04 / 05 / 2024

Parima Residence konut fiyatları

Parima Residence konut fiyatları

Parima Residence projesi ile ilgili plan değişikliği olacağını yaklaşık bir ay önce yayınlamıştık. 126 konuttan meydana gelen Projenin 1 ay içinde detaylarını netleştirmesi ön görülüyor.

Avrupa Residence Yamanevler için düğmeye basıldı! Avrupa Konutları'ndan Ümraniye'ye 343 yeni konut!

Artaş Grubu Avrupa Residence Yamanevler projesi için düğmeye bastı. Söz konusu projede 343 konut, 16 dükkan ve 7 ofis yer alacak.

İst Port Residence için düğmeye basıldı! Ankara'ya 741 konut ve 123 dükkanlık yeni proje geliyor!

İst Port Residence için düğmeye basıldı. Başkent Ankara'da hayata geçirilecek olan projede 741 adet konut ve 123 adet ticari ünite yer alacak.

3S Kale Topaz Residence'ta son 30 konut!

3S Kale Holding tarafından hayata geçirilen 3S Kale TOPAZ Residence, projesinde yer alan son 30 konut sahiplerini bekliyor.  

İmperium No1 Residence 2021'de tamamlanacak!

İmperium Gayrimenkul İnşaatın, yapımına devam ettiği, İmperium No1 Residence Konut Projesi 2021 yılında tamamlanacak...

Sianji Residence’dan konut kampanyasına destek!

“İster yaşa ister kirala” konseptiyle Bodrum konut satışında yeni bir dönem başlatan Sianji Residence’da Sianji Residence’da yüzde 20 indirim fırsatına ek Euro 4.75 olarak sabitlendi.

Roya Nova Residence'ta konut sayısı değişti!

Roya Yapı tarafından hayata geçirilen Roya Nova Residence'ta konut sayısı 251 oldu. Projede 4 ticari birime yer verilecek..

Wen Levent Residence konut fiyatları!

Wen Levent Residence projesi 14 katlı tek blok olarak yükseliyor. Levent Sanayi bölgesinde hayata geçirilen Wen Levent Residence'ta fiyatlar 383 bin TL'den başlıyor...

Erguvan Premium Residence satışa çıktı! 1.910 TL taksitle!

Erguvan İnşaat, Kurtköy’de merakla beklenen yeni konut projesini “Geleceği Gören Evler” sloganıyla satışa çıkardı. Erguvan Premium Residence, konut talebinin en yoğun olduğu noktadaki lokasyonuyla yatırımcılara garantili yatırımın kapısını aralıyor.

Atiye Residence nitelikli konut ihtiyacına cevap veriyor!

İstanbul’un iş merkezleri Levent, Maslak ve Mecidiyeköy’ün yanı başında Kâğıthane’de 70 milyon TL yatırımla yükselen Atiye Residence, bulunduğu konum ile bölgedeki nitelikli konut ihtiyacını cevaplıyor ve yatırımcılarına büyük avantaj sağlıyor.

Sur Yapı Mirage Residence'de konut destek indirimi!

Sur Yapı Mirage Residence'de konut destek indirimi kapsamında peşin ödemelerde yüzde 10 + yüzde 10 indirim uygulanıyor. Projede teslimlerin 2017 yılı Eylül ayında gerçekleşmesi öngörülüyor.

Royal Garden Kartal'da ön satış kampanyası uzatıldı!

Royal Group’un Kartal’da hayata geçirdiği yeni projesi Royal Garden Kartal Residence konut alıcısından tam not aldı. 1 Eylül’de ön satışa çıkan proje büyük ilgi görünce Royal Grup, 30 Eylül olan kampanya bitimini 30 Ekim’e kadar uzattı.

2001 yılında 7000A Residence satışa sunulmuş!

2001 yılında Ant Yapı'nın Ataşehir'de 10 bin metrekare alanda inşa edeceği 7000A Residence satışa sunulmuş. 2 daire seçeneğinin bulunduğu 7000A Residence konut projesinde 140 daire yer alacakmış.

Parima Residence Merter fiyat!

Parima Merter Residence fiyat listesi kapsamında ofis fiyatları 443 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Parima Merter projesi 15 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Parima Residence konut fiyatları Haberi

Parima Residence konut fiyatları

Parima Residence, Fer Yapı tarafından İstanbul'un Avrupa Yakası içinde Cevizlibağ'da inşa ediliyor. Toplam 10 dönüm alana sahip Parima Residence projesi içindeki Audi Showroom’u iptal olunca arsa tamamen projeye kalmıştı. 


Konut ve kat sayısının arttırılması planlanan Parima Residence'ın yeni detayları 1 ay içinde netleşecek. Projede eski plana göre 12 kattan meydana gelen tek blok ve 126 daire yer alıyordu. 


Projedeki dairelerin alanları ise 37 metrekareden başlıyor ve 110 metrekareye kadar yükseliyor. Proje içerisinde spor alanları, sauna, fitness center gibi sosyal alanlar da bulunacak. 


Parima Residence iletişim:

Telefon: (0212) 482 20 20

Web Adresi: www.parimaresidence.com

Kübra...