06 / 05 / 2024

Park Modern fiyat

Park Modern fiyat

Yurt içi ve yurt dışında gerçekleştirdiği birçok önemli proje hayata geçiren Ant Yapı, Londra’da 100 milyon sterlin kontrat bedelli Park Modern projesinin sözleşmesine imza attı.

Park Modern Vadi fiyat listesi Ekim 2023! Park Modern Vadi nerede?

Park Modern Vadi villa projesinde satışlar devam ediyor. Peki, Park Modern Vadi fiyat ları ne kadar? Park Modern Vadi nerede? İşte detaylar...

Beyaz Park Topkapı fiyat!

Beyaz Park Topkapı fiyat listesi dairelerin alanları ve konumlarına göre değişiyor. Teslim tarihi 2017 yılı olarak belirlenen projede peşin alımlarda yüzde 15 indirim uygulanıyor.

Beyaz Park Residence fiyat!

İstanbul Zeytinburnu - Topkapı bölgesinde yükselen Beyaz Park projesi 370 daire yer alıyor. Beyaz Park Residence fiyat listesi kapsamında daireler 410 bin liradan başlıyor.

Pendik East Park Residence fiyat listesi!

15 milyon TL yatırım bedeli ile yükselen Pendik East Park Residence'ta 1+1'den 5+1'e kadar daire seçenekleri bulunuyor. İşte, Pendik East Park Residence fiyat listesi!

Çengelköy Park Evleri fiyat!

Daire alanlarının 60 metrekareden başladığı projede 27 villa, 116 çatı ve bahçe dubleksi ile 73 rezidans daire ve cadde dükkanları bulunuyor. Çengelköy Park Evleri fiyat listesi kapsamında 360 bin dolardan başlıyor.

Beyaz Park Topkapı fiyat listesi!

Beyaz Park Topkapı fiyat listesi daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Toplam inşaat alanı 85 bin metrekare olarak belirlenen projede 120 aya varan vade imkanı sağlanıyor.

Eval Park Evleri fiyat!

İstanbul'un Başakşehir ilçesine bağlı Bahçeşehir bölgesinde bulunan projede daire tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi. Eval Park Evleri fiyat listesi kapsamında daireler 400 bin TL'den başlıyor.

Esenyurt Future Park Evleri fiyat!

Toplam 1.600 adet daireden meydana gelen projede daire tipleri 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Esenyurt Future Park Evleri fiyat listesi kapsamında 176 bin TL'den başlıyor.

Gül Park Esenyurt fiyat listesi!

Gül Park Esenyurt projesi Gül Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Proje 35 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Gül Park Esenyurt fiyat listesi haberimizin içinde yer alıyor.

Papatya Park Rezidans fiyat listesi!

Papatya Park Rezidans fiyat listesi haberimizin içinde yer alıyor. Düzlem Yapı Papatya Park Rezidans projesinde yer alan 1+1 dairelerin fiyatları 177 bin 500 TL’den başlıyor.

Bağdat Caddesi Hobi Park Evleri fiyat bilgisi!

Toplam 48 adet daireden oluşan Bağdat Caddesi Hobi Park Evleri fiyat bilgisine göre daireler 200 bin TL' den başlıyor. 2 blok şeklinde yükselen projede daireler 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

Bursa Yunus Park Evleri fiyat listesi!

MCM İnşaat tarafından hayata geçirilen Bursa Yunus Park Evleri projesinde toplam 100 adet daire bulunuyor. Proje Bursa İl'i Osmangazi İlçesi'nde yer alıyor. İşte Bursa Yunus Park Evleri fiyat listesi...

Gebze Yıldız Park Konutları fiyat bilgisi!

Gebze Yıldız Park Konutları projesinde fitness center, spor salonu, kreş, otopark, kamelya, yürüyüş yolları gibi sosyal donatıları bulunuyor. İşte Gebze Yıldız Park Konutları fiyat bilgisi...

Park Modern fiyat Haberi

Park Modern fiyat

Uluslararası alanda en çok iş yapan 100 müteahhit arasında yer alan Ant Yapı, yurt dışında hayata geçirdiği projelerine hızla devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda Rusya’nın en kalabalık üçüncü büyük şehri olan Novosibirsk’te bulunan uluslararası Tolmaçevo Havaalanı’nın inşaatına başlayan Ant Yapı, yılın son günlerinde de Londra’da lüks konut projesi Park Modern’in inşası için 100 milyon sterlin kontrat bedelli bir anlaşmaya imza attı.

Londra’da Bu Yılın En Büyük Tek Aşamalı Anlaşması

Londra’da Kensington Palace Garden’a bakan ve 17 bin 650 metrekare alana sahip Park Modern, 55 apartman dairesi ve 2 adet Town-House olmak üzere toplam 57 ultra lüks konuttan meydana geliyor. Proje sakinlerinin tüm ihtiyaçları göz önüne alınarak düzenlenen yapının içerisinde, özel araç parkı, 25 metrelik havuz, spor salonu, SPA, sinema salonu...