03 / 05 / 2024

Parka Bursaspor simgesi

Parka Bursaspor simgesi

Orhangazi'de bulunan ve daha önceki ismi Yıldız olan Bursaspor Parkı, açıldı.Parka Bursaspor simgesi olan timsah heykeli dikildi ve çeşitli değişiklikler yapıldı. Yapılan değişiklikler ve düzenlemelerin ardından yenilenen park için bir tören düzenlenerek

Soğan pahalılığın simgesi haline geldi: ‘Beş senedir soğanı konuşuyoruz’

Yüksek enflasyonun, pahalılığın resmen simgesi durumuna gelen kuru soğan, yine seçim meydanlarında boy gösteriyor. Yurttaşlar “Beş senedir kuru soğanı konuşuyoruz” diyor.

Kadıköy’ün simgesi satıldı:449 milyon 363 bin 500 lira

İstanbul Kadıköy’de bulunan ve ‘Kadıköy’ün simgesi’ olarak bilinen tarihi ‘Perili Köşk’ satıldı. İcradan satışa çıkarılan 116 yıllık Ragıp Paşa Köşkü’nü bugün tek alıcı olan Türkiye İş Bankası satın aldı.

Bursaspor’un Timsah Arena için 3.6 milyon TL'lik kira borcu olduğu öğrenildi!

Timsah Arena Stadyumu'nun işletmecisi Bursaspor Kulübü Derneği'nin 2019 ve 2020 yıllarını kapsayan toplam 3 milyon 644 bin 697 Türk Lirası birikmiş kira borcu olduğu öğrenildi. 

Emlakjet, Bursaspor’a sponsor oldu!

Emlakjet, TFF 1. Lig ekiplerinden Bursaspor ile sponsorluk anlaşması imzaladı. İmza töreninde önemli açıklamalarda bulunan Bursaspor Yönetim Kurulu Üyesi Mesut Günal, ''Emlakjet firması ile de forma reklamlarımız kadar değerli bir alanda logolarımızı buluşturduk, güçlerimizi birleştirdik'' dedi.

Bursaspor'dan arsa açıklaması!

Bursaspor Kulübü Yönetim Kurulu, Denetleme Kurulu Raporu'nda bulunan arsaların eski başkan Ali Ay'a devrine ilişkin, "Göreve geldiğimiz günden bu yana hiçbir gerçek, tüzel kişi ya da 3. şahsıslara gayrimenkul devri, teslimi ya da satışı yapılmamıştır" denildi...

Ferdi Erdoğan: 15 Temmuz, birlik ve beraberliğimizin simgesi oldu!

‘15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ dolayısıyla açıklamada bulunan Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan, "Toplumumuzun tüm kesimleriyle cumhuriyetimize ve demokrasimize sahip çıktığı 15 Temmuz, birlik ve beraberliğimizin simgesi haline geldi" dedi...

Bursaspor'un dev üretim tesisi projesinde mutlu son!

Bursaspor'un 250 milyon TL'lik gelirin beklendiği üretim tesisi projesinde sevindirici haber geldi.  Yeşil beyazlı kulüp konu ile ilgili internet sitesinde açıklama yaptı.

Bursaspor'dan gayrimenkul satışı!

Bursaspor Kulübü Derneği, sahibi olduğu 28 bin 820,25 metrekare büyüklüğündeki taşınmazı satışa çıkardı. Konuyla ilgili resmi internet sitesinde açıklama yaptı...

Bursaspor'un 100 milyon TL’lik satılabilir gayrimenkulü var!

Bursaspor Başkanı Ali Ay, katıldığı televizyon programında önemli açıklamalarda bulundu. Ay, ''Takımın 100 milyon TL’lik satılabilir gayrimenkulü var'' diye konuştu.

Bursaspor'dan 10 milyon TL'ye satılık tarla!

Bursaspor Futbol Kulübü Bursa Mudanya'da yer alan tarlayı satışa çıkardı. Tarlanın bedeli ise 10 milyon TL. İşte detaylar;

Bursaspor Dereçavuş'da 2 milyon 300 bin TL'ye arsa aldı!

Olay Bursa gazetesinin köşe yazarı Orhan Güney bugünkü yazasında Bursaspor'un gayrimenkullerini kaleme aldı. İşte o yazı..

Orhan Tavlı: Çanakkale Köprüsü Türkiye’nin simgesi olacak!

Çanakkale Valisi Orhan Tavlı, Temeli atılan 1915 Çanakkale Köprüsü Türkiye’nin simgesi olacak'' dedi.

Bursaspor´a ikinci akaryakıt istasyonu!

Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi, Mudanya Yolu’nda mülkiyeti Bursaspor’a ait bir arazinin akaryakıt istasyonu olarak düzenlenmesine ilişkin kararı oybirliğiyle aldı.

Parka Bursaspor simgesi Haberi

Parka Bursaspor simgesi

Parkın açılışına Bursa Milletvekili İsmail Aydın, Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Bursaspor Yönetim Kurulu Üyesi Ertuğrul Yavuz, Orhangazi Bursasporlular Dernek Başkanı Şenol Bektaş ve çok sayıda Bursaspor taraftarı ve vatandaşlar katıldı. 


Programın açılış konuşmasını Yapan Orhangazi Bursasporlular Dernek Başkanı Şenol Bektaş, yaptı. Bektaş, Bursaspor adına yapılan güzel bir hatıranın ortaya çıkmasında emeği geçen herkese teşekkür ederek Bursaspor için başarı temennilerinde...