03 / 05 / 2024

Park Bosphorus oteli

Park Bosphorus oteli

Krom madenleri ile tanınan CVK Grup tarafından satın alınıp yeniden inşa edilen Park Bosphorus Hotel yaklaşık 9 ay önce faaliyete geçti. Aradan geçen zaman içerisinde otel yönetimi, bir çevre harekatı başlatmış.

Mandarin Oriental Bosphorus İstanbul 22 Ağustos'ta açılıyor! 

Mandarin Oriental, Bodrum'dan sonra Türkiye'deki 2'nci oteli Mandarin Oriental Bosphorus İstanbul 22 Ağustos'ta kapılarını açıyor.

Park Dedeman Kastamonu açıldı!

Dedeman Hotels - Resorts International’ın en yeni oteli olan “Park Dedeman Kastamonu” hizmete açıldı. 

Aydın Doğan, Hilton İstanbul Bosphorus Oteli satıyor!

Hilton İstanbul Bosphorus Oteli'ni Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'ndan 255.5 milyon dolara satın alan iş insanı Aydın Doğan, 500 odalı oteli satışa çıkardı.

Park Inn by Radisson İstanbul yeni havalimanının ilk oteli oldu!

Silk & Cashmere mağazalarının sahibi Ayşen Zamanpur'un ortağı ve eşi Bijen Zamanpur, yeni açılan İstanbul Havalimanı yolcularına hizmet verecek ilk otel olan Park Inn by Radisson İstanbul'un sahibi oldu.

Park Inn by Radisson Odayeri: İstanbul Havalimanı’nın ilk oteli!

Park Inn by Radisson Odayeri, İstanbul Havalimanı ve Göktürk’e 6 dakika sürüş mesafesinde yer alıyor. Otelin 200 yataklı 97 odası bulunuyor...

Nusret Gökçe, Park Hyatt Maçka’yı satın alıyor!

Ünlü işletmeci Nusret Gökçe, İstanbul Maçka'da yer alan Park Hyatt oteli 50 milyon Euro karşılığında Doğuş Grubu'ndan satın alıyor.

Aremas, RE360'ın ana sponsoru oldu!

Four Seasons İstanbul Bosphorus Oteli’nde, 5-6 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan RE360'ın ana sponsoru Aremas oldu...

Park Inn by Radisson Asia Istanbul Kavacık açılışa hazırlanıyor!

Rezidor'un beşinci oteli Park Inn by Radisson Asia Istanbul Kavacık, 2017’nin ikinci çeyreğinde hizmet vermeye başlayacak.

Bosphorus Ankara fiyatları 250 bin TL'den başlıyor!

Eryaman’da, Göksu Parkı’nın yanıbaşında inşa edilen Bosphorus Ankara projesi On Altın A.Ş. tarafından hayata geçiriliyor. Bosphorus Ankara fiyatları 250 bin TL'den başlıyor.

Ceylan Karavil Park'ın 2 oteli 2017'de açılacak!

Ceylan Grup ve Karavil Grup ortaklığıyla gerçekleştirilen, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun en büyük alışveriş merkezi olan Ceylan Karavil Park'ın, üç yıldızlı oteli 2017 yılı mart ayında faaliyete geçecek.

Conrad Türkiye’nin en iyi oteli seçildi!

Türkiye’nin en iyi oteli ödülünü alan Conrad İstanbul Bosphorus’un Genel Müdürü Andreas Jersabeck, başarıyla ilgili açıklama yaptı.

Trabzon Park Dedeman açıldı!

Dedeman Grubu’nun yeni oteli Park Dedeman Trabzon'un resmi açılış töreni Türkiye Cumhuriyeti Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu'nun katılımıyla gerçekleşti.

Trabzon Park Dedeman Oteli bugün açılıyor!

Trabzon Park Dedeman Oteli bugün hizmete açılacak. 149 odalı ve 240 yatak kapasiteli otelin açılışına Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu da katılacak.

Park Bosphorus oteli Haberi

Park Bosphorus oteli

Bu çerçevede otelin çevresindeki birinci kuşak sokaklara çevre düzenlemesi yapan otel yönetimi, gelen talepler üzerine tesisin ikinci etabındaki sokaklara da el atmışlar. 


CVK Park Bosphorus Hotel Genel Müdürü Bahri Şahin, otelin inşaatı sırasında oklukça bakımsız olan bölgeye çevre düzenlemesi ve yeşillendirme çalışmaları yapaklarını bunu duyan diğer sokak sakinlerinin de kendilerine sokaklarını düzenlemeleri konusunda talepte bulunduklarını söylüyor. Otel'in yanında yer alan tarihi caminin restorasyonunu da üstlendiklerini belirten Şahin, "Otelimizin hemen yanında yer alan parkın yenilenme ve düzenlenme işlerini yapma konusunda da talepler alıyoruz. Ancak burada yenileme yapmak oldukça zor" diyor. 

Otellerinin bulunduğu bölgeye gayrimenkul bakımından da katkı sağladığına işaret eden Şahin bölgedeki gelişmeleri şöyle özetliyor: "Otelimiz açılmadan önce metruk bir halde olan bölgede 300 bin TL'ye satılan evler otelimizin bölgeye kattığı değer...