06 / 05 / 2024

Park inşaat yarışması

Park inşaat yarışması

2014 yılında ilki düzenlenen yarışma; fotoğraf sanatına gönül veren Park İnşaat dostlarını da bir araya getirme hedefi ile ilerlemeye devam ediyor. Yarışma için ticari bir koşul ve yaş sınırlaması aranmamaktadır.

1952'de inşaatı yarıda kalan opera binası belediyeden alınarak maliyeye devredilmiş!

1952 yılında inşaatı yarında kalan opera binası belediyeden alınarak maliyeye devredilmiş.

Haydarpaşa ve Sirkeci Garları’nda inşaat çalışması başlıyor! Garların yerine ne yapılacak?

Turizm Bakanlığı’na kiralanan tarihi Haydarpaşa ve Sirkeci garlarında yapılacak inşaat çalışmalarına ilgili detayları Sözcü yazarı İsmail Saymaz bugünkü köşesinden duyurdu.

1945'te İstanbul'da yapılacak 16 okul inşaatı için 70 milyon lira harcanmış

1945 yılında İstanbul'da 16 yeni sanat okulunun yeri belirlenerek inşaat çalışması için 70 milyon lira bütçe ayarlanmış.

Lotus Park İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Lotus Park İnşaat Limited Şirketi Esenyurt'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Nadiye Yılmaz tarafından kuruldu.

Şehir Park İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Şehir Park İnşaat Anonim Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Berkay Doğan ve Tuğba Kalyoncuoğlu ortaklığında kuruldu.

Vasilya Park İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vasilya Park İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Okan Aslan tarafından kuruldu.

Altun Park İnşaat Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altun Park İnşaat Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kemal Altun tarafından kuruldu.

Gold Park İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Gold Park İnşaat Limited Şirketi Bağcılar'da Emre Ögat ve Sümer Canpolat ortaklığında kuruldu.

Çorum Belediyesi'nin yeni belediye binası inşaatı yarım kaldı!

Çorum Belediyesi eski başkanı Muzaffer Külcü döneminde, 2017'de yapıma başlanan ve toplam 65 milyon TL bedelli yeni belediye binası ve hizmet kampüsü inşaatının da yarıda kaldığı öğrenildi.

Samsun 19 Mayıs'taki kültür merkezinin inşaatı yarım mı bırakıldı?

Samsun 19 Mayıs ilçesinde 3 dönemdir belediye başkanlığı yapan Osman Topaloğlu, 2017'de yapımını başlattığı Kültür Merkezi'nin 2019'a kadar tamamlanacağını söylemişti. Kültür merkezinin inşaatı yarım mı bırakıldı?

Afyon Müzesi inşaatı 10 yıldır tamamlanamadı! Yeni bir ihale daha yapıldı!

2011 yılında temeli atılan ve ancak 10 yıldır bitirilemeyen Afyon Müzesi için yeni ihale yapıldı. İhaleyi 50 milyon 555 bin TL bedelle daha önceden inşaatı yarım bırakan Kançul İnşaat firması aldı.

İBB, Beykoz'daki inşaatı bitmeyen film platosu için 4 yıldır kira ödüyor!

Sayıştay, İBB’nin Beykoz’da inşaatı yarım kaldığı için hayata geçirilemeyen “Yeşilçam Film Platosu” projesi için 2016'dan beri kira ödediğini belirledi. 

Mürsel Alban'dan Bodrum'daki külliye inşaatına tepki!

CHP Muğla Milletvekili Mürsel Alban, Bodrum'daki 10 dönümlük arazide 'külliye' inşa edilmesine tepki gösterdi. Alban, "4 yıldır tamamlanmayan Bodrum Devlet Hastanesi inşaatı yarım kalmışken, buraya külliye yapmak, ödeneği hastanenin tamamlanması yerine külliyeye harcamak, Bodrum’a ihanettir" dedi.

Park inşaat yarışması Haberi

Park inşaat yarışması

Park Inşaat'm geleneksel hale getirdiği yarışmaya katılım için sadece Park Inşaat'ın Instagram hesabını (@ parkinsaat) takip etmeleri ve instagram hesaplarından paylaştıkları fotoğraflara #bencegaziantep ile @parkinsaat etiketlerini eklemeleri gerekmektedir. Bunun dışında başka ticari bir koşul ve yaş sınırlaması aranmamaktadır. Yarışmaya birden fazla fotoğraf ile başvurabilecek yarışmacılar için son gün 18 Aralık Perşembe, Park İnşaat jürisinin seçeceği ilk 100 fotoğraf www.bencegaziantep. com üzerinden halkın oylamasına sunulacak ,24 Aralık tarihinde değerlendirme sonuçları açıklandıktan sonra birbirinden değerli hediyeler sahiplerini bulacak. 


Amatör ya da profesyonel olarak fotoğraf sanatına gönül veren tüm katılımcılar Gaziantep ve Park İnşaat temalı fotoğrafları kendi objektiflerinden anlam yükleyerek katılımlarını devam ettiriyor.

Denge...