06 / 05 / 2024

park village gayrimenkul ödülleri

park village gayrimenkul ödülleri

Londra'da; European Property Awards adıyla bu yıl 19.su düzenlenen ve Gayrimenkul Oscarları olarak bilinen yarışmada, Park Village katıldığı dallarda ayrı ayrı 3 ödül aldı...

İstinye Park'ın yatırımcısı Orjin Grup 3 yeni gayrimenkul şirketi kurdu! 

İstinye Park'ın yatırımcısı ve ortağı Orjin Grup, 3 yeni gayrimenkul şirketi kurdu. 3 şirketin toplam sermayesi 510 milyon 500 bin TL oldu. İşte o şirketler... 

Park We Address Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Park We Address Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Davood Fahımkıa ve S. Mohammad Alı Mazlomı ortaklığında kuruldu.

Nurol Park projesindeki 89 gayrimenkulün 2022 değeri ne kadar? 

Nurol Park E Blok kapsamında 87 adet, K Blok'ta ise 2 adet bağımsız bölümün 2022 değeri açıklandı. Peki Nurol Park projesindeki 89 gayrimenkulün 2022 değeri ne kadar oldu? İşte o rakamlar...

Prata Riverside Village projesinin İstanbul lansmanı yapıldı!

Nehir kenarında modern bir alanda konut, eğlence ve perakende seçenekleriyle beraber sunulan ofis, halka açık sahil parkı ile Lizbon'daki perstiji en yüksek gayrimenkul projesi Prata Riverside Village, İstanbulluların beğenisine sunuldu. 

Prata Riverside Village 2. Etap satışa çıktı!

Mimar Renzo Piano'nun tasarladığı Prata Riverside Village gayrimenkul projesinde 2. etap satışa çıkarıldı. 

Oak Park Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oak Park Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Limited Şirketi  Başakşehir’de  500  bin TL sermaye bedeli  ile Nehad N.N.K. tarafından kuruldu.

TOKİ, Park Mavera 3 için ihraç ettiği gayrimenkul sertifikalarını ödedi!

TOKİ tarafından Park Mavera 3 projesi kapsamında ihraç edilen TRNTOKI00011 ISIN kodlu Gayrimenkul Sertifikalarının tali ediminde konutların satışından elde edilen fon ve fonun getirisi, yatırım kuruluşlarının hesaplarına aktarıldı...

Park Elektrik Beyoğlu'ndaki gayrimenkulü Ciner'e 235 bin TL'ye kiraya verdi!

Park Elektrik, Beyoğlu'ndaki gayrimenkulün aylık 235 bin TL + KDV bedelle Ciner Yayın Holding A.Ş.'ye kiraya verdi...

Atmaca Gayrimenkul 7 milyon TL'lik Macera Parkı kuracak!

Bahçeşehir’de hayata geçirdiği projelerde adından sıkça söz ettiren Atmaca Gayrimenkul, yeni yatırımı için kolları sıvadı. Firma, Bahçeşehir Park’ın yanına 7 milyon TL’lik yatırımla Macera Parkı kurmaya hazırlanıyor.

Bahçeşehir Park Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bahçeşehir Park Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Duygu Kalkan tarafından kuruldu. 

Park Capital Enerji Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Park Capital Enerji Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Yayla ve Scherıef Hassan ortaklığında kuruldu. 

Adalar Park Group İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adalar Park Group İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik’te 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdulvahap Geçer tarafından kuruldu. 

Park Mavera 3 gayrimenkul sertifikaları kredi ile satılabilecek!

Borsa İstanbul'da işlem gören TOKİ Park Mavera 3 gayrimenkul sertifikaları sermaye piyasası araçlarının kredili alım işlemlerine konu olabilecek.

park village gayrimenkul ödülleri Haberi

park village gayrimenkul ödülleri


Türkiye’ nin ilk ve tek, tek katlı villa projesi Park Village’ in başarısı uluslararası boyuta taşındı ...


Londra'da; European Property Awards adıyla bu yıl 19. su düzenlenen ve Gayrimenkul Oscarları olarak bilinen  yarışmada, Park Village katıldığı:'' Residential Development ( Multiple Units )'' , '' Property ( Single Units )'' ve “ Development Marketing “ dallarında ayrı ayrı 3 ödül aldı.


European Property Awards, Avrupa’nın en önemli gayrimenkul geliştirme kuruluşlarının projelerinin yarıştığı bir ödül programı.


ARIKAN YAPI , Türkiye’ nin “ ilk ve tek “ tek katlı villa projesi Park Village ile rekabetin yüksek olduğu ''Avrupa Gayrimenkulleri'' alanında başarısını “ uluslar arası “ boyuta taşıdı.


ARIKAN YAPI tarafından İstanbul Avrupa yakası Büyükçekmece Göl Vadisinde hayata geçirilen 144 müstakil bahçeli, havuzlu, iç bahçeli ve iç...