28 / 07 / 2024

Park Vera

Park Vera

Ankara’da sayıları hızla artan alışveriş merkezlerine bir yenisi eklendi. Park Vera Alışveriş Merkezi, kapılarını ziyaretçilerine açtı. Açılışa siyaset ve iş dünyasından çok sayıda konuk katıldı.

Park Vera Alacaatlı'da teslimler 1 ay sonra! 

Kaan Eyüboğlu İnşaat tarafından inşa edilen Park Vera Alacaatlı projesinin teslimlerinin 1 ay sonra yapılması planlanıyor. Butik proje olarak hayata geçirilen Park Vera'da 4+1 konutların fiyatları 21 milyon TL'den başlıyor. 

Ankara Park Vera AVM'de mağazalar boşalıyor!

Ankara’nın en gözde AVM’si Park Vera’dan markalar bir bir çıkıyor. Aralarında LC Waikiki, Derimod, Colins, Defacto, Flo ve Beğendik’in de bulunduğu 40 marka sözleşmelerinin bitmesini gerekçe göstererek AVM’den çıkma kararı aldı.

Teknosa, Park Vera'da 25'inci mağazasını açtı!

Teknosa, Ankara'daki 25'inci mağazasını Ankara Park Vera'da açtı. 405 metrekarelik alana sahip yeni mağazada elektronikten bilgisayara, küçük ev aletleri ve beyaz eşyaya kadar son teknoloji birçok ürün tüketicilerle buluşacak.

Beğendik, 45. mağazasını Ankara Park Vera'da açtı!

Perakende sektöründe ilklerin öncüsü Beğendik, 45. mağazasını Ankara Park Vera AVM'de açtı. Park Vera Beğendik mağazası geniş ürün yelpazesine sahip marketi ve restoranı ile dikkat çekiyor.

75 mağazalı Ankara Park Vera açıldı!

Ankara’da sayıları hızla artan alışveriş merkezlerine bir yenisi eklendi. Park Vera Alışveriş Merkezi, kapılarını ziyaretçilerine açtı. Açılışa siyaset ve iş dünyasından çok sayıda konuk katıldı.

Park Vera'nın açılışı gerçekleşti!

Alman ECE Grubu, yönetimini üstlendiği yeni alışveriş merkezinin (AVM) açılışını gerçekleştirdi. Ece, Park Vera ile birlikte Türkiye'de yönettiği AVM sayısını 12'ye çıkardı. İki yıl süren inşaat sürecinin ardından kapılarını ziyaretçilerine açtı.

Dumankaya Sancaktepe basın toplantısı 21 Temmuz'da!

Dumankaya Sancaktepe basın toplantısı 21 Temmuz'da yapılacak. 21 Temmuz Pazartesi günü basın mensupları ile Yıldız Parkı Vera Restaurant’ta gerçekleştirilecek iftar davetinde yeni proje ile ilgili detaylar paylaşılacak.

Park Vera, ECE Türkiye'nin yöneteceği 13. alışveriş merkezi olacak!

Alışveriş merkezi projelerinin geliştirilmesi, planlanması, gerçekleştirilmesi, kiralanması ve yönetimi alanında hizmet veren ECE Türkiye, Park Vera Alışveriş Merkezi 'nin kiralamasını ve uzun dönemli yönetimini üstlendi.

ECE Türkiye, Park Vera Alışveriş Merkezi’ni yönetim portföyüne katıyor!

Türkiye’de büyük ölçekli alışveriş merkezi projelerinin geliştirilmesi, planlanması, gerçekleştirilmesi, kiralanması ve yönetimi alanında hizmet vererek başarılı projelere imza atan ECE Türkiye Vera Alışveriş Merkezi’ni yönetim portföyüne katıyor...

Agena Park'ta 99 bin TL'ye! Sıfır faizle!

Esenyurt'ta yapılan Agena Park Evleri'nde fiyatlar 99 bin ile 420 bin TL arasında değişiyor.

Royal Park Evleri 2. etap satışları başladı

Dinamik Group tarafından Çorlu' da inşa edilen Royal Park Evleri'nin 2. etap satışları başladı.

Aktaş Park'ın temeli atılıyor

Göztepe Aktaş Park projesinin "Temel Atma Töreni" 24 Ocak Cumartesi günü saat 12:00'de gerçekleşecek.

Dora Park'ta 259 bin TL'ye son 10 konut!

Sur Yapı tarafından Ümraniye'de inşa edilen Dora Park'ta satışta bulunan son 10 daire kaldı.

Park Vera Haberi

Park Vera
Açılışa Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ve Abdullah Kiğılı’nın da aralarında bulunduğu çok sayıda perakendeci ve konuk katıldı.


 İstanbul Yolu üzerinde bulunan ve 40 bin metrekarelik kiralanabilir alana sahip alışveriş merkezinde dört kat üzerinde 75 mağaza, restoran ve kafeler, çocuk oyun alanı ve 6 salonlu bir sinema yer alıyor. Alışveriş merkezinde ayrıca, açık ve kapalı olmak üzere toplam 2 bin 500 araç kapasiteli otopark da...