28 / 08 / 2024

park mavera yatırımcı raporu 2019

park mavera yatırımcı raporu 2019

T.C. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 15 Aralık 2019 - 13 Haziran 2019 dönemine ilişkin yatırımcı raporunu yayınladı. 

İstinye Park'ın yatırımcısı Orjin Grup 3 yeni gayrimenkul şirketi kurdu! 

İstinye Park'ın yatırımcısı ve ortağı Orjin Grup, 3 yeni gayrimenkul şirketi kurdu. 3 şirketin toplam sermayesi 510 milyon 500 bin TL oldu. İşte o şirketler... 

Yatırımcılar gayrimenkulden ayrılıyor! Döviz ve altındaki artış beklentisi ev sahiplerini satışa yönlendirdi!

Yatırımcı son 2 senedir park ettiği gayrimenkul pazarından çıkmaya başladı. KKM’de faiz sınırının kalkması, döviz ve altının yükseleceği beklentisi de konut sahiplerini satışa yönlendiriyor. Peki fiyatlar düşer mi?

Brand İstanbul Park projesi yatırımcılarına kazandırıyor!

EMS YAPI tarafından Beylikdüzü'nde inşa edilen Brand İstanbul Park projesine yatırımcı yoğun ilgi gösteriyor. Brand İstanbul Park projesi 1 yılda yatırımcılarına ortalama yüzde 90 ile yüzde 120 arasında kazanç sağladı.

Yabancı gayrimenkul yatırımcısı buraya gelip park eder!

Türkiye ekonomisine ilişkin soruları yanıtlayan Kibar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kibar, "Şu anda Türk Lirası bazında baktığımda ben önümüzdeki süreçte Türk iç pazarına değil, önemli miktarlarda yabancı yatırımcının da gayrimenkul alacağını düşünüyorum" dedi...

Park Mavera 3'ün Kasım-Aralık yatırımcı raporu yayınlandı!

T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Park Mavera 3 projesine ilişkin 1 Kaısm 2017-15 Aralık 2017 dönemine ilişkin yatırımcı raporunu yayınladı.

Park Mavera 3'ün 1,5 aylık yatırımcı raporu yayınlandı!

T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Park Mavera 3 projesinin Eylül ve Ekim aylarını içerek yatırımcı raporunu yayınladı...

TOKİ, Park Mavera 3'ün yatırımcı raporunu yayınladı!

TOKİ'nin İstanbul Başakşehir Kayabaşı'nda hayata geçirdiği Park Mavera 3 projesinin 31 Temmuz-15 Eylül 2017 dönemine ilişkin yatırımcı raporu yayınlandı.

Çinli yatırımcılardan Park Residence Cadde'ye ilgi!

Avrupa ve Körfez ülkelerinden Türkiye'ye gayrimenkul projelerine gelen yabancılara Asyalı firmalar da ekleniyor. Son yılların yükselen ekonomisi Çin'in önemli yatırımcıları Türkiye'de proje arıyor.

Vadistanbul Park Körfez yatırımcılarının ilgi odağı oldu!

Türkiye’nin en büyük projelerinden biri olan ve lanse edildiği günden itibaren yerli ve yabancı yatırımcılar tarafından yoğun talep alan Vadistanbul’un Park etabı Cityscape Fuarı’nda gövde gösterisi yaptı.

Vadistanbul Park, Cityscape Turkey'de yatırımcılarla buluşuyor!

Vadistanbul'un Park etabı Cityscape Turkey'de yerli ve yabancı yatırımcılarla buluşacak. Artaş Grubu, Aydınlı Grup ve İnvest İnşaat ortaklığıyla hayata geçirilen Vadistanbul Park, 762 konuttan oluşuyor.

Çiğli Park Yaşam Ataşehir yatırımcısının yüzünü güldürecek!

1995 yılından itibaren inşaat sektöründe örnek projeleri hayata geçiren İZKA İnşaat, İzmir’in kalbinde doğayla iç içe bir yaşamı yatırımcısına sunuyor.

Park Mavera 2 yatırımcıdan yoğun ilgi görüyor!

Akyapı ortak girişiminin Başakşehir’de hayat geçirdiği en yeni projesi Park Mavera 2 yatırımcıdan yoğun ilgi görüyor.

Future Park, Cityscape Global 2015'te yabancı yatırımcıyla buluştu!

Hiper Gayrimenkul Future Park projesi ile Cityscape Global Fuarı’nda yabancı yatırımcılarla buluştu. Future Park’ın otel, konut ve çarşı bölümleri için Arap yatırımcılar ile görüşmeler yapıldı

park mavera yatırımcı raporu 2019 Haberi

park mavera yatırımcı raporu 2019

T.C. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yatırımcı raporu hakkında açıklama yaptı.

TOKİ Sermaye Piyasası Kurulu tarafından 5 Temmuz 2013 tarih ve 28698 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan VII-128.II sayılı Gayrimenkul Sertifakaları Tebliği uyarınca düzenlenen 15 Aralık 2018 - 13 Haziran 2019 dönemine ilişkin yatırımcı raporunu yayınladı.

TOKİ'nin KAP açıklaması: 
Sermaye Piyasası Kurulu tarafından 05.07.2013 tarih ve 28698 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan VII-128.II sayılı Gayrimenkul Sertifakaları Tebliği uyarınca düzenlenen 15 Aralık 2018 - 13 Haziran 2019 dönemine ilişkin "Yatırımcı Raporu" ektedir.

Kamuoyuna Duyurulur

Dosya için