28 / 04 / 2024

park villaları fiyatları

park villaları fiyatları

Arıkan Yapı bünyesinde Park Village projesi için kurulan Ekopark ve Decopark, evlerinizi ve bahçelerinizi hayallerinizdeki haline dönüştürüyor…

Bomonti Queen Central Park ev fiyatları!

Bomonti Queen Central Park ev fiyatları 894 bin 755 TL'den başlıyor. Sinpaş GYO imzasını taşıyan Bomonti Queen Central Park projesinde 40 aya kadar vade farksız ödemeler yapılıyor...

Güvercin Koyu Bendis Villaları fiyatları!

Dubleks ve tripleks villaların bulunduğu proje İzmir'e 150 kilometre mesafede bulunuyor. .Projede toplam 42 adet villa yer alıyor. Güvercin Koyu Bendis Villaları fiyatları 550 bin TL'den başlıyor.

Nurol GYO Nurol Park ev fiyatları!

9 blok şeklinde yükselen projede daireler 1+1' den 4+1 'e kadar farklılık gösteriyor. Nurol GYO Nurol Park ev fiyatları 440 bin TL 'den başlıyor.

Terra Park Tarabya fiyatları!

Terra Park Tarabya fiyatları 1,6 milyon dolar ile 2,7 milyon dolar arasında değişiyor. Gök-an İnşaat projesi Terra Park Tarabya'da teslimler Kasım 2016'da yapılıyor...

Topkapı Beyaz Park ev fiyatları!

Toplam 100 milyon TL'lik yatırımla yükselen proje 370 daireden oluşuyor. Proje 5 blok halinde yükseliyor. Topkapı Beyaz Park ev fiyatları 395 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Güneşli Nurol Park satış fiyatları!

Toplam 55 bin metrekare alan üzerine yayılan projede daireler 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Güneşli Nurol Park satış fiyatları 440 bin TL' den başlangıç gösteriyor.

Davutpaşa Beyaz Park daire fiyatları!

Davutpaşa Beyaz Park daire fiyatları konum ve büyüklüklerine göre değişiyor. Firma bünyesinde 30 ay vade farkı olmadan taksit imkanı sunan projede 371 daire ve ticari üniteler yer alıyor.

Güneşli Nurol Park Evleri fiyatları!

Güneşli Nurol Park Evleri fiyatları dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiyor. 9 bloktan meydana gelen proje Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından inşa ediliyor.

Ankara Park Alyans fiyatları!

Toplam 163 adet daireden oluşacak olan proje Ankara İl' i Çayyolu Alacatlı’ da inşa edilecek. Ankara Park Alyans fiyatları 390 bin TL' den başlıyor.

Bomonti Queen Park satış fiyatları!

Bomonti Queen Park satış fiyatları 894 bin 755 TL'den başlayarak değişiyor. 900 konutluk Sinpaş Queen Central Park projesinde daire teslimleri Mayıs 2018 yılında yapılıyor...

Bağcılar Nurol Park satış fiyatları!

Dairelerin 1+1' den 4+1' e kadar farklılık gösterdiği proje Nurol GYO imzası ile hayata geçiriliyor. Bağcılar Nurol Park satış fiyatları 438 bin TL' den başlıyor.

Sinpaş Queen Central Park daire fiyatları!

Sinpaş Queen Central Park daire fiyatları 894 bşn 755 TL'den başlangıç gösteriliyor. Sinpaş Queen Central Park projesinde 40 ay vade farksız ödeme imkanı sunuluyor...

Topkapı Beyaz Park daire fiyatları!

Topkapı Beyaz Park daire fiyatları kat ve planlarına bağlı olarak değişiyor. 100 milyon lira yatırım bedeliyle hayata geçirilen proje 5 bloktan meydana geliyor.

park villaları fiyatları Haberi

park villaları fiyatları

Park Village sakinlerinin rahat ve konforlu bir yaşam sürdürebilmeleri için ihtiyaçları olan her şey artık yanı başlarında… Dekopark, dekorasyon konusunda İhtiyacınız olan her şeyi, sektörün önde gelen markalarından oluşan seçenekleriyle beraber Park Village sakinlerinin hizmetine sunuyor.


İsteğiniz doğrultusunda kişiye özel danışmanlık alabileceğiniz mimarlarla beraber,  evinizin tüm ihtiyaçlarını A’dan Z’ye seçebileceksiniz… Türkiye’nin ilk ve tek katlı villalarında yaşayacak olan kişilere özel hizmet verecek olan Dekopark, hemen yanı başınızda Park Village Projesinin içinde bulunuyor. 


Park Village projesinde 250 metrekarelik villaların fiyatları 560 bin dolardan başlıyor. Villa Sardes isimli konut tiplerinin fiyatları 560 bin dolar ile 660 bin dolar arasında değişiyor. Villa Thera evlerin fiyatları 585 bin dolardan başlıyor, 685 bin dolara kadar çıkıyor. 300 metrekare villaların fiyatları ise 610 bin dolardan başlıyor ....