07 / 05 / 2024

park ve yeşil alanlara otomotik suluk

park ve yeşil alanlara otomotik suluk

Aliağa Belediyesi’nin, son 3 ayda kentin muhtelif 30 noktasına yerleştirdiği otomatik suluklar, sevimli dostlara can verdi. Sokak hayvanları, yaz boyunca su ihtiyacını otomatik suluklardan karşıladı...

ÇEDBİK Başkanı Mehmet Sami Kılıç: Kentsel dönüşümde afete dayanıklı ve yeşil binalar inşa edilmeli!

Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği Başkanı Mehmet Sami Kılıç, her sene düzenlenen ‘Uluslararası Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi’ne ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Başkan Kılıç, kentsel dönüşümde afete dayanıklı ve yeşil binaların inşa edilmesine dikkati çekti.

Yeşil Group Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşil Group Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Çetin Yıldız, Hikmet Gökçe ve Yeşil D İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi ortaklığında kuruldu.

Son dakika: Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz duyurdu: 10 bin yeni akıllı ve yeşil imalathane inşa edilecek!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz deprem bölgesini kalkındırma için başlatılan açıklamaları açıkladı. Bu kapsamda deprem bölgesi için 10 bin yeni akıllı ve yeşil imalathane inşa edilecek. İşte detaylar.

Kurtuluş Akyüz kimdir? Yeşil GYO ve Yeşil Yatırım Holding’de hangi görevleri yürütüyor?

Kurtuluş Akyüz hangi alanlarda çalışıyor? Yeşil GYO’daki görevi ne? İşte Kurtuluş Akyüz ile ilgili merak edilenler...

Park Mozaik Su'da teslimler başladı! Ankara’nın yeşil dostu Leed Gold Sertifika’lı ilk konut projesi!

Park Mozaik Su'da teslimler başladı! Tepe ve Mesa güvencesi ile hayata geçirilen proje başkent Ankara’nın yeşil dostu Leed Gold Sertifika’lı ilk konut projesi olma özelliğine sahip...

Yeşil GYO'dan İstanbul Tower 205 açıklaması: İcradan satış gerçeği yansıtmıyor!

Yeşil GYO İstanbul Tower 205 projesi ile ilgili son dakika açıklamasında bulundu. İstanbul Tower 205 projesi icradan satılıyor mu? İşte ayrıntılar ve Yeşil GYO'nun açıklaması...

Yeşil Kalkınma Devrimi'yle inşaatlarda iş yapış şekli değişecek!

Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği (ÇEDBİK) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sami Kılıç, Paris İklim Anlaşması ve Yeşil Kalkınma Devrimi’yle ilgili önemli açıklamalar yaptı. Kılıç, "Yeşil Kalkınma Devrimi’yle inşaatlarda iş yapış şekli de değişecek." dedi.

Şehirlerde yeşil dönüşüm ve akıllı bina dönemi!

Akıllı şehir uygulamaları ve yeşil dönüşüm son zamanlarda sektör temsilcileri tarafından sıkça konuşulan ve gündeme getirilen konulardan. Peki akıllı şehirler nasıl yapılmalı? İşte akıllı şehir ve yeşil dönüşümün ayrıntıları...

Yeşil faturaya hazır mısınız? Yeni dönem başlıyor!

Enerjide yeni süreç 1 Haziran tarihinden itibaren başlıyor. Tüketiciler 1 Haziran'dan sonra yenilenebilir enerji kaynaklarından üretilen elektriği kullanmayı seçebilecek ve yeşil tarifeye geçebilecek.

Antalya Konyaaltı'nda yeşil alanlar ticari kullanıma mı açılıyor?

Antalya'nın Konyaaltı Sahili'ndeki lüks konut önündeki 3 bin 500 metrekarelik park ve yeşil alanın ticari kullanıma açılacağı iddiası bölge halkının tepkisine neden oldu. Söz konusu iddialar için Konyaaltı Belediyesi'nden açıklama geldi.

2023'e kadar 3 bin kilometre bisiklet yolu ve yeşil yürüyüş yolu yapma hedefimiz var!

Türkiye'nin kuzeyiyle güneyini, doğusuyla batısını birbirine bağlayan bu ekolojik koridorların bir parçasının da millet bahçeleri olduğunu vurgulayan Kurum, "2023 yılına kadar 3 bin kilometre bisiklet yolu ve yeşil yürüyüş yolu yapma hedefimiz var" dedi.

Gittigidiyor'a Yeşil Ofis Sertifikası verildi!

GittiGidiyor, WWF Türkiye'nin (Doğal Hayatı Koruma Vakfı) Yeşil Ofis Programı'nı başarıyla tamamladı ve "Yeşil Ofis Sertifikası" almaya hak kazandı.

Eskişehir Ordunpazarı Belediyesi miras kalan arsaya el mi koydu?

Eskişehir Ordunpazarı Belediyesi, Nuriye Erdi ve 12 akrabasına dedelerinden miras kalan arsaları imarda park ve yeşil alan yeri olarak gösterdi.

park ve yeşil alanlara otomotik suluk Haberi

park ve yeşil alanlara otomotik suluk

Aliağa Belediyesi’nin, son 3 ayda kentin muhtelif 30 noktasına yerleştirdiği otomatik suluklar, sevimli dostlara can verdi. Sokak hayvanları, yaz boyunca su ihtiyacını otomatik suluklardan karşıladı. 


SEVİMLİ DOSTLARA CAN SUYU


Aliağa Belediyesi temizlik işleri ekipleri desteğiyle ilçedeki park ve bahçelere ilk aşamada 30 adet otomatik suluk yerleştirildi. Sokak hayvanları için tasarlanan ve içindeki şamandıra sayesinde temiz su akışı sağlayan otomatik suluklar sevimli can dostlarına can suyu oldu.  Hayvanlar için sağlık koşullarına uygun bir şekilde üretilen ve 4 litre su haznesine sahip. Şehir şebekesine bağlanan suluklar otomatik olarak doluyor


BAŞKAN OĞUZ: “BU KENT, SADECE İNSANLAR İÇİN DEĞİL, TÜM CANLILARIYLA BİRLİKTE YAŞIYOR”


Aliağa Belediye başkanı Ömer Turgut Oğuz, “Sevimli dostlarımız susuz kalmasın” düşüncesiyle yaz boyunca kentimizdeki park ve yeşil alanlara otomatik suluklar yerleştirdik. Bu kent, sadece...