30 / 04 / 2024

Park ve Bahçeler Müdürü Ömer Çebi kimdir

Park ve Bahçeler Müdürü Ömer Çebi kimdir

Anadolu Yakası Park ve Bahçeler Müdürü Ömer Çebi, Şubat 2012’de geldiği bu görevden önce Gaziosmanpaşa ve Emirgan Koru Şefliği yaptı. Peki Ömer Çebi kimdir? İşte Çebi’nin özgeçmişi…

Antalya'da 6 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa, tarla ve bahçe sahibi olma fırsatı!

Antalya ili, Elmalı, Kaş, Korkuteli, Serik, Manavgat ve Gazipaşa ilçelerinde yer alan arsa, tarla ve bahçeler 6 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

Kepez'e 4 bin metrekarelik dev semt parkı!

Kepez Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri yaklaşık 4 bin metrekare alanı ve bölgenin modern görüntüsüne gölge düşüren araziyi dev bir semt parkına dönüştürdü.

İstanbul Avrupa Yakası'nda 710 bin metrekarelik park yapılacak!

İBB Avrupa Yakası Park ve Bahçeler Müdürlüğü semt parkları, kavşakları ve kamu bahçelerinde revizyon ve yapım işi ihalesini 18 Eylül 2018 Salı günü yapacak...

Başiskele 15 Temmuz Parkı açılıyor!

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’ın talimatıyla Başiskele Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Yeşilyurt Mahallesi’nde eşi benzeri olmayan bir park projesi için kolları sıvadı.

Amasya Belediyesi’nden çocuklara oyun parkı geliyor!

Amasya Belediyesi park ve bahçeler Müdürlüğü tarafından çocuklar için Akbilek ve Şeyhcui Mahallelerinde oyun parkları yapıldı.

İzmit Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne yeni bina!

İzmit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü için hizmet binası inşa edilecek. Yeşilova’da hayata geçirilecek binanın ihalesi 6 firmanın katılımıyla gerçekleşti.

Şehitkamil'e 22 bin metrekarelik park!

Şehitkamil Belediyesi, yeni yerleşim bölgesinde yer alan Fıstıklık Mahallesi’ne çok önemli yatırımlar gerçekleştiriyor. Şehitkamil Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından Fıstıklık Mahallesi’ne yaklaşık 22 bin metrekare alan üzerinde park yapılıyor.

Antalya Kepez'e 27 yeni park!

Kepez Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, 2016 yılı içinde 27 yeni park üretti, var olan 3 parkı da modernizasyonunu tamamladı.

Başakşehir Şahintepe ve Hoşdere’ye yeni parklar geliyor!

Başakşehir Belediyesi ilçeye yeni park ve yeşil alanlar kazandırmaya devam ediyor. Başakşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar ile Şahintepe ve Hoşdere bölgelerine iki yeni park yapılıyor.

Beylikdüzü'ne 4 yeni park geliyor!

Beylikdüzü Belediyesi, vatandaşın dinlenebileceği, keyifli zaman geçirebileceği alanları arttırmaya devam ediyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü 4 mahallede 4 adet yeni parkın yapımına iki parkın da revizesine başladı.

Alanya Şıhlar Mahallesi'nde park sevinci!

Alanya Belediyesi, tüm mahallelerdeki çocuk parkı sayısını arttırıyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından son olarak Şıhlar Mahallesi’nde yeni bir çocuk parkı yapılarak, mahalle halkının hizmetine sunuldu.

Başakşehir Şahintepe'ye üç yeni park!

Başakşehir Belediyesi ilçe mahallerine yeni parklar kazandırmaya devam ediyor. Başakşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde yürütülen çalışmalarla Şahintepe Mahallesi’ne üç yeni park kazandırıldı.

Fatih Mustafa Nafi Parkı yenileniyor!

Seyid Ömer Mahallesi Mustafa Nafi Sokak’ta yer alan mevcut park, çevre sakinlerinin yoğun asayiş şikâyetleri ve yenileme talepleri doğrultusunda revize edilmek üzere Fatih Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından projelendirildi.

Park ve Bahçeler Müdürü Ömer Çebi kimdir Haberi

Park ve Bahçeler Müdürü Ömer Çebi kimdir

Ömer Çebi kimdir?


Ömer Çebi 1966 yılında Trabzon-Sürmene’de doğdu. Orta öğrenimini Trabzon-Araklı’da bitiren Çebi, Trakya Üniversitesi Tekirdağ Ziraat Fakültesi'nde yüksek öğrenimini  tamamladı. 1993 yılında aynı üniversitenin Fen Edebiyat Bölümü Bahçe Bitkileri Ana Bilim Dalında Yüksek Lisansını tamamladı. Yüksek öğrenimi boyunca 3.Lig kulüplerinde  profesyonel olarak futbol oynadı.


Çebi, 1995 yılında Yalova’da özel fidanlık firmasında çalıştı. Daha sonra kendi fidanlık firmasını kurdu. 


1997 yılında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Turistik Tesisler Müdürlüğü'nde göreve başlayan Çebi, 2001 yılında Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne geçiş yaptı. Gaziosmanpaşa ve Emirgan Koru Şefliği yaptı. 


Şubat 2012 yılında Anadolu Yakası Park ve Bahçeler Müdürlüğü görevine getirilen Ömer Çebi evli ve 3 çocuk babasıdır.



Ömer Çebi ve Anadolu Yakası Park ve Bahçeler Müdürlüğü iletişim bilgileri!


Anadolu Yakası Park ve Bahçeler Müdürlüğü


Adres: Prof. Dr. Hulusi Behçet...