07 / 05 / 2024

Park Modern londra projesi

Park Modern londra projesi

Yurt içi ve yurt dışında gerçekleştirdiği birçok önemli proje hayata geçiren Ant Yapı, Londra’da 100 milyon sterlin kontrat bedelli Park Modern projesinin sözleşmesine imza attı.

Park Modern Vadi fiyat listesi Ekim 2023! Park Modern Vadi nerede?

Park Modern Vadi villa projesinde satışlar devam ediyor. Peki, Park Modern Vadi fiyat ları ne kadar? Park Modern Vadi nerede? İşte detaylar...

Park Modern Vadi satışta! Yeni Proje

Ankara'da inşa edilen Park Modern Vadi projesi satışa çıktı. Peki, Park Modern Vadi projesindeki konut fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte proje hakkında merak edilen tüm detaylar...

Ant Yapı İngiltere'deki altıncı projesine başlıyor!

Ant Yapı, Londra'da lüks konut projesi Park Modern'in inşası için yüz milyon sterlin kontrat bedelli bir anlaşma imzaladı.

Ant Yapı Londra’daki 100 milyon sterlinlik projesine başlıyor!

Yurt içi ve yurt dışında gerçekleştirdiği birçok önemli proje hayata geçiren Ant Yapı, Londra’da 100 milyon sterlin kontrat bedelli Park Modern projesinin sözleşmesine imza attı.

Uşak Kent Park alanına modern lise yapılacak!

Uşak’a kazandırılan 120 bin metrekarelik Kent Park alanı yenilenmenin anahtarı oldu. Uşak Kent Park alanına modern lise yapılacak. 

Büyükçekmece'ye modern park geliyor!

Büyükçekmece Belediyesi, 19 Mayıs Mahallesi'nde bulunan ömrünü tamamlamış Saydağ park alanını tamamen yenileyerek,modern park inşa edecek.

Yıldız Park Modern Konutları'nda 2+1'ler 487 bin TL'ye!

Gaziosmanpaşa İş Ortaklığı tarafından İstanbul Caddesi üzerinde inşa edilen Yıldız Park Modern Konutları'nda son daireler satışta. 1+1'lerin satıldığı projede 2+1 dairelerin fiyatları 487 bin TL'den başlıyor.

Londra Tate Modern Müzesi hizmete açıldı!

Londra'daki sanatseverlere yeni deneyimler sunacak olan 10 katlı yeni Tate Modern Müzesi, kapılarını ziyaretçilerine açtı. Herzog & de Meuron tarafından tasarlanan müze 260 milyon sterline mal oldu.

Yıldız Park Modern satış fiyatları!

Yıldız Park Modern satış fiyatları 2+1'lerde 440 bin liradan başlayarak değişiyor. Hemen teslim edilen Yıldız Park Modern Evleri'nde banka kredili ödemeler yapılıyor...

Şehitkamil Selimiye 3 Parkı açıldı!

Şehitkamil Belediyesi, yapımını tamamladığı Selimiye 3 Parkı’nı halkın hizmetine açtı. Mahalle sakinleri, yapılan modern park için Başkan Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkür etti.

Düzce Lisesi Park Projesi hızlandırıldı!

Düzce Belediyesinin ‘Düzce Lisesi Park’ projesi için çalışan ekiplerin sayısı artırıldı. Yaklaşık 10 dönümlük Düzce Lisesi’nin eski alanında gerçekleştirilen modern park projesi için çalışmalar hızlandırıldı.

Antalya Hurma Mahallesi'ne yeni park!

Antalya Konyaaltı Belediyesi, modern park ve meydan yapımı çalışmalarına hızla devam ediyor. Hurma Mahallesi’nde toplam 3 bin 347 metrekare büyüklüğünde parkın yapımı için start verdi.

Nurol Park’ta örnek daireler görücüye çıktı!

Nurol GYO’nun Basın Ekspres’te, modern mimari ile mahalle hayatını birleştirdiği projesi Nurol Park’ta örnek daireleri görücüye çıkardı. Proje, Atatürk Havalimanı ve ana ulaşım arterleri yakınında konumlanıyor.

Park Modern londra projesi Haberi

Park Modern londra projesi

Uluslararası alanda en çok iş yapan 100 müteahhit arasında yer alan Ant Yapı, yurt dışında hayata geçirdiği projelerine hızla devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda Rusya’nın en kalabalık üçüncü büyük şehri olan Novosibirsk’te bulunan uluslararası Tolmaçevo Havaalanı’nın inşaatına başlayan Ant Yapı, yılın son günlerinde de Londra’da lüks konut projesi Park Modern’in inşası için 100 milyon sterlin kontrat bedelli bir anlaşmaya imza attı.

Londra’da Bu Yılın En Büyük Tek Aşamalı Anlaşması

Londra’da Kensington Palace Garden’a bakan ve 17 bin 650 metrekare alana sahip Park Modern, 55 apartman dairesi ve 2 adet Town-House olmak üzere toplam 57 ultra lüks konuttan meydana geliyor. Proje sakinlerinin tüm ihtiyaçları göz önüne alınarak düzenlenen yapının içerisinde, özel araç parkı, 25 metrelik havuz, spor salonu, SPA, sinema salonu...