29 / 04 / 2024

Park Elektrik ne durumda

Park Elektrik ne durumda

Park Elektrik Üretim Madencilik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Park Elektrik SPK başvurusu yaptı.

Sağlam Park Güneşli nerede?

Toplam 105 adet daireden meydana gelen Sağlam Park Güneşli projesinde daire alanları 115 metrekareden başlıyor. Proje 21 kat şeklinde yükseliyor. Peki Sağlam Park Güneşli nerede?

Sağlam İnşaat Sağlam Park Güneşli!

Sağlam İnşaat Sağlam Park Güneşli 'de daireler 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi. Teslimlerin 2016 yılında gerçekleşeceği projede konut fiyatları 400 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Metro Park teslimleri ne zaman?

İstanbul Avrupa Yakası Halkalı'da inşa edilen Metro Park Residence'de 1+1'den 4+1'e kadar farklı tipte daireler bulunuyor. Projede 36 ay 0 faiz avantajı ile ödeme yapılabiliyor. Peki Metro Park teslimleri ne zaman?

Esenyurt Future Park fiyatları ne kadar?

Hiper Gayrimenkul imzası taşıyan Future Park Evleri 34 bin 500 metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. Proje 1.600 adet daireden oluşuyor. Peki Esenyurt Future Park fiyatları ne kadar?

Defne Park Güneşli ne zaman teslim?

Daire fiyatları 320 bin TL'den başlangıç gösteren Defne Park Güneşli tek bloktan meydana geliyor. Projede 33 adet daire yer alıyor. Peki Defne Park Güneşli ne zaman teslim edilecek?

Bağcılar Defne Park Güneşli satılık!

Bağcılar Defne Park Güneşli satılık daire tipleri arasında 2+1 ve 3+1'ler yer alıyor. Akra Yapı imzası ile yükselen projede banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor.

Akra Yapı Defne Park Güneşli projesi!

Akra Yapı Defne Park Güneşli projesi 2+1 ve 3+1 olarak tasarlanan dairelerden oluşuyor. Konutların büyüklükleri 100 metrekareden başlangıç gösteren projede satışlar devam ediyor.

Defne Park Güneşli fiyat listesi!

Defne Park Güneşli fiyat listesi dairelerin konum ve alanlarına bağlı olarak değişiyor. Akra Yapı imzası ile inşa edilen proje tek blok halinde hayata geçiriliyor.

Defne Park Güneşli'de 320 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Akra Yapı imzası taşıyan Defne Park Güneşli'de daire fiyatları 320 bin TL'den başlıyor. Ocak 2016 tarihinde teslim edilecek olan projede 2+1 ve 3+1 daireler bulunuyor.

Papatya Park Residence ne zaman teslim edilecek?

Papatya Park Rezidence projesi 1140 konuttan meydana geliyor. Projede 1+1 ve 2+1 gibi daire tipleri bulunuyor. Peki Papatya Park Residence ne zaman teslim edilecek?

Nurol Park Güneşli kampanyalı ödeme koşulları!

Nurol Park Güneşli kampanyalı ödeme koşulları kapsamında ilk 12 ay kredi ödemesi yapılmıyor. Daire teslimlerinin Şubat 2016'da gerçekleşeceği proje 55 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Siirt Park Elektrik projesine ÇED onay verdi!

Park Elektrik'in Siirt'teki projesi ile ilgili 'ÇED Değerlendirmesi Olumlu' raporu verildi. Çevresel Etki Değerlendirmesi İzin ve Denetim Genel Müdürlüğünün internet sitesinde konu ile ilgili açıklama yaptı.

Nurol Park Güneşli ödeme planı!

Nurol Park Güneşli ödeme planı olarak 50 ayda 0 faiz sağlanıyor. Nurol GYO tarafından hayata geçirilen projede 836 tane towers daire, 84 tane loft daire, 544 tane rezidans daire ve ofisler bulunuyor.

Park Elektrik ne durumda Haberi

Park Elektrik ne durumda

Park Elektrik tarafından yapılan açıklama şöyle;


Şirketimizin, tüm aktif ve pasifi ile birlikte bir bütün halinde Silopi Elektrik Üretim A.Ş. tarafından "devir alması" suretiyle Silopi Elektrik Üretim A.Ş. bünyesinde birleşilmesi işlemine ilişkin Sermaye Piyasası Kurulu'na 16.09.2014 tarihinde başvuru yapılmıştır.

Sermaye Piyasası Kurulu'nun 21.11.2014 tarih ve 2014/32 sayılı "Haftalık Bülteni"nde ilan edildiği üzere konuya ilişkin Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) görüşünde olumsuz herhangi bir hususun bulunmaması ve söz konusu görüşe duyuru metninde yer verilmesi suretiyle olumlu karşılanmasına karar verilmiştir.Birleşme Duyuru Metnine ilişkin olarak, EPDK süreci devam etmekte olup, EPDK görüşü...