08 / 05 / 2024

Park Capital Enerji Gayrimenkul iletişim

Park Capital Enerji Gayrimenkul iletişim

Park Capital Enerji Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Yayla ve Scherıef Hassan ortaklığında kuruldu. 

Bitcoin madenciliğinde yeni enerji dinamikleri ne olacak?

Son zamanlarda artan Bitcoin madenciliğine yönelik yatırımları hızla artıyor. Peki, Bitcoin madenciliğinde enerji dinamikleri nasıl olmalı? Capital Dergisi'nden Mehmet Öğütçü bu ayki köşe yazısında Bitcoin madenciliğini kaleme aldı. 

Ziraat GYO ile Çalık Enerji ortak şirket kurdu!

Ziraat GYO ile Çalık Enerji ortak şirket kurduğunu söyleyen Sözcü gazetesi yazarı Çiğdem Toker, yeni kurulan şirketin Taşkent Merkez Park Gayrimenkul Yatırım A.Ş. olduğunu belirtti.

Capital Enerji Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Capital Enerji Turizm Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Yakar tarafından kuruldu. 

Park Capital Enerji Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Park Capital Enerji Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Yayla ve Scherıef Hassan ortaklığında kuruldu. 

Zorlu Enerji'den Pakistan'a güneş parkı!

Zorlu Enerji'nin Pakistan'da yapacağı 100 megavatlık solar park yatırımı için Lahor kentinde imza töreni düzenlendi.

Capital Grup 5 santral kuracak!

Capital Grup, Balkanlarda 370 milyon Euro’luk yenilenebilir enerji yatırımı yapmayı planlıyor. Şirket, 3.5 yıl içinde tamamlamayı planladığı yatırımlarından üreteceği 180 milyon kilovat saatlik elektriğin yarısını Türkiye’ye satacak.

Park Dedeman Levent'e Leed Gold Sertifikası!

Park Dedeman Levent, çevre dostu bina tasarımıyla dünyanın en önemli çevresel sürdürülebilirlik ve enerji verimliliği belgesi LEED’in en üst seviyelerinden olan “Gold Sertifikası”nı almaya hak kazandı.

Bolu Yedigöller Milli Parkı'na yapılan yatırımların yüzde 85'i tamamlandı!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Yedigöller Milli Parkı'na dev bir yatırım gerçekleştirdi. 2015 yılı yatırım programında yer alan milli parkın yol çalışmaları tamamlanırken, enerji nakil hattı çalışmaları ise hızla devam ediyor.

Era Yatırım ve Encorp Capital ortak oldu!

Türk enerji sektörünün önde gelen oyuncularından Era Yatırım Holding ve yabancı fon yönetim şirketi Encorp Capital SA ile ortaklığa imza attı.

Yazar Grup Gayrimenkul Bilişim ve Enerji Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Yazar Grup Gayrimenkul Bilişim ve Enerji Yatırımları Anonim Şirketi, Hüseyin Yazar Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 200 bin TL'lik sermaye ile 21 Mayıs'ta Uğur Teras Park Evleri'nde kuruldu.

Muratpaşa Belediyesi'nden binalarda Enerji Verimliliği projesi!

Muratpaşa Belediyesi, Enerji Verimliliği projesi başlattı. Proje kapsamında belediye hizmet binası, 2 kamu binası, 2 hastane, 2 okul, 2 AVM, 2 konut ve Falez Park’ta Enerji Verimliliği Potansiyeli belirleme çalışması yapıldı..

Revo Capital’in Cosa Akıllı Kombi Kiti yüzde 30'a varan tasarruf sağlıyor!

Doğalgaz tüketiminde yüzde 30’a varan tasarruf sağlayan yeni nesil akıllı kablosuz oda termostatı Cosa Akıllı Kombi Kiti’ni geliştiren, üreten ve pazarlayan Nuvia Akıllı Enerji Teknolojileri, 23 Şubat 2015 tarihinde Revo Capital ile yatırım sözleşmesini i

Büyükçekmece'ye enerji parkı kuruluyor!

Büyükçekmece Belediyesi, Karaağaç Mahallesi’nde kuracağı “Güneş enerjisi Parkı” ile hem kendi enerji ihtiyacını karşılayacak, hem de ek gelir elde edecek . enerji parkı yaklaşık 85 dönüm arazi üzerine kurulacak

Park Capital Enerji Gayrimenkul iletişim Haberi

Park Capital Enerji Gayrimenkul iletişim

Park Capital Enerji Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Yayla ve Scherıef Hassan ortaklığında kuruldu. 

Park Capital Enerji Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi konusu:
a)Şirket resmi ve özel kuruluşlar ile şahıslardan dilediği bedel ve şartlarla her türlü gayrımenkulleri kat karşılığında, takas yoluyla veya bedelli olarak satın almak yada kiralamak suretiyle iş bu gayrimenkuller üzerinde Turistik amaçlı yatırımlar, oteller, restaurantlar, kampingler, lokantalar, dinlenme ve eğlence yerleri, sinema ve tiyatro, fuarcılık işletmeleri, açık ve kapalı parklar, konut siteleri, alışveriş merkezleri ve her türlü ticari işyeri ile bunların hizmet birimleri gerekli izin ve ruhsatnameleri alarak inşa eder veya ettirir.Ticari işletmecilik amacı ile bunları kiraya verebilir, işletir, bunların bakım ve yönetim hizmetini yapar ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler,

Park...