29 / 04 / 2024

Park Village’ta Ekopark ve Decopark sistemi!

Park Village’ta Ekopark ve Decopark sistemi!

Arıkan Yapı bünyesinde Park Village projesi için kurulan Ekopark ve Decopark, evlerinizi ve bahçelerinizi hayallerinizdeki haline dönüştürüyor…

Muscari Park Resort'ta 235 bin TL'ye! Yeni proje!

MAS Şirketler Grubu tarafından Muğla’nın Bodrum ilçesi Güvercinlik Mahallesi'nde hayata geçirilen projede 108 konut bulunuyor. Muscari Park Resort'ta fiyatlar 235 bin TL'den başlıyor. 

Deluxia Park Residence'ta yüzde 0.98 faiz fırsatı!

Teknik Yapı imzası ile Anadolu Yakası'nda yer alan Kartal ilçesinde yükselen Deluxia Park Residence'ta yüzde 0.98 faiz fırsatı ile ev sahibi olunabiliyor..

Deluxia Park Business'ta 48 ay sıfır faiz imkanı!

Deluxia Park Business'ta firma bünyesinde 48 ay sıfır faiz imkanı sunuluyor. Projede Adalar manzarasına hakim konumda A + ofislere yer veriliyor...

Onur Park Life'ta yüzde 15 indirim fırsatı 30 Ağustos'a kadar!

Onur Park Life'ta evlenecek çiftlere yüzde 15 indirim fırsatı 30 Ağustos'a kadar geçerli. Onur Park Life projesinin ilk etabı Haziran 2018'de teslim ediliyor...

Demir Park Esenyurt'ta fiyatlar 350 bin TL'den başlıyor!

Toplam 99 bağımsız birimden meydana gelen Demir Park Esenyurt projesi 2+1 ve 3+1 dairelerden oluşuyor. Demir Park Esenyurt'ta fiyatlar 350 bin TL'den başlıyor.

Olimpa Park Plus'ta takas kampanyası başladı!

Olimpa Park Plus'ta ev sahibi olmak ve yatırım yapmak isteyenler için takas kampanyası başladı.

Onur Park Life'ta yüzde 8 KDV oranını firma karşılıyor!

İlk etabın 2018'de teslim edilmesi planlanan Onur Park Life'ta 132 metrekare 2+1 daireler 399 bin TL'den başlıyor. Projede yüzde 8 KDV oranı firma tarafından karşılanıyor.

Endülüs Park Residence’ta kaçırılmayacak fırsat!

Muhteşem mimarisi, seçkin markalar ile donatılmış modern ve zarif dekorasyonu ile hayalinizdeki evi sunan Endülüs Park Residence’ta sınırlı sayıda kalan daireleri için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor.

Olimpa Park Plus'ta Ramazan kampanyası!

Olimpa Park Plus' ta Fuzul Yapı güvencesiyle sadece 20 adetle sınırlı 3+1 fiyatına 4+1 daireler, ramazan ayına özel kampanya ile yeni sahiplerini bekliyor.

Çınar Park Rezidans'ta son 4 daire!

Çınar Ev Yapı'nın hayata geçirdiği Çınar Park Rezidans'ta son 4 daire satışta. İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde inşa edilen projede banka kredili ödemeler yapılıyor.

Olimpa Park Plus’ta sınırlı sayıda daireler! 60 ay 0 faizle!

Başakşehir’in merkezinde yer alan, bölgenin ilk ve tek alışveriş merkezi Olimpa AVM’nin yanı başındaki Olimpa Park Plus’ta sınırlı sayıda daireler için 60 ay 0 faiz kampanyası başladı.

Olimpa Park Plus’ta 60 ay 0 faiz kampanyası başladı!

Ailenizle birlikte mutluluğu geniş geniş yaşayın diye 3+1 ve 4+1 daireler için sunulan 60 Ay 0 Faiz ve hemen teslim fırsatını kaçırmayın, Başakşehir’i yaşamaya Olimpa Park Plus’ta başlayın.

Olimpa Park Plus’ta 60 ay 0 faiz ve hemen teslim fırsatı!

Başakşehir’in merkezinde yer alan, bölgenin ilk ve tek alışveriş merkezi Olimpa AVM’nin yanı başındaki Olimpa Park Plus’ta sınırlı sayıda daireler için 60 ay 0 faiz kampanyası başladı.

Park Village’ta Ekopark ve Decopark sistemi! Haberi

Park Village’ta Ekopark ve Decopark sistemi!

Park Village sakinlerinin rahat ve konforlu bir yaşam sürdürebilmeleri için ihtiyaçları olan her şey artık yanı başlarında… Dekopark, dekorasyon konusunda İhtiyacınız olan her şeyi, sektörün önde gelen markalarından oluşan seçenekleriyle beraber Park Village sakinlerinin hizmetine sunuyor.


İsteğiniz doğrultusunda kişiye özel danışmanlık alabileceğiniz mimarlarla beraber,  evinizin tüm ihtiyaçlarını A’dan Z’ye seçebileceksiniz… Türkiye’nin ilk ve tek katlı villalarında yaşayacak olan kişilere özel hizmet verecek olan Dekopark, hemen yanı başınızda Park Village Projesinin içinde bulunuyor. 


Park Village projesinde 250 metrekarelik villaların fiyatları 560 bin dolardan başlıyor. Villa Sardes isimli konut tiplerinin fiyatları 560 bin dolar ile 660 bin dolar arasında değişiyor. Villa Thera evlerin fiyatları 585 bin dolardan başlıyor, 685 bin dolara kadar çıkıyor. 300 metrekare villaların fiyatları ise 610 bin dolardan başlıyor ....