07 / 05 / 2024

Park karaman ne zaman açılacak

Park karaman ne zaman açılacak

 İnoğlu İnşaat tarafından, 150 milyon yatırımla hayata geçirilen Park Karaman 26 Kasım'da hizmete açılacak. 

Nurol Park Güneşli örnek daire görselleri!

Nurol Park Residence'de peşinatsız 50 ay taksit yapılabiliyor. Atatürk Havalimanı'na yakın konumda olan projede fiyatlar 440 bin TL'den başlıyor. İşte Nurol Park Güneşli örnek daire görselleri...

Beyaz Park Topkapı ne zaman teslim edilecek?

Beyaz Park Topkapı'da 30 ay 0 faiz avantajı ile ödeme yapabilmek mümkün. Satışları devam eden proje 15 bin 500 metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Peki Beyaz Park Topkapı ne zaman teslim edilecek?

Nurol Park Güneşli adres!

Nurol Park Güneşli adres bilgisi detayları haberimizin içinde yer alıyor. Projede konut teslimlerinin 2016 Şubat'ta yapılması öngörülüyor.

Nurol Park Güneşli satılık daire fiyatları!

Nurol Park Güneşli satılık daire fiyatları 440 bin TL'den başlıyor. Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası ile yükselen projede 50 ay vade farksız taksit avantajı ile ödeme yapılabiliyor.

Nurol Park Güneşli'de kampanya!

Nurol Park Güneşli'de kampanya kapsamında, peşinatsız, KDV'siz ve faizsiz 50 ay taksit imkanı sağlanıyor. Projede toplam 544 adet residence daire bulunuyor.

Nurol Park Güneşli Evleri ödemeleri!

Nurol Park Güneşli Evleri ödemeleri peşinatsız, vade farksız ve KDV'siz olarak yapılıyor. Teslimlerin 2016 yılında gerçekleşeceği proje 9 blok halinde inşa ediliyor.

Vadistanbul Park teslimleri ne zaman?

Vadistanbul projesinin son etabı olarak yükselen projede 1.400 konut ve ticari birimleri bulunuyor. Proje toplam toplam 120 bin metrekare ofis alanı bulunuyor. Peki Vadistanbul Park teslimleri ne zaman?

Nurol Park Güneşli ne zaman teslim?

Toplam 55 bin metrekare alan üzerinde yükselen projede daireler 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Proje Nurol GYO imzası ile hayata geçiriliyor. Peki Nurol Park Güneşli ne zaman teslim?

Nurol Park Güneşli ile hayata sıfırdan başlayın!

Teslimlerin 2016 yılı Şubat ayında gerçekleşeceği Nurol Park Konutları Atatürk Havalimanı'na 6 kilometre mesafede bulunuyor. Proje "Nurol Park Güneşli ile hayata sıfırdan başlayın" sloganıyla yükseliyor.

Nurol Park Güneşli satış fiyatları!

İstanbul Bağcılar - Güneşli 'de inşa edilen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Nurol Park Güneşli satış fiyatları 418 bin TL 'den başlıyor.

Nurol Park Güneşli Rezidans nerede?

Çeşitli sosyal imkanlar sunan Nurol Park'ta fiyatlar 418 bin TL'den başlıyor. Projede teslimlerin 2016 yılı Şubat ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Peki Nurol Park Güneşli Rezidans nerede?

Nurol Park Güneşli fiyatları!

İstanbul Bağcılar - Güneşli 'de inşa edilen projesi toplam 55 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Nurol Park Güneşli fiyatları 418 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Nurol GYO Nurol Park Güneşli adres!

Nurol GYO Nurol Park Güneşli adres bilgileri kapsamında proje İstanbul Avrupa Yakası Güneşli Evren Mahallesi'nde yer alıyor. Projede daire fiyatları 418 bin TL'den başlıyor.

Park karaman ne zaman açılacak Haberi

Park karaman ne zaman açılacak

Karaman’ın ilk alışveriş ve yaşam merkezi olacak ‘Park Karaman Alışveriş ve Yaşam Merkezi’ için geri sayım başladı. İnoğlu İnşaat tarafından inşa edilen Park Karaman Alışveriş ve Yaşam Merkezi, yaklaşık 1.200 kişiye istihdam sağlayacak. 150 milyon liralık yatırım ile hayata geçirilen projenin, yaklaşık 3 bin 500 kişinin geçimine katkı sağlaması bekleniyor.

Park Karaman Alışveriş ve Yaşam Merkezi’ndeki ulusal ve uluslararası markaları temsil eden 100’ün üzerinde mağazanın ise bölge ticaretine ve ekonomisine canlılık getirmesi, toplam yatırım değeri 300 milyon lirayı bulan bir ticaret hacmi yaratması ön görülüyor. 

ZOR DÖNEME RAĞMEN YATIRIM DEVAM ETTİ 

Salgın sürecine rağmen alınan önlemlerle projeyi başarıyla tamamlamaktan mutlu olduklarını söyleyen Park Karaman’ın geliştiricisi ve yönetim şirketi INVESTA’nın Genel Müdürü Özgür Yavuz, “Covid-19 sürecinde hem ülkemizde hem de küresel düzeyde ekonomide...