28 / 04 / 2024

Bursaspor'un dev üretim tesisi projesinde mutlu son!

Bursaspor'un dev üretim tesisi projesinde mutlu son!

Bursaspor'un 250 milyon TL'lik gelirin beklendiği üretim tesisi projesinde sevindirici haber geldi.  Yeşil beyazlı kulüp konu ile ilgili internet sitesinde açıklama yaptı.



Bursaspor yönetimi, uzun zamandır beklediği üretim tesisi projesinde mutlu sona ulaştı. 250 milyon TL'lik gelirin beklendiği üretim tesisi projesi 67 hektar büyüklüğünde bir alanda hayata geçirilecek.

Bursa Olay Gazetesi'nde yer alan habere göre; yeşil beyazlı kulüp resmi internet sitesi üzerinden açıklama yayınladı. Açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

''Aylardır üzerinde titizlikle çalıştığımız ve kulübümüze uzun yıllar kalıcı gelir sağlayacak, 67 hektar büyüklüğünde bir alanda gerçekleşecek olan Agrega ve Kalker Üretim Tesisi projemizde mutlu sona ulaştık. Bu proje kulübümüzün finansal geleceği adına çok önemli bir hamledir.''

GAYRİMENKUL DE VAR

''Projemizin protokol imzaları bugün (dün) atılmış olup, ruhsat devir sürecinin başladığını camiamızla paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu proje kapsamında kulübümüze toplam süreçte 250 Milyon TL'lik gelir beklemekteyiz. Öte yandan kulübümüze kalıcı gelir sağlayacak diğer bir gayrimenkul projemizi de önümüzdeki haftalarda sizlerle paylaşacağız.''


Geri Dön