24 / 07 / 2024

Park Vadi cami

Park Vadi cami

Erbaa Belediyesi Park Vadi rekreasyon alanında ahşap mescit yapımı için çalışmalara başladı. Belediyesi’nin marangozları tarafından Park Vadi’de yapımına başlanan mescit, temeli hariç beton kullanılmadan ahşaptan imal edilecek.

Aslantaş Vadi Park’ta 3+1 dubleksler 6 milyon 750 bin TL’den başlıyor

Kocaeli İzmit’te 3+1 dubleks dairelerden oluşan Aslantaş Vadi Park projesinde teslimlere kısa bir süre kaldı. Toplam 24 dairenin yer aldığı Aslantaş Vadi Park’ta fiyatlar 6 milyon 750 bin TL’den başlıyor. İşte ayrıntılar…

Park Modern Vadi fiyat listesi Ekim 2023! Park Modern Vadi nerede?

Park Modern Vadi villa projesinde satışlar devam ediyor. Peki, Park Modern Vadi fiyat ları ne kadar? Park Modern Vadi nerede? İşte detaylar...

Park Modern Vadi satışta! Yeni Proje

Ankara'da inşa edilen Park Modern Vadi projesi satışa çıktı. Peki, Park Modern Vadi projesindeki konut fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte proje hakkında merak edilen tüm detaylar...

Park Mavera'nın kısmi kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Başakşehir Kayabaşı 4. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nde (Park Mavera), 981 (Eski 886) Ada 1 Parsel Cami İnşaatı ile Meydan ve Park Alanlarının (Projedeki Son Kısım) kısmi kesin kabulü yapıldığını açıkladı. 

Kartal'da fiziksel engelliler parkına cami planı iptal edildi!

Kartal sahilinde fiziksel engellilerin kullanması için park olarak düzenlenen alana cami yapmak için yapılan imar planı değişikliği mahkeme tarafından iptal edildi. 

Diyarbakır'da parkın içine cami tartışması!

Diyarbakır'ın en yeşil alanlarından biri olan Park Orman içinde cami yapılacağı iddiası tartışmaların çıkmasına neden oldu.

Eyüp Yeşilpınar Bölge Parkı imara açıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Eyüp’te yer alan Yeşilpınar Bölge Parkı’na cami, taziye evi, kültür merkezi, zemin altı katlı otopark yapılmasına karar verdi.

Sarıyer'deki park alanına cami kararı iptal edildi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Sarıyer Ferahevler Mahallesi'nde Kadir Topbaş döneminde yapılan ve park alanını dini tesis alanına dönüştüren bir imar planı değişikliğini iptal etti..

Meram'daki cami inşaatı hızla sürüyor!

Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru, Dede Korkut Mahallesi'ndeki Şehit Erol Olçok Parkı içerisinde vatandaşların talebi üzerine inşa edilen cami inşaatını gezdi..

Vadi İstanbul Park satış fiyatları 2017!

Artaş İnşaat ve Invest Ortaklığı tarafından inşa edilen Vadi İstanbul Park projesi konut, ofis ve ticari ünitelerden meydana geliyor. İşte Vadi İstanbul Park satış fiyatları 2017...

Emlak Konut Konak 1. Etap ihalesini Teknik Yapı kazandı!

Emlak Konut Konak 1. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesini Teknik Yapı 585.2 milyon TL teklifle kazandı. 47 bin metrekarelik arsada ticaret+turizm+konut alanı+park alanı+cami alanı inşa edilebilecek.

Batman'a 120 bin metrekarelik Doğa Parkı geliyor!

Batman'a Doğa Parkı inşa edilecek. Parkın içerisinde cami, külliye, kütüphane, konferans salonu, eğitim merkezi, yürüyüş yolları, şelale, spor, piknik ve park alanları yer alacak.

Ümraniye Çakmak Mahallesi'ndeki yeşil alan cami mi oluyor?

Cumhuriyet Gazetesi'nden Hazal Ocak'ın haberine göre Ümraniye, Çakmak Mahallesi’nde yer alan İkbal 1 Parkı’nın bir bölümü, cami alanı yapıldı.

Park Vadi cami Haberi

Park Vadi cami

Tokat’ın Erbaa ilçesinde yöre halkının piknik yapmak ve güzel vakit geçirmek için sıklıkla gittiği Park Vadi’de Erbaa Belediyesi, rekreasyon alanının estetiğine uygun ahşap mescit yapımına başladı. Erbaa Belediyesi’nin marangozları tarafından Park Vadi’de yapımına başlanan mescit, temeli hariç beton kullanılmadan ahşaptan imal edilecek. 120 metrekare bir alan üzerine inşa edilecek mescit erkek ve bayanlar için iki bölümden oluşacak. Park Vadi’deki mescidin yaklaşık bir ay içinde tamamlanması...