27 / 04 / 2024

Şehir içi elektrikli ulaşımın en iyisi! İşte 2022 model Yamaha NEO's…

Şehir içi elektrikli ulaşımın en iyisi! İşte 2022 model Yamaha NEO's…

Siz de şehir içi trafiğinden, park sorunundan ve akaryakıt zamlarından şikayetçi misiniz? Yamaha, şehir içi ulaşımın çileye dönüştüğü günümüzde 2022 model Neo’s ile yeni bir çözüm sağlıyor.



Yamaha markası, kurulduğu günden bu yana geliştirdiği ulaşım çözümleri ile dikkat çekmeye devam ediyor. 30 yılı aşkın bir süredir elektrikli araç geliştiren ve üreten marka, yeni ve verimli modelleri ile ulaşım çözümleri sağlıyor. Trafik eziyeti, park sorunları ve her geçen gün artan akaryakıt maliyetleri karşısında bunalanlar için harika bir alternatif sunuyor. Üstüne üstlük devamlı kalabalık olan toplu taşıma araçlarını da kullanmak istemeyenler, 2022 model Neo’s ile şehir içinde ulaşımın tadını çıkarabilir.

Şehir içi elektrikli ulaşımın en iyisi! İşte 2022 model Yamaha NEO s…

Dünyanın en iyi elektrikli araç ve scooter üreticilerinden olan Yamaha, yeni NEO's modelini birinci sınıf güvenlik ve son teknoloji özellikleri ile harmanlayarak üretti. İlgi çekici tasarımı ile de beğenileri toplayan model, rahat kullanımı ve çevik yapısı sayesinde kullanıcılardan tam not alıyor. Ayrıca süper sessiz sürüş deneyimi sunan NEO’s, lityum iyon akü ile çalışıyor. Güçlü ve kontrollü hızlanma sağlayan, göbeğe monte edilmiş bir elektrik motorundan güç alarak, çabuk ve kontrollü hızlanmayı sağlıyor.

Şehir içi elektrikli ulaşımın en iyisi! İşte 2022 model Yamaha NEO s…

Yamaha MyRide uygulaması üzerinden bağlanarak akıllı sürüş deneyimi de sunan araç, her türlü beden yapısına ve deneyime sahip sürücüler için evrensel sürüş pozisyonu sağlıyor.


Geri Dön