28 / 04 / 2024

Nurol Park Güneşli Evleri ödemeleri!

Nurol Park Güneşli Evleri ödemeleri!

Firma: Nurol GYO

Proje: Nurol Park

Nurol Park Güneşli Evleri ödemeleri peşinatsız, vade farksız ve KDV'siz olarak yapılıyor. Teslimlerin 2016 yılında gerçekleşeceği proje 9 blok halinde inşa ediliyor.



Nurol Park Konutları İstanbul'un Bağcılar ilçesine bağlı Güneşli bölgesinde hayata geçiriliyor. Projede 544 adet rezidans daire, 84 adet loft daire, 836 adet towers daire ve ofisler bulunuyor. 


Nurol Park Güneşli Evleri ödemeleri 0 peşinat, 0 KDV ve 0 faizle 50 ay vade şeklinde kabul ediliyor. Atatürk Havalimanı'na 5 dakikalık mesafede olan proje  Nurol GYO  imzası taşıyor. 


Arsa alanı 55 bin metrekare olarak belirlenen  Nurol Park  Residence'de anahtar teslimlerinin 2016 yılı Şubat ayında yapılması öngörülüyor. Proje 9 bloktan meydana geliyor. 


Daire fiyatları 438 bin TL'den başlangıç gösteren Güneşli Nurol Park'ta konutlar 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi. 


Bağcılar Nurol Park'ta sokak cafeleri, spor tesisleri, güneşlenme terasları, kapalı yüzme havuzu, teraslar, alışveriş alanları, restoran, avlu, açık hava dinlenme alanları gibi sosyal donatı alanları sunuluyor. 


Nurol Park satış ofisi iletişim

Telefon: 444 6496 

Web Adresi: http://www.nurolpark.com.tr/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön