03 / 05 / 2024

Park Bosphorus

Park Bosphorus

Krom madenleri ile tanınan CVK Grup tarafından satın alınıp yeniden inşa edilen Park Bosphorus Hotel yaklaşık 9 ay önce faaliyete geçti. Aradan geçen zaman içerisinde otel yönetimi, bir çevre harekatı başlatmış.

CVK Park Otel'i Park Bosphorus adıyla hizmete açacak!

Türkiye'deki krom madenlerinin yüzde 75'ini isleten CVK, 24 yıldır istanbul'un hayalet binalarından biri olarak duran Park Otel'i Park Bosphorus adıyla hizmete açacak. Otel 600 odası ile hizmet verecek...

Bosphorus Ankara fiyatları 250 bin TL'den başlıyor!

Eryaman’da, Göksu Parkı’nın yanıbaşında inşa edilen Bosphorus Ankara projesi On Altın A.Ş. tarafından hayata geçiriliyor. Bosphorus Ankara fiyatları 250 bin TL'den başlıyor.

Marka Şehirler Zirvesi sona erdi!

Türkiye’de ilk defa gerçekleştirilen Marka Şehirler Zirvesi, yüksek bir katılım ile CVK Park Bosphorus Hotel’de gerçekleşti.

Marka Şehirler Zirvesi için geri sayım başladı!

7 Nisan 2016 tarihinde CVK Park Bosphorus Hotel’de kapılarını açacak olan Marka Şehirler Zirvesi, marka şehirlerimizin Türkiye ekonomisine katkısını arttırmak amacı ile yüksek bir katılım ile gerçekleşecek.

Marka Şehirler Zirvesi'ne 108 firma katılacak!

Marka Şehirler Zirvesi Türk ekonomisinde marka gücü ve marka değeri olan firmaları, tek bir çatı altında buluşturarak 7 Nisan Perşembe, CVK Park Bosphorus Hotel İstanbul'da gerçekleşiyor.

Marka Şehirler Zirvesi 7 Nisan'da kapılarını açmaya hazırlanıyor!

7 Nisan 2016 tarihinde CVK Park Bosphorus Hotel’de kapılarını açacak olan Marka Şehirler Zirvesi, marka şehirlerimizin Türkiye ekonomisine katkısını arttırmak amacı ile yüksek bir katılım ile gerçekleşecek.

Marka Şehirler Zirvesi 7 Nisan'da!

Marka Şehirler Zirvesi, şehirlerimize uluslararası platformda hak ettiği değerin bilincini yansıtmak ve marka şehirlerimizin Türkiye ekonomisine katkısını arttırmak amacı ile 7 Nisan 2016 tarihinde CVK Park Bosphorus Hotel’de kapılarını açacak.

Atiye Residence görücüye çıkıyor!

HAS Metal ve DBN Mühendislik ortaklığıyla kurulan HAS – DBN Yatırım Ortaklığı’nın İstanbul’daki ilk projesi Atiye Residence, satışa çıkıyor. Basın toplantısı 16 Şubat 2016 Salı günü CVK Park Bosphorus Hotel’de düzenlenecek.

CVK 2015'te 250 bin kişiyi ağırladı!

CVK Park Bosphorus Hotel, 2015'te ağırladığı 250 bin misafir sayısıyla İstanbul'un en çok tercih edilen oteli oldu. Hotel Genel Müdürü Bahri Şahin, yıl genelinde yüzde 90'ın üzerinde doluluk oranına ulaştıklarını söyledi.

İstanbul'un en çok turist çeken oteli: CVK Park Bosphorul!

Taksim Gümüşsuyu'nda tarihi dokuyu lüksle buluşturan CVK Park Bosphorus Hotel, açılışından itibaren çok kısa bir sürede istanbul'un en çok ziyaretçi ağırlayan oteli oldu.

Therra Park Tarabya basın toplantısı 16 Kasım'da!

Gayrimenkul ve inşaat sektöründe niş projeleriyle tanınan Gök-an İnşaat’ın Tarabya’daki Therra Park Tarabya konut projesinin tanıtılacağı basın toplantısı, 16 Kasım 2015 Pazartesi günü CVK Bosphorus Hotel’ de gerçekleştirilecek.

Therra Park Tarabya lansmanı 11 Kasım'da!

Gayrimenkul ve inşaat sektöründe niş projeleriyle tanınan Gök-an İnşaat’ın Tarabya’daki Therra Park Tarabya konut projesinin tanıtılacağı basın toplantısı, 11 Kasım 2015 Çarşamba günü CVK Bosphorus Hotel’ de gerçekleştirilecek.

Yeşil İş 2015 8-9 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek!

Dünyanın lider kimya şirketi BASF, bu yıl da “Yeşil İş 2015: Sürdürülebilir İş Buluşması”nın çözüm ortağı oldu. 8-9 Ekim tarihlerinde Park Bosphorus Hotel İstanbul’da gerçekleştirilecek

CVK Park Bosphorus Hotel'den yeni proje!

Taksim Gümüşsuyu’nda yer alan CVK Park Bosphorus Hotel, Türkiye’ye gelen yabancı futbol kulüplerini konuk etmek üzere bir proje geliştirdi.

Park Bosphorus Haberi

Park Bosphorus

Bu çerçevede otelin çevresindeki birinci kuşak sokaklara çevre düzenlemesi yapan otel yönetimi, gelen talepler üzerine tesisin ikinci etabındaki sokaklara da el atmışlar. 


CVK Park Bosphorus Hotel Genel Müdürü Bahri Şahin, otelin inşaatı sırasında oklukça bakımsız olan bölgeye çevre düzenlemesi ve yeşillendirme çalışmaları yapaklarını bunu duyan diğer sokak sakinlerinin de kendilerine sokaklarını düzenlemeleri konusunda talepte bulunduklarını söylüyor. Otel'in yanında yer alan tarihi caminin restorasyonunu da üstlendiklerini belirten Şahin, "Otelimizin hemen yanında yer alan parkın yenilenme ve düzenlenme işlerini yapma konusunda da talepler alıyoruz. Ancak burada yenileme yapmak oldukça zor" diyor. 

Otellerinin bulunduğu bölgeye gayrimenkul bakımından da katkı sağladığına işaret eden Şahin bölgedeki gelişmeleri şöyle özetliyor: "Otelimiz açılmadan önce metruk bir halde olan bölgede 300 bin TL'ye satılan evler otelimizin bölgeye kattığı değer...