02 / 05 / 2024

Paris Batimat Fuarına türkiyeden kimler katıldı

Paris Batimat Fuarına türkiyeden kimler katıldı

İnşaat sektörü malzemeleri üreticileri, Paris Batimat Fuarı'nda bir araya geldi. Yurtiçi pazar büyüklüğü 52.1 milyar dolara ulaşan Türk inşaat malzemeleri piyasası yabancı firmaların ilgisini çekmeyi başardı.

Karmod Paris'te Uluslararası İnşaat Endüstrisi Fuarı'na katıldı!

Karmod, Fransa'nın başkenti Paris'te gerçekleştirilen Uluslararası İnşaat Endüstrisi Fuarı'na (Batimat) katıldı.

İMMİB Paris Batimat 2015'te 16 firma ile katıldı!

İMMİB Yapı Malzemeleri Komitesi, Avrupa'nın en büyük 2'nci yapı fuarı olan ve bu yıl 2 bin 600 katılımcı firma, 350 binin üzerinde ziyaretçiyi ağırlayan 'Paris Batimat 2015'e bünyesinde bulunan 16 firma ile milli katılım gerçekleştirdi.

İnşaat sektörü temsilcileri Paris Batimat Fuarı'nda buluştu!

İnşaat sektörü malzemeleri üreticileri, Paris Batimat Fuarı'nda bir araya geldi. Yurtiçi pazar büyüklüğü 52.1 milyar dolara ulaşan Türk inşaat malzemeleri piyasası yabancı firmaların ilgisini çekmeyi başardı.

İnşaat malzemesi harcamalarında 25 milyar dolar hedefleniyor!

Le Figaro ile birlikte Paris Batimat Fuarı'na özel olarak hazırlanan gazetede, dünya inşaat harcamalarının 2014'te yüzde 5.1 büyüdüğüne işaret edilerek, Türkiye yalıtım sektörü büyüklüğünün de 12 milyar dolara ulaştığına dikkat çekildi.

Ciytscape Global 2015 Fuarı'na ilgi Türk firmalardan geldi!

Dünyanın önde gelen gayrimenkul fuarları arasında bulunan Dubai'deki Ciytscape Global 2015 Fuarı'na Türk inşaat firmaları büyük ilgi gösterirken global markaların katılımı beklenen düzeyde gerçekleşmedi.

Babacan Yapı Dubai fuarına Premium ve Port Royal projeleriyle katıldı!

Dubai fuarına Esenyurt Premium ve Port Royal projeleri ile katıldıklarını söyleyen Babacan Yapı Başkanı İbrahim Babacan, "Esenyurt'ta bin 400 konutluk projemizde metrekare satış fiyatı bin 500 dolar.

Dubai Cityscape Global 2015 fuarına Türkiye’den 61 şirket katılacak!

Dünya gayrimenkul piyasasının nabzı bugünden itibaren Dubai’de atacak. 10 Eylül akşamına kadar sürecek olan Cityscape Global 2015 fuarına Türkiye’den bu yıl 61 gayrimenkul şirketi katılıyor.

Dubai Cityscape Global 2015 Fuarı'na Türk akını!

Dünyanın en önemli fuarlarından Dubai Cityscape Global 2015 Fuarı 8-10 Eylül tarihleri arasında gerçekleşiyor. Yaklaşık 60 Türk şirketinin gayrimenkul fuarına çıkarma yapması bekleniyor.

Cityscape Global 2015 Fuarı'na 61 Türk firma katılıyor!

Dünya gayrimenkul piyasasının nabzı Dubai’de atıyor. 10 Eylül akşamına kadar sürecek Cityscape Global 2015 Fuarı’na Türkiye’den 61 gayrimenkul şirketi katılıyor.

Yurtbay Seramik CERSAIE Seramik Fuarı'na katılıyor!

Yurtbay Seramik, dünyanın en büyük seramik fuarı olarak nitelendirilen CERSAIE Seramik Fuarı’na katılacak. Fuar İtalya’nın Bologna Fuar Merkezi’nde 28 Eylül – 2 Ekim 2015 tarihlerinde düzenlenecek.

Türkiye, Dubai Cityscape 2015 Fuarı’na 50'den fazla firmayla katılacak!

Dünyanın en önemli gayrimenkul fuarlarından olan Dubai Cityscape Global 2015 Fuarı’na Türkiye’den 50’nin üzerinde firma katılacak. 8-10 Eylül tarihlerinde düzenlenecek fuarda Türk şirketleri en yeni projelerini tanıtacak.

Piyalepaşa Gayrimenkul Dubai Cityscape Global 2015 Fuarı’na katılacak!

Piyalepaşa, bu yıl 8-10 Eylül tarihlerinde gerçekleşecek Dubai Cityscape Global 2015 Fuarı’na katılıyor. Piyalepaşa İstanbul, gayrimenkul yatırımcılarının yanı sıra mimarların katıldığı bu önemli platformda görücüye çıkacak.

CNR Emlak Fuarı'na 40 bin ziyaretçi!

EMLAK sektörünün önde gelen firmaları ve dev projelerin yer alacağı 'CNR Emlak 2015-Konut, işyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı'na 40 bin ziyaretçi hedefleniyor.

Paris Batimat Fuarına türkiyeden kimler katıldı Haberi

Paris Batimat Fuarına türkiyeden kimler katıldı

Uluslararası medya kuruluşu Global Conneetion'ın, Le Figaro ile birlikte Paris Batimat Fuarı'na özel olarak hazırladığı gazetede, yatırım için Türkiye'yi seçen firmalar masaya yatırıldı. Başta Fransa olmak üzere dünyanın önde gelen inşaat malzemesi üreticisi firmaların, Türkiye piyasasına yönelik ilgileri konu edildi.Hafta başında yayına çıkan gazetede yer alan bilgilere göre, kamunun verdiği teşvikler, Ar-Ge destekleri, modern yatının kanunu, liberalleşmiş yatırım ortamı, uygun işgücü maliyeti ve lojistik avantajlar yabancı şirketleri Türkiye'de yatırım yapmaya çeken unsurlardan bazıları. 


Yalıtım sektöründe faaliyet gösteren ODE Yalıtım'ın Genel Müdürü Ali Türker, gazeteye yaptığı açıklamada, "Fransa ve genel olarak Avrupa, bizim için önemli bir pazar. Maalesef şimdiye kadar navlun gibi lojistik maliyetler sebebiyle buralarda çok etkin değildik. Ancak bu yıl, buradaki etkinliğimizi güçlendirmemize yardımcı olacak 2 farklı başlıkta önemli...