06 / 05 / 2024

Park Otel ulaşım

Park Otel ulaşım

TMMOB Şehir Plancıları Odası İstanbul Şubesi Yönetim Kurulu tarafından bugün yapılan açıklamaya göre TMMOB Şehir Plancıları Odası: Park Otel' de bir kez daha yürütme durduruldu...

Şehir içi elektrikli ulaşımın en iyisi! İşte 2022 model Yamaha NEO's…

Siz de şehir içi trafiğinden, park sorunundan ve akaryakıt zamlarından şikayetçi misiniz? Yamaha, şehir içi ulaşımın çileye dönüştüğü günümüzde 2022 model Neo’s ile yeni bir çözüm sağlıyor.

İzmir İstinye Park'a nasıl gidilir? Ulaşım bilgisi!

İzmir Üçkuyular'da inşa edilen İzmir İstinye Park projesi 22 Ekim'de açılıyor. Peki İzmir İstinye Park'a nasıl gidilir? sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte İzmir İstinye Park'a nasıl gidilir sorusunun yanıtı ve ulaşım bilgisi...

Alara Park Otel 115.9 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Alanya 1. İcra Dairesi Müdürlüğü, Antalya İli, Alanya İlçesi, Avsallar Mahallesi, 521 ada, 7 parselde bulunan 5 yıldızlı Alara Park Otel'i 115 milyon 869 bin 632 TL'ye icradan satışa çıkardı. 

Ups Way Pazarlama Turizm Otel İşletmeciliği Ulaşım İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!    

Ups Way Pazarlama Turizm Otel İşletmeciliği Ulaşım İnşaat Yatırım Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Gürşat Öngen ve Seifeldin G.M. Elhakim ortaklığında kuruldu.

İsfanbul Tema Park'a nasıl gidilir? İsfanbul nerede? Ulaşım bilgisi!

İstanbul Eyüpsultan'da hizmete sunulan alışveriş ve eğlence merkezi Vialand projesinin ismi İsfanbul olarak değişti.  Peki İsfanbul Tema Park'a nasıl gidilir? İsfanbul nerede? İsfanbul ulaşım bilgisi...

Yeşilyurt'ta otel yapımına izin veren plan geri çekildi!

Yeşilyurt'ta Bakanlık tarafından park alanından çıkarılıp turizm alanına çevrilen ve 15 katlı iki otel yapımına izin veren plan değişikliği Bakırköy Belediyesi’nin itirazı ile geri çekildi. Bölge yeşil kalacak...

AUSDER'den Şehirlerin Akıllı Ulaşım Endeksi çalışması!

Intertraffic İstanbul 9. Uluslararası Altyapı, Trafik Yönetimi, Yol Güvenliği ve Park Sistemleri Fuarı dün başladı. Akıllı Ulaşım Sistemleri Derneği AUSDER, ‘Şehirlerin Akıllı Ulaşım Endeksi’ çalışmasını ilk kez fuarda tanıttı.

Vadistanbul Park'ta metro bağlantı havaray hattıyla ulaşım çok kolay!

TEM, Metro ve üçüncü köprü yolu bağlantısıyla güçlü ulaşım lokasyonunda yer alan Vadistanbul Park İstanbul Sarıyer Ayazağa Mahallesi'nde yükseliyor. Vadistanbul Park'ta teslimlerin 2017 yılının Aralık ayında yapılması planlanıyor.

Kameroğlu İnşaat Beylikdüzü Konutları ulaşım!

Kameroğlu İnşaat Beylikdüzü Konutları ulaşım bilgilerine göre proje, Demir Romance projesinin yanında yer alıyor. Projede konut ve rezidans daireler ile mağaza, otel ve hastane de bulunuyor.

Future Park Evleri ulaşım!

Future Park Evleri ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta bulunuyor. Ödeme planı kapsamında 48 ay 0 faiz imkanı sunan proje Hiper Gayrimenkul imzası taşıyor.

Ayazağa Vadi İstanbul Park ulaşım!

Ayazağa Vadi İstanbul Park ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Şişli - Ayazağa bölgesinde yer alıyor. 23 bin 500 metrekarelik mağaza alanına sahip proje için ön talep toplanıyor.

Tahincioğlu Nidapark Bomonti ulaşım!

Tahincioğlu Nidapark Bomonti ulaşım bilgilerine göre proje İstanbul Avrupa Yakası Şişli'de bulunuyor. Otel, konut ve ticari birimlerin yer aldığı proje 150 milyon TL'lik yatırımla hayata geçirilecek.

Ferko İnşaat Ferko Line ulaşım!

Ferko İnşaat Ferko Line ulaşım bilgilerine göre proje İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane'de yer alıyor. Otel, ofis ve dükkanlardan oluşan proje 95 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçirilecek.

Park Otel ulaşım Haberi

Park Otel ulaşım

TMMOB Şehir Plancıları Odası İstanbul Şubesi Yönetim Kurulu tarafından yapılan açıklama şöyle;



PARK OTEL`DE BİR KEZ DAHA YÜRÜTME DURDURULDU!

Planlama ve şehircilik esaslarını, tarihi dokuyu ve silueti yok sayacak şekilde 24 yıl önce yapımına başlanan ancak kentin siluetini bozacağı gerekçesi ile bugüne kadar alınan yargı kararları sonucu birçok kez inşaatı durdurulan Park Otel; 01.04.2011 tarihinde onaylanan planlar ile yeniden gündeme gelmiş ve Odamızca yeniden yargıya taşınmıştı. Devam eden yargı sürecine rağmen inşaatı tamamlanan ve hukuksuzca hazır hale getirilen Park Otel davasında Danıştay İdari Dava Daireleri Kurulu`nun 27/06/2013 tarihinde aldığı Yürütmeyi Durdurma kararı 23/12/2013 tarihinde Odamıza tebliğ edilmiştir.

Geçmişte alınan tüm mahkeme kararlarına rağmen, söz konusu parsele ilişkin önceki imar planlarının iptal gerekçeleri gözetilmeden hazırlanan İstanbul Park Otel Turizm Merkezi, Beyoğlu İlçesi -...