29 / 04 / 2024

Park Et Devam Et

Park Et Devam Et

Prof. Dr. Kaplan, kent merkezinin ulaşım haritasını çıkardı. Toplu taşıma araçlarının kent merkezi dışında olması gerektiğini kaydeden Kaplan, İstanbul'da uygulanan Park et devam et" sistemini gündeme getirdi...

Otopark sorununa çözümle 50 metrekareye 24 otomobil düşecek!

Geliştirdiği çağdaş ve teknolojik çözümler ile kente değer katan İSPARK, mekanik ve yarı otomatik sistemler ile otopark kapasitesini artırmaya devam ediyor

İstanbul PERDER'den ucuz et satmaya devam kararı! Kıymanın kilosu 190 TL’den satılacak!

Et ve Süt Kurumu ile mutabakata varan İstanbul PERDER, sabit fiyat uygulamasıyla et satışına devam edeceğini açıkladı. Dernek, kararı tüketicilerden gelen yoğun talep üzerine aldığını duyurdu.

Kırmızı et yemek artık hayal olacak! Kırmızı ete gelen zamlar nereye kadar devam edecek

Zamlar dur durak bilmez iken kırmızı et fiyatı Kurban Bayramı'ndan hemen sonraki hafta, ortalama 10 lira zamlandı. Bu artışın ise devam edeceği öğrenildi. İşte detaylar…

Migros'ta kırmızı et indirimi devam ediyor! Dana eti, kuzu eti... İşte 26 Nisan 2022 fiyat listesi...

Migros'ta kırmızı et ürünlerinin kampanyası devam ediyor. Kampanyanın duyulmasından sonra bazı ürünler stokta tükendi. Peki Migros'ta hangi kırmızı et ürünleri indirime girdi? Migros kırmızı et fiyatları 2022 ne kadar? İşte 26 Nisan 2022 indirimli ürünlerin fiyat listesi.

Kırmızı et fiyatları artmaya devam edecek! İşte 20 Mart 2022 BİM, MİGROS, carrefourSA fiyat listesi...

Kırmızı et fiyatlarındaki artış devam ediyor. Son 1 aylık sürede yüzde 30 zamlanan kırmızı et fiyatları bölgelere, kasap ve  marketlere göre değişiklik gösteriyor. İşte 20 Mart 2022 BİM, MİGROS, Carrefoursa fiyat listesi...

Ankara Şule Çet Parkı açıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Mayıs 2018'de cinayete kurban giden Şule Çet'in anısına yapılan ve Şule Çet'in ismini taşıyan parkı törenle hizmete açtı.

Üsküdar Tibaş Parkı'nda durdurma kararı verilen inşaat devam mı ediyor?

İstanbul Üsküdar'daki Tibaş Parkı’nda yapılan yurt inşaatın yargının durdurma kararına rağmen devam edilmesi vatandaşlardan tepki alıyor. Avukat Onur Cingil, "Devletin mahkemesini tanımayanlar bu kaçak inşaata devam ettiler" dedi...

Safranbolu Hulusi Zeren Parkı açıldı!

Safranbolu Belediyesi'nin 2017 yılında da devam eden açılışların ikincisi Safranbolu Belediyesinde uzun süre görev yapmış merhum Hulusi Zeren'in isminin verildiği park ile devam etti.

İzmir Behçet Uz Parkı'nın imar planı değişti!

AK Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan, geçtiğimiz günlerde hizmete kapatılan Bayraklı Vapur İskelesi’nin yerine sosyal tesis yapılacağını, Behçet Uz Parkı'nın imar planının değiştiğini açıkladı.

Basın Eskpres Nurol Park'ta avantajlar devam ediyor!

Nurol Park projesindeki avantajlı ödeme kampanyası devam ediyor. Nurol Park konut, ofis, AVM ve otel seçenekleriyle bölgenin en prestijli karma projesi olarak öne çıkıyor.

Serdivan'da Her Mahalleye Yeni Park projesi devam ediyor!

Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, ’Her Mahalleye Yeni Park’ projesi kapsamında sözünü verdiği ve tek tek hayata geçirdiği projelere bir yenisini daha ekliyor.

Kepez Park Orman projesi devam ediyor!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 24 Aralık’ta temeli atılan ve kente yaşayanları doğa, macera ve sporla buluşturacak olan Kepez Park Orman projesinin devam eden çalışmaları inceledi.

Karaman'da park yenileme çalışmaları devam ediyor!

Karaman Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, park yenileme çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Karaman merkezde yer alan parklar, Park-Bahçe ekipleri tarafından tek tek elden geçiyor.

Sakarya Uludere Park Tesisleri'nin inşaatı devam ediyor!

Piknik alanları, kafeterya, düğün salonu, restoran, park ve spor alanları, gibi sosyal donatı merkezlerinin yer alacağı, 10 bin metre kare arazi üzerinde inşa edilecek Uludere Park Tesisleri çalışması devam ediyor.

Park Et Devam Et Haberi

Park Et Devam Et

Prof. Dr. Kaplan, kent merkezinin ulaşım haritasını çıkardı. Toplu taşıma araçlarının kent merkezi dışında olması gerektiğini kaydeden Kaplan, İstanbul'da uygulanan Park et devam et" sistemini gündeme getirdi.



Gazi Üniversitesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Hülagü Kaplan, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in, Güvenpark'taki minibüsler için park içinde iki katlı bir garaj yapılmasına yönelik projesini değerlendirdi. Kaplan, Güvenpark'ın tamamlayıcı çevresiyle birlikte kent merkezini ve başkent kimliğini oluşturduğunu belirterek, otobüs, minibüs ve taksilerin hareket noktalarının kent merkezinin çeperinde olması gerektiğini savundu. Kaplan, Necatibey Caddesi'nde yeraltına, Yahya Galip Caddesi'nde ise yerüstüne hareket merkezleri kurulabileceğini ve "Park et devam et" sistemine geçilebileceğini söyledi. 


Güvenpark değerlendirmesi Kaplan, Gökçek'in, Güvenpark'taki minibüsler için park içinde iki katlı bir garaj yapılmasına yönelik projesini, kent merkezi...