05 / 05 / 2024

Park Sembol

Park Sembol

Park İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Emre Yıldırım, dar ve orta gelir grubuna proje üretme yolunda en büyük engelin, vergi ve harç yükü olduğunu, özel sektörün dar gelirliler için konutu tek başına üretemeyeceğini söyledi...

İzzet Temel, Park Mozaik'te canlı performans sergiledi!

Seramik sanatçısı İzzet Temel, gayrimenkul sektöründe 50 yıla varan tecrübeleri ile güvenin sembolü olan TEPE ve MESA tarafından hayata geçirilen Park MOZAİK’te canlı bir performans sergiledi.

Ankara Park Mozaik'te özel kampanya dönemi başladı!

Gayrimenkul sektöründeki 50 yıla varan tecrübeleri ve bugüne kadar ürettikleri 100 bine yakın konut ile güvenin sembolü olan TEPE ve MESA, birlikte yürüttükleri PARK MOZAİK projesi için çok özel bir kampanya hazırladı.

Kahramanmaraş Rabia Parkı sosyal yaşam merkezine dönüştürülüyor!

Mısır'da darbeye direnişin sembolü "Rabia" işaretinden esinlenilerek Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinde 100 dönümlük alana yaptırılan Rabia Parkı, farklı ülkelerdeki parklarda incelenerek ilçenin sosyal yaşam merkezi haline dönüştürülüyor.

Kuşadası Özgecan Aslan Parkı 8 Mart'ta açılacak!

Kuşadası Belediyesi tarafından Hacıfeyzullah Mahallesi’nde, kadına yönelik şiddetle mücadelenin sembolü haline gelen Özgecan Aslan’ın ismini taşıyan parkın yapımına başlandı, park 8 Mart'ta hizmete açılacak...

Vadistanbul Park metrekaresi 9 bin TL'den satışa çıktı!

Türk inşaat sektörünün sembol projesi Vadistanbul’un son etabı Vadistanbul Park, 9 Şubat Salı günü Çırağan Sarayı’nda düzenlenen lansmanın ardından satışa çıktı. Fiyatlar metrekaresi ortalama 9 bin TL’den satışa sunuldu.

Pana Yapı, Brooklyn Park'ın yüzde 60'ı tamamlandı!

Pana Yapı, Brooklyn Park'tan daire sahibi olmak isteyenler için bir kampanya düzenledi. Yeni fikirtepe’nin sembol projesi Brooklyn Park, ev sahibi olmak isteyenlerin karşısına yeni kampanyasıyla çıkıyor.

Brooklyn Park'ta bugün al teslimde öde kampanyası!

Pana Yapı, Brooklyn Park'tan daire sahibi olmak isteyenler için bir kampanya düzenledi. Yeni Fikirtepe’nin sembol projesi Brooklyn Park, ev sahibi olmak isteyenlerin karşısına yeni kampanyasıyla çıkıyor.

Brooklyn Park'ın teraslı daireleri yoğun ilgi görüyor!

“Yeni Fikirtepe”nin sembol projesi Brooklyn Park’ta lansman dönemine özel avantajlı fiyatlarına büyük ilgi geliyor. 10 Haziran’a kadar geçerli olacak fiyatlar kapsamında teraslı dairelere gelen talep yoğunluğu dikkat çekiyor.

Brooklyn Park görücüye çıktı! 379 bin TL'ye 1+1!

Yeni Fikirtepe'nin sembol projesi Brooklyn Park, Çırağan Sarayı'nda düzenlenen lansmanla görücüye çıktı. 10 Haziran'a kadar avantajlı fiyatlar geçerli olacak. Projede konut fiyatları 379 bin liradan başlangıç gösteriyor...

Brooklyn Park projesinin lansmanı 14 Mayıs’ta yapılacak!

“Yeni Fikirtepe”nin sembol projesi Brooklyn Park, 14 Mayıs’ta düzenlenecek lansmanına kadar ön talep toplamaya başladı. 1 Mayıs’ta başlayan ön talep toplama dönemine kısa sürede büyük bir ilgi geliyor...

Brooklyn Park’ta ön talep toplanmaya başladı!

Selimoğlu Group ve Pana Yapı ortaklığında ‘Yeni Fikirtepe’de hayata geçirilen projeye şimdiden yoğun talep geliyor. Yeni Fikirtepe’nin sembol projesi Brooklyn Park’ta lansman öncesinde ön talep toplam süreci başladı.

Brooklyn Park projesi tamamlandığında 140 bin kişi yaşayacak!

Selimoğlu Group ve Pana Yapı ortaklığıyla hayat gecen 'Brooklyn Park' Fikirtepe'nin sembolü olmaya hazırlanıyor. Projeyle ilgili bilgi veren Pana Başkanı Kürsat Ufuk "Brooklyn Park projemizi çevresiyle bütünleşen bir yapıda tasarladık" dedi...

Brooklyn Park Fikirtepe'de yükseliyor!

İstanbul'un kentsel dönüşümünde pilot bölge olarak belirlenen Fikirtepe şantiye ortamına dönerken, Pana Yapı Selimoğlu Group ortaklığı tarafından dönüşümde sembol olacak projelerin ilki olan Brooklyn Park'ın inşasına başlanıyor.

Park Sembol Haberi

Park Sembol

Park İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Emre Yıldırım, dar ve orta gelir grubuna proje üretme yolunda en büyük engelin, vergi ve harç yükü olduğunu, özel sektörün dar gelirliler için konutu tek başına üretemeyeceğini söyledi.


Park İnşaat'ın temelleri 21 yıl önce Mustafa Yıldırım ve Murat Dügeci'nin ortak olarak inşaat sektörüne girmesiyle atıldı. 2005 yılında günün koşullarına uygun bir yapı oluşturmak ve yeni hedeflere odaklanabilmek için Park İnşaat ismini alan şirket, Gökhan Soydinç'in de yönetime dahil olmasıyla daha kurumsal bir yapıya büründü. Bugün Emre Yıldırım, Gökhan Soydinç ve Murat Dügeci ortaklığında yola devam eden Park İnşaat, Gaziantep'in gelecek vadeden bölgeleri İbrahimli, Karataş ve Kızılhisar'da önemli projelere imza atıyor. Global ve ulusal gelişmeleri takip etmek, sektörde ufuk açacak yeniliklerin öncüsü olmak misyonuyla faaliyetlerini sürdüren...