29 / 04 / 2024

Mandarin Oriental Bosphorus İstanbul 22 Ağustos'ta açılıyor! 

Mandarin Oriental Bosphorus İstanbul 22 Ağustos'ta açılıyor! 

Mandarin Oriental, Bodrum'dan sonra Türkiye'deki 2'nci oteli Mandarin Oriental Bosphorus İstanbul 22 Ağustos'ta kapılarını açıyor.



İstanbul Boğazı'nın Avrupa Kıyısında konumlanan Mandarin Oriental Bosphorus, 200 metre uzunluğundaki boğaz cephesi, asırlık Naile Sultan Korusu'nun bahçeleri ve tarihi Kuruçeşme sokaklarıyla dikkat çekiyor. 

Mandarin Oriental Bosphoruss İstanbul'un eşsiz yalı ve saraylarından esinlenilmiş mimarisi, sofistike tasarımları ve geniş yaşam alanları, eşsiz oda ve süitleriyle misafirleriyle buluşmak için hazırlanıyor.

Mandarin Oriental Bosphorus İstanbul 22 Ağustos ta açılıyor! 

Boğaz’ın eşsiz manzarasına hakim oda ve süitleriyle müşterilerine eşsiz bir hizmet sunmayı hedefleyen Mandarin Oriental Bosphorus İstanbul'da üç yüzme havuzu, seçkin restoran ve barlar ile Mandarin Oriental’a özgü ödüllü sağlık programlarına ek olarak kişiye özel Spa deneyimleri sağlayan 3 bin 500 metrekare büyüklüğünde spa ve spor salonu bulunuyor. 

Sağlıklı yaşam merkezi, ferah taras ve bahçeleriyle Mandarin Oriental Bosphorus'ta, Novikov Restaurant, kafe ve barlar, birbirinden özel konseptler sağlayan balo salonları, toplantı ve davet alanları bulunuyor. 

Mandarin Oriental Bosphorus İstanbul 22 Ağustos ta açılıyor! 

22 Ağustos - 22 Kasım 2021 tarihleri arasında 695 EUR'dan başlayan gecelik fiyatlar ile geçerli olacak konaklama paketinde oldukça avantajlı teklifler bulunuyor. 

Web: https://www.mandarinoriental.com.tr/

 


Geri Dön