07 / 05 / 2024

Parima Merter kampanya

Parima Merter kampanya

Alanları 45 metrekare ile 970 metrekare arasında değişen ofislere sahip Fer Yapı Parima Merter'de fiyatlar 443 bin TL'den başlıyor. Peki Parima Merter ne zaman teslim edilecek?

Fer Yapı Parima Merter kampanyası!

Toplam 15 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Parima Merter Atatürk Havalimanı’na 5 dakika uzaklıkta hayata geçiriliyor. İşte Fer Yapı Parima Merter kampanyası...

Real Merter'de 0 peşinatlı kampanya!

155 mağazalık “Toptan Tekstil AVM” alanının yanında, 1+1, 2+1 ve 3+1 seçenekleri ile 248 dairenin de yer aldığı Real Merter'de peşinatsız ödemeler yapılıyor..

Real Merter'de 5 yıl yüzde 0,42 faizle!

Türkiye’nin ilk toptan tekstil AVM ve ev konseptli projesi Real Merter, yeni sezona kampanya ile giriyor. Projede 5 yıl 0,42 faiz oranı uygulanıyor..

Real Merter'de 10 yıl 0,70 vadeyle!

Türkiye’nin ilk toptan tekstil AVM ve ev konseptli projesi Real Merter, yeni sezona kampanya ile giriyor. Projede 10 yıl 0,70 vade fırsatı sunuluyor..

Real Merter'de 0.70’den başlayan kredi faiz oranları!

Türkiye’nin ilk toptan tekstil AVM ve ev konseptli projesi Real Merter, yeni sezona kampanya ile giriyor. Projede 120 aya kadar vade ve 0.70’den başlayan kredi faiz oranlarıyla ev ve ofis satın almak mümkün.

Real Merter'de zam yok, faiz indirimi ve kampanya var!

Türkiye’nin ilk toptan tekstil AVM ve ev konseptli projesi Real Merter, yeni sezona kampanya ile giriyor.

Parima Merter'de ödemeler 2017'de başlıyor!

Parima Merter'de taksit ödemeleri 2017 yılında başlıyor. Ofislerin hemen teslim edildiği Parima Merter projesinde yüzde 0,75 faiz oranıyla taksitli ödemeler yapılıyor...

Parima Cevizlibağ ofis fiyatları!

Parima Cevizlibağ ofis fiyatları 465 bin liradan başlıyor. Fer Yapı'nın Merter - Cevizlibağ aksında inşa ettiği Parima projesinde 223 adet bağımsız ünite yer alıyor...

Fer Yapı Parima Merter'de hiç peşinatsız bahar kampanyası!

Dekorasyonlu, taşınmaya hazır şekilde hemen teslim ofisleriyle dikkat çeken Parima; 2017 yılında başlayacak ödemeleri ve peşinatsız yüzde 0.75'den başlayan faiz oranları gibi ödeme kolaylıkları

Parima Merter'de 4 bin 850 TL'den başlayan taksitlerle!

FerYapı, ulaşımı kolay bir lokasyon olan Merter'de 16 katlı ve 15 bin 500 metrekarelik alana sahip Parima projesini hayata geçiriyor. Parima Merter'de 4 bin 850 TL'den başlayan taksitlerle ödeme yapılabiliyor.

Fer Yapı Parima'da yeni yıla özel kampanya!

Bugüne kadar pek çok projeyi başarıyla tamamlayan FerYapı, şimdi de yeni yıla yeni ofisle girmek isteyenler için Kasım 2015'te teslimlerine başlanan projesi Parima'yı; dekorasyonlu ve taşınmaya hazır şekilde yeni yıla özel kampanyayla sunuyor.

Parima Merter lokasyon bilgisi!

Ofis alanlarının 45 metrekareden başladığı proje Fer Yapı imzası ile hayata geçiriliyor. Parima Merter lokasyon bilgisi kapsamında proje Atatürk Havalimanı’na 5 dakika uzaklıkta hayata geçiriliyor.

Merter Parima satılık ofis!

Atatürk Havalimanı’na 5 dakika uzaklıkta hayata geçirilen proje İstanbul'un Güngören ilçesine bağlı Merter'de hayata geçiriliyor. Merter Parima satılık ofis alanları 45 metrekare alandan başlangıç gösteriyor.

Fer Yapı Parima Merter fiyat!

İstanbul'un Güngören ilçesine bağlı Merter'de yükselen proje 16 katlı tek blok halinde inşa ediliyor. Fer Yapı Parima Merter fiyat listesi kapsamında ofisler 443 bin TL'den başlıyor.

Parima Merter kampanya Haberi

Parima Merter kampanya

"Parima Merter ne zaman teslim edilecek?" sorusunu yanıtlamadan önce kısaca projenin özelliklerine değinelim. Toplam 223 tane bağımsız birimden oluşan proje Fer Yapı imzası taşıyor.


Merter Parima Ofisleri Atatürk Havalimanı’na 5 dakika, 3. havalimanına 35 dakika uzaklıkta, Merter metro ve Cevizlibağ metrobüs duraklarına yürüme mesafesinde ve E5 üzerinde hayata geçiriliyor.


Ödeme planı kapsamında 50 ay vade avantajı sunan Parima Merter'de fiyatlar 443 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje 15 bin 500 metrekare arazi üzerinde yükseliyor.


Güngören Parima Merter'de yer alan ofisler 45 metrekare ile 970 metrekare arasında değişen büyüklüklerde tasarlandı. Proje 16 katlı tek bloktan meydana geliyor. 


Parima Merter ne zaman teslim edilecek?

Fitness salonu, 8 ve 18 kişilik 2 toplantı odası, toplantı odası, 75 metrekare büyüklüğünde Cafe Lounge ve Backoffice concierge hizmetleri gibi sosyal alanların...