08 / 05 / 2024

Paris Hilton köpekleri için ev mi yaptırdı

Paris Hilton köpekleri için ev mi yaptırdı

Paris Hilton Chihuahua cinsi minik köpekleri için kendi yaşadığı malikanenin küçük bir kopyasını yaptırdı. Köpek malikanesinin eşyaları da Hilton'un kullandıklarının minyatürü.İşte Paris Hilton'un köpekleri için yaptırdığı malikane;

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Paris'te konut üretecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB)’nin ev sahipliğinde İstanbul’a gelen PYA yetkilileri kentsel dönüşüm tecrübelerini İYA ile paylaştı. PYA, ‘Büyük Paris Dönüşüm Projesi’ni anlattı. İYA da İBB’nin yeşil kent vizyonu ve toplu ulaşımdaki hedeflerini anlattı.

Bodrum Hilton Türkbükü Oteli'nin satışı nasıl yapıldı?

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un sahibi olduğu Ersoy Otelcilik, Azeri iş adamı İskender Khalilov'un Bodrum'da bulunan Hilton Türkbükü'nü satın almıştı. Sözcü Gazetesi köşe yazarlarından Serpil Yılmaz bugünkü köşe yazısında bu satışı kaleme aldı...

Ersoy Otelcilik, Bodrum Hilton Türkbükü’nü satın aldı!

Kültür ve Turizm Bakanı'nın sahibi olduğu Ersoy Otelcilik, Azeri iş adamı İskender Khalilov'un 2011'de hizmete açtığı Bodrum Hilton Türkbükü Oteli satın aldı.

Paris Hilton: Evimdeki gece kulübünü, sinema salonuna çevirdim!

16 aydır evinin tadilatta olduğunu söyleyen Paris Hilton, ''Evimin içinde gece kulübü vardı; Club Paris. Artık ihtiyaç duymuyorum. Büyüdüm. Kulübü sinema salonuna çevirdim'' dedi.

XL Mimarlık+Mühendislik'e The DNA Paris Design Awards 2020’den iki ödül!

The DNA Paris Design Awards 2020’de en iyiler ödüllendirild. XL Mimarlık+Mühendislik, “İrme Elektrik Genel Merkez Binası” ve “WITHCO Coworking Space” projeleri ile iki ayrı ödülü almaya hak kazandı.

Tuba Büyüküstün Paris'te dükkan arıyor!

İstanbul'dan sonra Avrupa'da da mekan açmaya karar veren Tuba Büyüküstün ile Umut Evirgen Paris'te dükkan arıyor.

Paris Hilton’a miras şoku!

91 yaşındayken yaşamını yitiren Hilton oteller zincirinin sahibi Barron Hilton, 2.5 milyar dolarlık servetini babası Conrad Hilton’un adını taşıyan hayır kurumuna bağışladı. Mirasın sadece yüzde 3'ü aile üyelerinin olacak.

Hayvansever kadın köpekleri için villa aldı! 

Muğla'da yaşayan Aylin Yıldız Schwarz daha fazla hayvana bakabilmek için havuzlu bir villa satın aldı.

Kıvanç Tatlıtuğ köpekleri için ev yaptırdı!

Kıvanç Tatlıtuğ köpeklerinin rahat hareket etmesi için evinin bahçesine küçük bir ev daha yaptırdı. Bu küçük evin maliyeti 50 bin TL. 

Tuba Büyüküstün Paris'ten satın aldığı eve ne kadar ödedi?

Oyuncu Tuba Büyüküstün'ün Paris'ten bir ev satın aldığı iddia edilmişti. St. Germain semtinde bulunan evin fiyatı ise ortaya çıktı.

Tuba Büyüküstün Paris'ten ev aldı!

Ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün, sevgilisi Umut Evirgen'le gittiği Paris'te yeni bir yatırım yaptı. Büyüküstün, sosyal yaşamı ve sanat hayatı hareketli olduğu için bölgeden ev aldı. 

Paris Hilton'un köpekleri de havuzlu malikanede yaşıyor!

Dünyanın en zengin ailelerinden birine mensup olan Paris Hilton'un köpekleri için yaptırdığı malikane göz kamaştırıyor. İşte Paris Hilton'ın köpeklerinin yaşadığı malikanenin görüntüleri...

Yalın Levent’teki evini Bebek’e taşıdı!

Ünlü şarkıcı Yalın, köpekleri Nina ve Harvey için Levent’teki evini Bebek’e taşıdı. Yalın, tadilat çalışmaları biten yeni evine yerleşti.

Paris Hilton köpekleri için ev mi yaptırdı Haberi

Paris Hilton köpekleri için ev mi yaptırdı

Hilton oteller zincirinin varisi Paris Hilton'un köpek sevgisini bilmeyen yok. Bu sevgi öyle büyük boyutlara ulaştı ki kendisi Beverly Hills'te milyon dolarlık bir malikanede yaşayan genç kadının gönlü, köpeklerinin sıradan kulübelerde hayatlarını sürdürmesine razı olmadı. Chihuahua cinsi minik köpekleri için kendi yaşadığı malikanenin küçük bir kopyasını yaptırdı. Köpek malikanesinin eşyaları da Hilton'un kullandıklarının minyatürü. 


Köpeklerini tıpkı çocuklarıymış gibi sevdiğini söyleyen Hilton onları zaman zaman şımarttığını da itiraf etti. 


Hilton, köpekleri için yaptırdığı malikanenin fotoğraflarını da Twitter'daki sayfasında yayınladı. İşte Paris Hilton'un köpeklerinin yaşadığı malikaneden kareler.