05 / 05 / 2024

Parima teslim

Parima teslim

Fiyatların 162 bin dolardan başlangıç gösterdiği Parima projesinde yer alan ofislerin alanları ise 45 metrekare ile 970 metrekare arasında değişiyor. Projede peşinde yüzde 10 indirim uygulanıyor.

Parima Merter'de ödemeler 2017'de başlıyor!

Parima Merter'de taksit ödemeleri 2017 yılında başlıyor. Ofislerin hemen teslim edildiği Parima Merter projesinde yüzde 0,75 faiz oranıyla taksitli ödemeler yapılıyor...

Fer Yapı Parima Merter'de hiç peşinatsız bahar kampanyası!

Dekorasyonlu, taşınmaya hazır şekilde hemen teslim ofisleriyle dikkat çeken Parima; 2017 yılında başlayacak ödemeleri ve peşinatsız yüzde 0.75'den başlayan faiz oranları gibi ödeme kolaylıkları

Fer Yapı Parima teslim tarihi!

Fer Yapı Parima teslim tarihi 2015 yılının Eylül ayı olarak belirlendi. Cevizlibağ metrobüs duraklarına yürüme mesafesinde hayata geçirilen Parima Merter projesi Fer Yapı imzasıyla yükseliyor.

Parima Merter ofis fiyatları ne kadar?

Parima Merter Ofisleri 15 bin 500 metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Bu yıl eylül ayında teslim edilmesi öngörülen projede satışlar devam ediyor. Peki Parima Merter ofis fiyatları ne kadar?

Premier Kampüs Ofis teslim edilmeye hazırlanıyor!

Kurulduğu 2010 yılından bu yana 'İstWest', 'iTower', 'Mai Residence', 'Parima Ofis' ve 'Premier Kampüs Ofis' gibi geleceğin projelerine imza atan FerYapı, kiralamaların başladığı 'Premier Kampüs Ofis'i yıl bitmeden teslim etmeye hazırlanıyor

Parima Merter ne zaman teslim?

Fer Yapı tarafından hayata geçirilen Fer Yapı Parima projesi Merter metro ve Cevizlibağ metrobüs duraklarına yürüme mesafesinde inşa ediliyor. Peki Parima Merter ne zaman teslim edilecek?

Fer Yapı Parima ne zaman teslim?

Fer Yapı tarafından hayata geçirilen Merter Parima Residence projesinde ofis büyüklükleri 45 metrekare ile 970 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Peki Fer Yapı Parima ne zaman teslim edilecek?

Parima Merter iletişim!

Parima Merter iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 482 20 20 olarak belirlendi. Eylül ayında teslim edilecek olan Parima projesi İstanbul Avrupa Yakası’nda hayata geçiriliyor.

Merter Parima ne zaman teslim?

15 bin 500 metrekare arsa üzerinde yükselen Fer Yapı Parima projesinde yer alan ofislerin büyüklükleri 45 metrekare ile 970 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Peki Merter Parima ne zaman teslim edilecek?

Fer Yapı Parima nerede?

15 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen Fer Yapı Parima projesinin 2.500 metrekaresi yeşil alanlardan oluşuyor. Merter Parima Eylül’de teslim edilecek. Peki Fer Yapı Parima nerede?

Tarifi en kolay ofis binası: Parima!

" Tarifi en kolay ofis binası: Parima " sloganıyla tanıtılan Merter Parima projesi 2015 yılının Eylül ayında teslim edilecek. Merter Parima projesinin 2.500 metrekaresi yeşil alanlardan oluşuyor.

Parima Merter ne zaman teslim edilecek?

Alanları 45 metrekare ile 970 metrekare arasında değişen ofislere sahip Fer Yapı Parima Merter'de fiyatlar 443 bin TL'den başlıyor. Peki Parima Merter ne zaman teslim edilecek?

Parima Merter teslim tarihi!

Toplam 223 bağımsız üniteden meydana gelen proje Atatürk Havalimanı' na 5 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor. Parima Merter teslim tarihi bu sene Eylül ayında yapılması planlandı.

Parima teslim Haberi

Parima teslim

223 bağımsız üniteden meydana gelen Parima projesi Fer Yapı tarafından yükseliyor. Projede tek blok 16 katlı olarak tasarlandı. 


Ev ofis kullanımına uygun bağımsız ünitelerden meydana gelen Parima projesi Merter'de E5 üzerinde inşa ediliyor. 


Çalışma ortamları dilenirse birleştirilen Parima projesinde teslimler ise 10 ay sonra yapılacak. Parima projesinde fiyatlar ise 162 bin dolardan başlıyor. 



Parima projesi kapsamında ofislerin alanları 45 metrekareden başlıyor ve de 970 metrekareye kadar yükseliyor. Projenin toplam arsa alanı 15.500 metrekare. 


Parima projesinin ödemelerinde ise 36 aylık taksitlendirmenin yanı sıra peşinde yüzde 10 indirim uygulanıyor. 


Parima iletişim

Telefon: (0212) 482 20 20

Web: