetişir. Teknik olarak yetişmemesi mümkün değil. Kulübü ciddi anlamda rahatlatacak gelirler bekliyoruz" dedi.

Gelik 100 şubeli restoran zinciri olmayı hedefliyor!

İstanbul’da 5 şubesiyle faaliyet gösteren Gelik, franchise yoluyla büyüme kararı aldı. Gelik’in yakın gelecekte 100 şubeli bir restoran zinciri haline getirilmesi planlanıyor.

Has Meriç İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Has Meriç İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hasan Meriç, Sinan Toprak, Hanbek Akyiğit ortaklığıyla 90 bin TL sermaye ile 5 Mayıs'ta Şişli, Mecidiyeköy Mahallesi, Kısmet Sokak'ta kuruldu.

parfümeri zinciri Douglas Haberi

parfümeri zinciri Douglas

Türkiye, Avrupalı kozmetik devlerinin gözdesi haline geldi. Avrupa’nın doygunluğa ulaşmasıyla yeni pazarlara açılan kozmetikçiler Türkiye’deki markalara ortak olmaya başladılar. Fransız Yves Rocher’nin Flormar’a ortak oluşuyla başlayan süreç, Alman Douglas ile sürüyor. Avrupa ve ABD’de bini aşkın mağazaya sahip olan parfümeri zinciri Alman Douglas’ın, Tekin Acar’a ortak olacağı konuşuluyor. Douglas’ın Tekin Acar’a 2008 yılında ortak olan yatırım fonu Turkven’in hisselerini alacağı belirtiliyor.


Turkven, şirketin yüzde 40’ına sahip. 2012 yılını 23 ilde 73 mağaza ile kapatan, bugün 80 mağazaya ulaşan Tekin Acar’ın perakendede bir süre aynı markayla devam edeceği konuşuluyor.


1821 yılında Hamburg’ta kuruldu

1821 yılında Hamburg’ta bir parfümeri ve sabun fabrikası olarak kurulan Douglas, Avrupa parfümeri piyasasının önemli oyuncuları arasında yer alıyor.

Douglas Parfümeri, Avrupa’daki en büyük parfümeri şirketi olarak 1.200’den fazla mağazası ile...