19 / 05 / 2024

park izmirin özellikleri

park izmirin özellikleri

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bayraklı Mansuroğlu Mahallesi'ndeki 37 bin 500 metrekarelik alanda kentin en nitelikli parklarından birini kuracak. 800 ağacın dikileceği parkın içinden su kanalı geçecek.

Ordu Ulugöl Tabiat Parkı’nın imar planı yeniden yapıldı!

Gölköy Belediye Başkanı Ali Kemal Mert, Ulugöl Tabiat Parkı’nın yeniden imar planının yapıldığını açıkladı. Ali Kemal Mert, “İlçemizin doğal güzellikleri açısından en önemli yeri Ulugöl’dür" dedi.

Bahçeşehir Koza Park projesinin özellikleri neler?

Temmuz 2015’te İstanbul Cup Uluslararası Kadınlar Tenis Turnuvası'na bir kez daha ev sahipliği yapan Garanti Koza, Bahçeşehir’deki Koza Park projesinde sadece konut değil bir spor vadisi de inşa ediyor.

Ankara Uransan Queen Park'ta daireler Haziran 2016'da teslim edilecek!

URAN Holding bünyesindeki Uransan'ın Ankaralıları şehir merkezinden uzaklaştırmadan konforlu ve kaliteli konutla buluşturduğu Urankent'in son projesi Oueen Park, özellikleri ile konutta 2016 trendini alıcılara ve sektöre sunuyor.

Queen Park 2016 trendi ile dikkat çekiyor!

URAN Holding bünyesindeki Uransan'ın Ankaralıları şehir merkezinden uzaklaştırmadan konforlu ve kaliteli konutla buluşturduğu Urankent'in son projesi Queen Park, özellikleri ile konutta 2016 trendini alıcılara ve sektöre sunuyor.

Uransan Queen Park projesi 2016'da teslim!

Uran Holding bünyesindeki Uransan'ın Ankaralılar'ı şehir merkezinden uzaklaştırmadan konforlu ve kaliteli konutla buluşturduğu Urankent'in son projesi Queen Park, özellikleri ile konutta 2016 trendini alıcılara ve sektöre sunuyor.

Ankara Queen Park Haziran 2016'da teslim!

URAN Holding bünyesindeki Uransan'ın Ankaralılar'ı şehir merkezinden uzaklaştırmadan konforlu ve kaliteli konutla buluşturduğu Urankent'in son projesi Queen Park, özellikleri ile konutta 2016 trendini alıcılara ve sektöre sunuyor.

Tema Park İstanbul satılık!

Tema Park İstanbul satılık konutlarla ilgili detaylar ve projenin özellikleri haberimizde yer alıyor...

Metro Park Halkalı fiyat listesi!

Metro Park Halkalı fiyat listesi kapsamında tüm detaylar ve projenin diğer merak edilen özellikleri haberimizin içinde yer alıyor

Park Orman Evleri'nde 4+1 dubleks 190 bin TL'ye!

Demo İnşaat tarafından İstanbul Taşdelen'de yapılan Park Orman Evleri'nde fiyatlar 155 bin TL ile 190 bin TL arasında değişiyor.

Agena Park'ta 99 bin TL'ye! Sıfır faizle!

Esenyurt'ta yapılan Agena Park Evleri'nde fiyatlar 99 bin ile 420 bin TL arasında değişiyor.

Royal Park Evleri 2. etap satışları başladı

Dinamik Group tarafından Çorlu' da inşa edilen Royal Park Evleri'nin 2. etap satışları başladı.

Aktaş Park'ın temeli atılıyor

Göztepe Aktaş Park projesinin "Temel Atma Töreni" 24 Ocak Cumartesi günü saat 12:00'de gerçekleşecek.

Dora Park'ta 259 bin TL'ye son 10 konut!

Sur Yapı tarafından Ümraniye'de inşa edilen Dora Park'ta satışta bulunan son 10 daire kaldı.

park izmirin özellikleri Haberi

park izmirin özellikleri

Wi-fi erişimi, usb şarj noktaları ve kameralı güvenlik sisteminin yer alacağı Park İzmir'de kendi kendini temizleyen akıllı WC'ler de olacak.


Bayraklı sırtlarındaki 90 bin metrekarelik alanı Ord. Ekrem Akurgal Yaşam Parkı'na dönüştüren İzmir Büyükşehir Belediyesi, şimdi de Mansuroğlu Mahallesi'nde 37 bin 500 metrekarelik alanda kentin en nitelikli parklarından birini oluşturacak. Yapım ihalesi hazırlıklarının sürdüğü proje "Park İzmir" adıyla hayat bulacak. 7'den 70'e her yaş grubuna uygun aktivite alanlarının yer alacağı Park İzmir yenilikçi, modern ve güçlü tasarımı ile öne çıkacak.


SU PERDESİ İLE SERİNLİK

Park İzmir'de manolya ağaçları ile gölgelenen bir meydan olacak ve bu meydanı gezenler su perdesi ile serinleyecek. Parkın bu bölümünde üzeri fıskiyeli kuru havuz bulunacak. Suyu kesildiğinde havuz bir meydana dönüşecek ve çeşitli etkinliklere hizmet edecek. Parkın içinden...