28 / 04 / 2024

Beğendik, 45. mağazasını Ankara Park Vera'da açtı!

Beğendik, 45. mağazasını Ankara Park Vera'da açtı!

Perakende sektöründe ilklerin öncüsü Beğendik, 45. mağazasını Ankara Park Vera AVM'de açtı. Park Vera Beğendik mağazası geniş ürün yelpazesine sahip marketi ve restoranı ile dikkat çekiyor.



Geçtiğimiz günlerde Real'in Türkiye operasyonlarını satın alan, Türkiye'nin en köklü perakende  zincirlerinden Beğendik, Park Vera'da, açtığı mağazasıyla perakende sektörüne getirdiği yeni bakış açısını devam ettiriyor. 


Park Vera Beğendik mağazası geniş ürün yelpazesine sahip marketi ve restoranı ile dikkat çekiyor. Beğendik, Park Vera'da 3085 metrekare alanda 80 personeli ile hizmet veriyor. Beğendik ilk departman mağazacılığı yapan marka,  Türkiye'deki ilk barkodu uygulayarak sektöre tanıtan marka, öz markalı ürünleri raflara taşıyan  ilk zincir, ilk sadakat kartı çıkaran ve ilk peşin fiyatına taksit sistemi uygulayan mağaza olma unvanına sahip.


Açılış gününe özel yüzlerce üründe  indirim ve reyon indirimlerinin yanı sıra yıl boyunca süren her ayın belirli günlerinde yüzde 50'ye varan indirimleriyle  "Dolunay Günleri", kazandıran kasa aktiviteleri ile "Kahraman Kasiyer'' ve "Süper Star" kampanyalanyla Beğendik Park Vera  mağazasında Ankaralıları yeni sürprizler bekliyor.


Star


Geri Dön