29 / 04 / 2024

parima rezidans E 5

parima rezidans E 5

Fer Yapı imzasıyla İstanbul Merter'de yükselen projede 223 bağımsız birim yer alıyor. 15 bin metrekare alan üzerinde yayılan Parima Rezidans'ın ödeme koşulları kapsamında peşinatsız ara ödemesiz 36 ay vade imkanı sunuluyor.

Nusret Gökçe'den İspanya'ya dev rezidans projesi! Dünya bu projeyi konuşacak!

Dünyaca ünlü iş adamlarından Nusret Gökçe, İspanya'nın kalbine dev proje yaptırmak için kolları sıvadı. Dünyanın konşacağı dev projede, rezidans ve yeme-içme kompleksi yer alacak.

Çeşme'de kaçak rezidans yıkımı ertelendi!

CHP Meclis üyesi Aybars Yıldırım'ın Çeşme'de kaçak inşaat ettiği rezidansın yıkımı yapılmadı.

Çeşme'deki kaçak rezidans için yıkım kararı verildi!

Çeşme Belediyesi, CHP’li Meclis üyesi Aybars Yıldırım’ın imar barışından faydalanarak normal şartlarda 2 kat konut imarı olan alana yaptığı 29 ayrı bölümden meydana gelen 6 katlı rezidans için yıkım kararı verdi. 

Acarblu Rezidans'ta doğayla iç içe evler alıcılarını bekliyor!

Acarblu Rezidans, daire sahiplerine şehir merkezinde doğayla iç içe bir yaşam vadediyor. Beykoz'da konumlanan proje, alıcılarını bekliyor...

Kenan Doğulu'dan Beren Saat'e rezidans hediyesi!

Popçu Kenan Doğulu, 4 yıllık eşi oyuncu Beren Saat'e 35. yaş günü için Bodrum Mandarin Oriental’den 13 milyon liralık lüks bir rezidans alacak.

Torkam E-5 rezidans ve ofisleri bugün satışta!

Florya-Sefaköy aksında Torkam İnşaat tarafından hayata geçirilen Torkam E-5 projesinde yer alan 234 rezidans, 117 ofis ve 310 dükkan bugün satışa çıkarılıyor. 

Torkam E-5 rezidans ve ofisleri 28 Temmuz'da satışta!

Torkam E-5 projesi İstanbul Sefaköy'de Torkam İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. İnşaat çalışmaları devam eden projede 28 Temmuz Cumartesi günü rezidans ve ofisler satışa sunulacak. 

Villagio 50+ Rezidans Çeşme ile emekliliğiniz en güzel koyda başlıyor!

"Emekliliiniz Çeşme'de en güzel koyda başlıyor" sloganıyla tanıtılan Villagio 50+ Rezidans Çeşme, sakin bir yaşam sunuyor...

AcarBlu Rezidans basın lansmanı 25 Ekim'e ertelendi!

Toplamda 240 rezidanstan meydana gelen AcarBlu Rezidans projesinin basın lansmanı 25 Ekim'e ertelendi.

Bahçeşehir Sheraton Rezidans teslimleri!

Sheraton Rezidans projesi İstanbul Bahçeşehir'de Güray İnşaat tarafından hayata geçirildi. Projede 1+0'dan 3+1'e kadar daire tipleri bulunuyor...

Çeşme'de rezidans projelerine büyük talep var!

Gayrimenkul sektöründeki hareketlen Çeşme'de de sürüyor. Reisdere ve Ilıca bölgesinde rezidans konutlara talep patlaması var.

Bahçeşehir Nissa O2 Rezidans ev fiyatları!

Bahçeşehir Nissa O2 Rezidans ev fiyatları 650 bin TL'den başlıyor. Nissa O2 Residence projesi 100 milyon dolar yatırım bedeliyle inşa edildi...

Alişan Maçka Rezidans'taki evine eşya baktı!

Ünlü sanatçı Alişan İstinye Park Alışveriş Merkezi'nde Maçka Rezidans'tan aldığı yeni evi için eşya baktı. Alişan, AVM'deki alışveriş turunun ardından bir kafede günün yorgunluğunu attı.

parima rezidans E 5 Haberi

parima rezidans E 5

2 bin 500 metrekarelik bahçeye sahip olan proje 16 katlı olarak inşa ediliyor. Lokasyon olarak E- 5 Karayolu üzerinde bulunan proje Atatürk Havalimanı'na ise 5 dakika uzaklıkta yükseliyor.



2015 yılında teslim edilmesi öngörülen proje 15 bin metrekare alan üzerinde Fer Yapı tarafından hayata geçiriliyor. 223 bağımsız birimden oluşan projenin zemin katında 2 ticari birim ve mağaza yer alıyor.



Parima Rezidans fiyat bilgisi:

Metrekare satış fiyatının 2 bin 800 dolardan başladığı projede ara ödemesiz ve peşinatsız 36 ay vade imkanı sunuluyor.


Parima Rezidans ödeme koşulları:

Peşinat ve ara ödemenin yapılmadığı projede 36 ay vadelendirme seçeneği mevcut.



Parima Rezidans'ın metro ve metrobüs gibi toplu taşıma araçlarına da ulaşım kolaylığı bulunuyor..




Parima Rezidans adres:

Fer Yapı  Parima Merter  adres: Maltepe Mah. Eski Çırpıcı Yolu, No:8 Cevizlibağ, 34010  İstanbul 



Parima Rezidans...