14 / 05 / 2024

Park Bravo iflas

Park Bravo iflas

Park Bravo için, mahkeme, verdiği konkordato kararını kaldırdı. Kararın kaldırılması ile birlikte şirkete yönelik hacizler başladı. Mağazalar birer birer kapatılırken, bazı alacaklılar mağazalarda haciz işlemi yaptı.

73 yıllık dev inşaat şirketi iflas etti! Esenyurt Koza Park Sitesi de dahil 1415 konut satılıyor...

Ekonomik sıkıntılar inşaat firmalarını da vurdu. 73 yıllık dev inşaat şirketi Garanti Koza A.Ş iflas etti ve  1415 konut satışa çıktı.

Eval İnşaat için iflas kararı verildi! Alacaklılar toplantısı 10 Ekim'de!

Bugüne kadar binlerce konut inşa eden ve Esenyurt'tra hayata geçirdiği 1.300 konutluk Eval Park ile gündem olan Eval İnşaat için iflas kararı verildi. İşte ayrıntılar... 

Yeni Sarp İnşaat iflas etti!

İFM kapsamında inşa edilen Sarphan Finans Park projesini üstlenen Yeni Sarp İnşaat-Öz Akar Adi Ortaklığı için mahkeme iflas kararı verdi. İflas kararı verilen şirketin en büyük alacaklısı konumunda ise özel bir banka bulunuyor.

Forum İstanbul'daki dinozor temalı parkı için iflas davası açıldı!

İstanbul Bayrampaşa’daki Forum İstanbul AVM’de bulunan Avrupa’nın en büyük dinozor temalı parkı için iflas davası açıldı. AVM’nin sahibi konumundaki şirket, alacaklı olduğunu öne sürerek önce icra takibi başlattı.

Park Bravo mağazaları kapatılıyor mu?

Park Bravo için, mahkeme, verdiği konkordato kararını kaldırdı. Kararın kaldırılması ile birlikte şirkete yönelik hacizler başladı. Mağazalar birer birer kapatılırken, bazı alacaklılar mağazalarda haciz işlemi yaptı.

Theorie, Park Bravo’yu satın alıyor!

Erkek hazır giyim markası Theorie, kadın giyim markası Park Bravo’yu satın almak için son noktaya geldi. İki marka fiyatta anlaşırsa Park Bravo Theorie’nin olacak

Yeni Sarp İnşaat iflas erteleme istedi!

İstanbul Ataşehir’de bulunan Sarphan Finans Park’ı inşa eden Yeni Sarp İnşaat iflas erteleme istedi. 700 milyon lira değerindeki projeye üç kişilik bir kayyum heyeti atandı.

Güriş İnşaat, Mirage Park Resort Otel'in işletmesini devraldı!

Mirage Park Resort Otel, Oger Otel işletmelerinin iflası ve kira sözleşmesini 30 Aralık tarihinde tek taraflı fesh etmesi üzerine mülkiyeti Güriş İnşaat ve Mühendislik'e ait olan Mirage Park Resort Otel tesisini firma olarak kendisi işletme kararını aldı.

ViaPort Park Bravo mağazasını Mimar Altan Bilim tasarladı!

Perakende mağazaları iç mimarisinin önde gelen isimlerinden Altan Bilim Mimarlık Kurucusu Yüksek Mimar Altan Bilim, son trendlere uygun olarak tasarladığı Via Port Park Bravo Mağazası’nı teslim etti.

Landmark Premiere Park Bravo'yu devralacak!

Perakende şirketi Landmark Premiere, Park Bravo'nun %87.5'ini devralmak için RK'ya başvurdu.

Park Bravo Home'un yeni ürünleri Fransız stilini yansıtıyor!

Park Bravo Home, yepyeni koleksiyonuyla Fransız kasaba stilinin sıcaklığını evlerinize getiriyor. Kış aylarında Fransız hayatının içinden gelen kır evi tarzı, şehir yaşamından uzaklaşmak için sıcak ve davetkar havasıyla sizi kucaklıyor

Park Bravo'nun 2013 hedefi 14 yeni mağaza!

Park Bravo grup olarak 2013 yılı içerisinde toplam 14 mağaza daha açmayı hedefliyor...

Yeni yıl tılsımı Park Bravo Home ile evinizi renklendirecek!

Park Bravo Home’un yeni yıl için özel olarak seçtiği rengarenk dekoratif ürünler şimdi Park Bravo Group mağazalarında beğeninize sunuluyor.

Park Bravo iflas Haberi

Park Bravo iflas

Tekstil sektöründe 45 yılı aşkın bir süredir faaliyet gösteren Park Bravo için, mahkeme, verdiği konkordato kararını kaldırdı. Kararın kaldırılması ile birlikte şirkete yönelik hacizler başladı. Mağazalar birer birer kapatılırken, bazı alacaklılar mağazalarda haciz işlemi yaptı.


Son 12 yıldır uygulanmayan konkordato uygulaması yeniden gündeme alınmıştı. İflas erteleme başvuruların yasaklanması ile birlikte firmalar son dönemlerde konkordatoya yöneldi.


İLK BAŞVURANLARDAN OLDU

Park Bravo da anılan uygulamaya başvurmuştu. Şirket adına 15 Ağustos’ta yapılan başvurudan olumlu sonuç alınmıştı. Başvurudan 10 gün kadar sonra verilen kararla şirket alacaklılara karşı korumaya alındı.


ALACAKLILAR İTİRAZ ETTİ

Ancak, çok sayıda alacaklı mahkemeye itiraz ederek verilen kararın yanlış olduğunu belirtti. Alacaklı avukatlarının Bakırköy 1. İcra Hukuk Mahkemesi’ne yapılan itirazı, dosyaya bakan ikinci hakim değerlendirdi.


YENİ HAKİM KARARI KALDIRDI

Hakim, yapılan itirazları kabul ederek daha önce verilen...