10 / 05 / 2024

paris 42 katlı gökdelen imar

paris 42 katlı gökdelen imar

PARİS Belediye Meclisi, kentin yakın tarihinin en tartışmalı mimari projesine 'Hayır' dedi. Meclis üyeleri, Sosyalist Belediye Başkanı Anne Hidalgo'nun yapılmasına onay verdiği gökdelen için imar izni çıkmadı...

Bahçelievler'deki 42 yıllık binada yıkım başladı!

Bahçelievler'de boşaltılan diğer hasarlı binalarda da yıkım çalışmalarına başlandı. 42 yıllık 7 katlı Gündoğdu Apartmanı ekipler tarafından yıkılıyor.

Gaziantep'te 42.7 milyon TL'ye icradan tek katlı prefabrik fabrika satışa çıkarıldı!

Gaziantep İcra Dairesi Müdürlüğü  Gaziantep ili, Şehitkamil ilçesi, Dülük Mah./Köy. 135 ada 13 parselde yer alan tek katlı prefabrik fabrika ve arsası nitelikli taşınmaz 42 milyon TL'den satışa çıkarıldı...

Naz Elmas yeni evinin dekorasyonu için kolları sıvadı!

Naz Elmas kısa bir süre önce iş insanı Erol Özmandıracı ile dünya evine girmişti. Çift Özmandıracı'nın Maslak'ta sahibi olduğu 42 katlı ikiz binanın 42. katındaki evde yaşayacak..

Gaziantep Iconova satış fiyatları 2016!

24 ve 42 katlı yedi kulede toplamda 570 daire ve 23 dükkan olarak hayata geçirilen Iconova'da avantajlı satışlar sürüyor. İşte, Gaziantep Iconova satış fiyatları 2016...

42 Maslak projesinin AVM kısmı 2017’nin başında açılacak!

6 yılda tamamlanan 42 katlı 250 bin metrekarelik 42 Maslak projesinde yaşam başladı. Yeme içme mekanlarıyla öne çıkacak projenin AVM’si ise 2017’nin başında açılıyor.

42. katta selfie çekme davasında takipsizliğin gerekçesi!

İstanbul’da 42 katlı gökdelen inşaatına gizlice girerek selfie çeken iki gence açılan davada hâkim “Yasal unsurları itibariyle suç oluşmamıştır” diyerek dosyayı kapattı.

Eston Şehir Mahallem'de 0,42 faizle 48 ay vade!

Bahçeşehir’in en güzel projesi Eston Şehir Mahallem, 48 ay vadeli konut kredisinde yüzde 0,42 faiz ve 120 aya varan vade seçenekleriyle az katlı yapılarda, yeşille iç içe ev sahibi olma fırsatı sağlıyor.

Alibeyköy'deki parka yapılacak bina projesi protesto edildi!

Alibeyköy Karadolap Mahallesi'ndeki, Afet Toplanma Bölgesi ve Çocuk Parkı'na Eyüp Belediyesi tarafından bir yıl önce gelen ihale kararıyla 42 katlı bir bina yapılacağı söylendi.

Esenyurt Aris Grand ev fiyatları!

Esenyurt Aris Grand Tower projesinde fiyatlar 229 bin liradan başlıyor. 42 katlı tek kule olarak tasarlanan Aris Grand Tower Esenyurt projesi Mayıs 2018 yılında teslim edilecek...

Luxist Bahçeşehir Keleşoğlu iletişim!

Luxist Bahçeşehir Keleşoğlu iletişim için 0212 663 25 75 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Arsa alanı 67 bin 300 metrekareden oluşan projede konutlar 42 katlı kule içerisinde yer alacak.

Taşyapı'nın otel inşaatı durduruldu!

Yetimleri okutan Daruşşafaka’ya “hastane” yapımı için verilmeyen izin, Taşyapı’ya 42 katlı otel projesi için verildi. Milyon dolarlık proje Koruma Kurulu’na yapılan itirazla incelemeye alındı, inşaat durduruldu.

Taşyapı İnşaat'ın otel inşaatı durduruldu mu?

Yetimleri okutan Daruşşafaka’ya “hastane” yapımı için verilmeyen izin, Taşyapı’ya 42 katlı otel projesi için verildi. Milyon dolarlık proje Koruma Kurulu’na yapılan itirazla incelemeye alındı, inşaat durduruldu.

Antasya Residence’ta inşaat hızla ilerliyor!

Ant Yapı’nın İstanbul’un Anadolu yakasının yükselen değeri Ümraniye’de 42 katlı projesi Antasya Residence’ın inşa faaliyetleri hızla ilerliyor. Projenin bu yılın Ekim ayı sonunda bitirilmesi planlanıyor.

paris 42 katlı gökdelen imar Haberi

paris 42 katlı gökdelen imar

PARİS Belediye Meclisi, kentin yakın tarihinin en tartışmalı mimari projesine 'Hayır' dedi. Meclis üyeleri, Sosyalist Belediye Başkanı Anne Hidalgo'nun yapılmasına onay verdiği Paris'in koruma altındaki merkezinde 42 katlı bir gökdelene imar izni verilmesi için yapılan oylamada az farkla projeye geçit vermedi. Oylamada 78 'Evet' oyuna karşılık 83 'Hayır' oyu çıktı. Anne Hidalgo, sonuca karsı çıktı ve geçersiz sayılması gerektiğini savundu. 


42 KATLI OLACAKTI 

Mimari Projesi'nin 2008 Pekin Olimpiyatları'mn ünlü "Kuş Yuvası" stadını çizen İsviçreli mimarlık ofisi Herzog & De Meuron tarafmdan çizilen 180 metrelik, 42 katlı "Tour Triange" gökdeleni kent merkezinin güneybatısındaki turistik 15'inci bölgeye inşa edilmek isteniyordu. Anne Hidalgo, "Paris bir müze kent olmamalı" diyerek projeyi destekliyordu. 

Yeşiller Partisi, Mimarlar Odası ve 15'inci bölge halkı ise Paris'in tarihi dokusunu bozacağı ve...