28 / 07 / 2024

parıltım kadroları

parıltım kadroları

Türkiye'nin en büyük ikinci catering firması olan Parıltım A.Ş. Bodrum Konacık Sanayi Sitesi karşısında yeni bir üretim merkezi ile restoran hizmete açtı. Sezon başladığında 200 kişilik bir kadro ile hizmete devam edecek.

Hastane ve huzurevlerine KPSS şartsız personel alınıyor! İŞKUR 28 Eylül-10 Ekim alım kadroları ve başvuru şartları!

Huzurevlerine yapılan personel alımları, İŞKUR aracılığıyla yapılıyor. Peki hangi kadrolar için alım yapılacak? Başvurular nasıl alınacak? İşte detaylar...

Kültür ve Turizm Bakanlığı’ndan son dakika 235 adet personel alımı! Açık kadrolar ve alım yapılacak iller belli oldu!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, bünyesinde istihdam etmek üzere 235 personel alımı yapacağını duyurdu. Cumhurbaşkanlığı İşe Alım Kariyer Kapısı üzerinden yayımlanan ilan kapsamında başvuru koşulları, son başvuru tarihi ve açık kadrolar ve alım yapılacak tek tek belli oldu.

Savunma Sanayii Başkanlığı yüksek maaşlı personel alımı yapacak! Başvurular başlıyor! Acele edin!

Savunma Sanayii Başkanlığı, bünyesinde istihdam etmek üzere 4 adet personel alımı yapacağını duyurdu. Cumhurbaşkanlığı Kariyer Kapısı’ndan yayımlanan ilanda tüm kadrolar ve başvuru koşulları tek tek paylaşıldı.

DHMİ’den son dakika personel alımı kararı! Resmen belli oldu! Tek tek açıklanan kadrolara hemen bakın!

DHMİ, bünyesinde istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını duyurdu. Cumhurbaşkanlığı Kariyer Kapısı üzerinden yayımlanan ilanda tüm kadrolar ve başvuru şartları bir bir belli oldu.

Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı yapacak! Açık kadrolar tek tek belli oldu!

Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü, bünyesinde istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını açıkladı. Cumhurbaşkanlığı İşe Alım Kariyer Kapısı üzerinden yayımlanan ilan kapsamında başvuru şartları ve son başvuru tarihi de paylaşıldı.

Çaykur memur alımı başvuru tarihi açıklandı! Başvuruları sakın kaçırmayın! İşte Çaykur memur alımı kadroları!

Çaykur memur alımı yapacağını duyurmasıyla başvuru yapmak isteyenler başvur tarihi ve şartlarını araştırmaya başladı. Çaykur memur alımı başvuru tarihi açıklandı! Başvuruları sakın kaçırmayın! İşte Çaykur memur alımı kadroları!

Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü 10 bin 138 kişi personel alımı yapılacak!

Her yıl alım gerçekleştiren ceza ve tevkif evleri genel müdürlüğü bu yılda alım yapacak. Ceza ve Tevkifevleri genel müdürlüğü personel alımı ilanı yayınladı. Personel alımı ilanı kapsamında 10.138 personel alınacak. Tüm kadrolar belli oldu. İşte tüm detaylar…

10 bin polis alımı 2023! POMEM başvuru 2023 başladı mı? 10 bin polis alımı ne zaman? İşte 10 bin polis alımı kadroları!

Emniyet Genel Müdürlüğü EGM bünyesinde görev yapacak 10 bin polis alımına dair kadro açıldı. Peki 10 bin polis alımı ne zaman? İşte detaylar!

Fed altının parıltısını aldı! Resmen tepetaklak etti! Altın yatırımcıları yas tutuyor! Herkes bu rakamları konuşuyor

Son dakika altın fiyatları ABD'de enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından yükselirken, bugün Fed baskısı ile tekrar düşüşe geçti. Fed altının parıltısını aldı! Resmen tepetaklak etti! Altın yatırımcıları yas tutuyor! Herkes bu rakamları konuşuyor...

Kripto para yatırımcılarına müjde! İflas ve hacklenme tehdine karşı varlıklar sigortalanacak!

Türkiye kripto para yatırımlarında dünyada ilk 5 ülke arasında yer alıyor. Son yıllarda sektörde yaşanan iflaslar nedeniyle kripto paralar eski parıltılı günlerini geride bıraksa da, hem sektörün gelişimi hem de yatırımcıları ilgilendiren güzel haberler gelmeye başladı.

Orman Genel Müdürlüğü personel alımı kadroları belli oldu! Orman Bakanlığı personel alımı ne zaman?

Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı konusu iş arayanların gündeminde yer alıyor. İşte Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımına dair son gelişmeler!

Nanda Elektrik İnşaat Tekstil Orman Ürünleri Oto Yedek Parça Rek. Medikal Danış.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Nanda Elektrik İnşaat Tekstil Orman Ürünleri Oto Yedek Parça Rek. Medikal Danış.San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Pendik'te Ramazan Parıltı tarafından kuruldu.

Pırlantalarda dev kampanya! Tam yüzde 60 indirim! Tektaş, kolye, bileklik... 6 Eylül 2022 fiyat listesi...

Parıltı, asalet ve ışıltıyı içinde taşıyan pırlantalarda dev kampanya başladı! Bu fırsatı kaçırmayın, sevdiklerinizin yüzünü güldürün! Peki, indirimli pırlantaların fiyatları ne kadar? İşte 6 Eylül 2022 fiyat listesi...

parıltım kadroları Haberi

parıltım kadroları

Açılışı. Muğla Yemek Üreticileri Demeği Başkanı Ercan Canuysal Parıltım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Necat Aydın ve Milta Bodrum Marina Genel Müdürü Ömer Karacalar birlikte yaptı. Toplam bin 800 kişiye istihdam sağlayan firma, Bodrum daki tesislerinde ise üretim kapasitesi açısından hayli iddialı. Konacık fabrikasında, tek öğünde 6 bin 500 kişilik üretim kapasitesi mevcut. 

Toplam 70 kişinin çalıştığı tesis, sezon başladığında 200 kişilik bir kadro ile hizmete devam edecek. Firmanın Bodrum Temsilcisi Nevzat Soyatlı, kaliteli, hijyenik ve ekonomik hizmet verdiklerini belirtti. Toplam 70 kişinin çalıştığı Konacık'taki tesis, sezon başladığında 200 kişilik bir kadro ile hizmete devam edecek. 


Posta...