28 / 04 / 2024

Park Elektrik iletişim

Park Elektrik iletişim

Park Elektrik Üretim Madencilik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Park Elektrik SPK başvurusu yaptı.

Park Elektrik pay sahiplerine inceleme hakkı duyurusu yayınladı!

Park Elektrik Üretim Madencilik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılıa çıklamaya göre Park Elektrik pay sahiplerine inceleme hakkı duyurusu yayınladı.

Park Elektrik Silopi Elektrik ile birleşti!

Park Elektrik Üretim Madencilik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Park Elektrik Silopi Elektrik A.Ş. ile birleşti.

Park Elektrik Silopi Elektrik ile birleşiyor!

Park Elektrik Üretim Madencilik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından yapılan açıklamaya göre Park Elektrik Silopi Elektrik Üretim A.Ş ile birleşiyor. Silopi Elektrik Üretim A.Ş., 01.10.2014 tarihinde Borsa İstanbul A.Ş.'ne kotasyon başvurusunda bulunuldu.

Park Elektrik birleşme işlemi için SPK onayına başvuru yaptı!

Park Elektrik Üretim Madencilik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Park Elektrik birleşme işlemi için SPK onayına başvuru yaptı...

Park Elektrik uzman kuruluş raporunu yayınladı!

Park Elektrik Üretim Madencilik sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Park Elektrik uzman kuruluş raporunu yayınladı.

Park Elektrik Mali İşler Müdürü Tacigül Erdem oldu!

Park Elektrik Üretim Madencilik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Park Elektrik Mali İşler Müdürü Tacigül Erdem oldu.

Park Elektrik doğalgaz santrali projelerini durdurdu!

Park Elektrik henüz lisans alma aşamasında olan Adaııa'da 435 MW ve Edirne'de 447 MVV'lık iki doğalgaz santrali projesinin imar planlarıyla ilgili değişiklik gerektiği gerekçesiyle durdurdu.

Park Elektrik genel kurul toplantı sonucunu yayınladı!

Park Elektrik üretim Madencilik sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Park Elektrik genel kurul toplantı sonucunu yayınladı.

Okyanus Park Evleri iletişim!

Okyanus Park Evleri iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. KG İnşaat tarafından hayata geçirilen proje 3 bin metrekare arsa alanına sahip. 

Central Park İstanbul iletişim!

Central Park İstanbul iletişim için satış ofisiyle 444 6 777 numaralı telefondan irtibata geçebilmek mümkün. Ağaoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen projede 22 katlı 5 blok yer alıyor.

Bakırköy Central Park Residence iletişim!

Bakırköy Central Park Residence iletişim bilgilerine göre satış ofisi telefonu 444 6 777 olarak belirtiliyor. Veliefendi Hipodromu'nun karşısında hayata geçirilecek proje 45 bin metrekarelik arsa alanından oluşuyor.

Ağaoğlu Central Park İstanbul iletişim!

Ağaoğlu Central Park İstanbul iletişim için 444 6 777 numaralı telefonu arayabilirsiniz. İstanbul Bakırköy Kartaltepe'de inşa edilecek projede 1+0'dan 5,5+1'e kadar farklı konut seçenekleri bulunuyor.

Vadistanbul Park Residence iletişim!

Vadistanbul Park Residence iletişim için 444 53 35 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 100 bin metrekarelik ofis alanına sahip projede 1+1'den 5+1'e kadar farklı daire alternatifleri bulunuyor.

Beyaz Park Rezidans iletişim!

Beyaz Park Rezidans iletişim için 0212 481 24 24 telefon numarasından satışa ofisi ile görüşebilirsiniz. İnşaat alanı 86 bin metrekareden oluşan proje Beyaz İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor.

Vadistanbul Park Rezidans iletişim!

Vadistanbul projesinin son etabı olarak yükselen proje Artaş, Aydınlı ve Invest Ortaklığı tarafından inşa ediliyor. Vadistanbul Park Rezidans iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 53 35 olarak belirlendi.

Ankara Park Alyans iletişim!

Toplam 163 adet daireden meydana gelecek olan proje toplam 14 bin 100 metrekare arsa alanına yayılıyor. Ankara Park Alyans iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0312 217 37 36 olarak belirlendi.

Çengelköy Park Evleri iletişim bilgileri!

Daire tiplerinin 2+1,3+1 ve 5+1 olarak dizayn edildiği proje İstanbul Anadolu Yakası Üsküdar'da yükseliyor. Çengelköy Park Evleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 2 866 olarak belirlendi.

Beyaz Park Zeytinburnu iletişim!

Toplam 15 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde yükselen projede 370 adet daire bulunuyor. Beyaz Park Zeytinburnu iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 481 24 24 olarak belirlendi.

Kadıköy Demirli Park Plus iletişim!

2 blok halinde hayata geçirilecek olan projede toplam 152 adet daire yer alıyor. Kadıköy Demirli Park Plus iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 36 75 olarak belirlendi.www.demirliyapi.com.tr

Sahrayıcedit Demirli Park Plus iletişim!

Sahrayıcedit Demirli Park Plus iletişim için 444 36 75 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Ön talep süreci devam eden projede teslimlerin 2017 yılında gerçekleşmesi öngörülüyor.

Beyaz Park Topkapı iletişim!

Beyaz Park Topkapı iletişim için 481 24 24 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Beyaz İnşaat imzası ile hayata geçirilecek proje 5 bloktan meydana geliyor.

Park Elektrik iletişim Haberi

Park Elektrik iletişim

Park Elektrik tarafından yapılan açıklama şöyle;


Şirketimizin, tüm aktif ve pasifi ile birlikte bir bütün halinde Silopi Elektrik Üretim A.Ş. tarafından "devir alması" suretiyle Silopi Elektrik Üretim A.Ş. bünyesinde birleşilmesi işlemine ilişkin Sermaye Piyasası Kurulu'na 16.09.2014 tarihinde başvuru yapılmıştır.

Sermaye Piyasası Kurulu'nun 21.11.2014 tarih ve 2014/32 sayılı "Haftalık Bülteni"nde ilan edildiği üzere konuya ilişkin Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) görüşünde olumsuz herhangi bir hususun bulunmaması ve söz konusu görüşe duyuru metninde yer verilmesi suretiyle olumlu karşılanmasına karar verilmiştir.Birleşme Duyuru Metnine ilişkin olarak, EPDK süreci devam etmekte olup, EPDK görüşü...