05 / 05 / 2024

Park Çadır Buluşmaları etkinliği

Park Çadır Buluşmaları etkinliği

Park Residences Cadde’de gerçekleştirilen ‘Park Çadır Buluşmaları’, katılımcıları ünlü isimlerle buluşturmak adına programlarına devam ediyor. 

Sürdürülebilir Kent Buluşmaları’na bir yenisi daha eklendi! Sektör temsilcileri Bursa'da bir araya geldi!

MAPEI’nın organize ettiği Sürdürülebilir Kent Buluşmaları’na bir yenisi daha eklendi. Bursa’da gerçekleştirilen toplantıda sektör temsilcileri bir araya geldi. 

TÜRKÇİMENTO Anadolu buluşmaları için geri sayım başladı! Sektörün önemli isimleri tek çatı altında toplanıyor

TÜRKÇİMENTO'nun her yıl düzenlendiği “TÜRKÇİMENTO Anadolu Buluşmaları” etkinliğinin yedincisi için geri sayım başladı.

46. Türkiye İMSAD Gündem Buluşmaları'nda demir çelik sektörü konuşuldu!

Merakla beklenen Türkiye İMSAD Gündem Buluşmaları’nın 46’ncısı, ‘Yeşil Mutabakat Sürecinde Seramik ve Demir Çelik Sektörü’ başlığı altında yapıldı.

Türkiye İMSAD 45. Gündem Buluşmaları'nda küresel tedarik krizi masaya yatırıldı!

Türkiye İMSAD Gündem Buluşmaları’nın 45’incisinde küresel tedarik krizi masaya yatırıldı...

Türkiye İMSAD 45. Gündem Buluşmaları yarın!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD), 45. Gündem Buluşmaları’nda inşaat malzemeleri sanayisinde finansman konusu masaya yatırılacak.

Yapı Fuarı-Turkeybuild'den canlı yayında inşaat sektörü buluşmaları!

Güçlü küresel ağını inşaat sektörüne aktararak yeni iş, ortaklık ve satın alma fırsatları yaratmayı amaçlayan Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul, “Paydaşlarımızla Birebir” sosyal medya buluşmaları düzenliyor. Canlı yayının bu haftaki konuğu, Değişim Mimari İnovatif Yönetim Danışmanlığı Kurucusu Demet D

Çimento Sektörü İş Hukuku Buluşmaları'nın ilki gerçekleşti!

ÇEİS, “Çimento Sektörü - İş Hukuku Buluşmaları” toplantısının ilki sektörün ve sektör paydaşlarının katıldığı törenle gerçekleşti.

GYODER, ‘Anadolu Buluşmaları’na Mardin’den başladı!

GYODER (Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği), Anadolu’daki gayrimenkul sektörü temsilcileriyle bir araya gelerek, sektörün sorunları ve çözüm önerilerini değerlendirmek için hayata geçirdiği Anadolu Buluşmaları’nın 1.sini Mardin’de gerçekleştirdi.

Park Çadır Buluşmaları’nda Ayşe Arman rüzgarı!

Park Residences Cadde’de gerçekleştirilen ‘Park Çadır Buluşmaları’, katılımcıları ünlü isimlerle buluşturmak adına programlarına devam ediyor. 

Doğa Rutkay ve Kerimcan Kamal Park Çadır Buluşmaları'na katıldı!

Park Residences Cadde’de düzenlenen ‘Park Çadır Buluşmaları’ Kadıköylüleri bu sefer tiyatro oyuncusu Doğa Rutkay ile eşi gazeteci-yazar Kerimcan Kamal'la buluşturdu. 

Park Residences Cadde'de ünlü yağmuru!

Park Residences Cadde'de gerçekleştirilen Park Çadır Buluşmaları ile Kadıköylüleri ünlü isimlerle sohbete bekliyor...

14. TSMD Yapı Sektörü Buluşması 21-22 Eylül'de!

Yapı Sektörü Buluşmalarının 14’üncüsü Yapı Endüstri Merkezi iş birliği ile 21 – 22 Eylül 2017 tarihleri arasında TSMD Mimarlık Merkezi’nde yapılacak.

14. Yapı Sektörü Buluşmaları 21 – 22 Eylül'de!

Türk Serbest Mimarlar Derneği tarafından düzenlenen Yapı Sektörü Buluşmaları bu yıl 21 – 22 Eylül 2017 tarihlerinde düzenlenecek. Sektör temsilcileri TSMD Mimarlık Merkezi’nde bir araya gelecek.

Park Çadır Buluşmaları etkinliği Haberi

Park Çadır Buluşmaları etkinliği

Park Residences Cadde’de yapılan “Park Çadır Buluşmaları” ünlü isimlerin katılımıyla devam ediyor.  Park Çadır Buluşmaları’nın bu haftaki konuğu yazıları ve röportajlarıyla büyük bir hayran kitlesi olan gazeteci-yazar Ayşe Arman olacak. 

Sevenleriyle bir araya gelecek olan  Ayşe Arman, “kadın olmak” ve “iyiliğin gücü” üzerine sohbet gerçekleştirecek. Türkiye’de kadınların sorunları, yaşadıkları ve idealleri üzerine katılımcılarla sohbet edecek olan Ayşe Arman buluşmasına 21 Nisan Cumartesi günü saat 15.00’da Park Residences Cadde’de isteyen herkes ücretsiz olarak katılabilecek.