11 / 05 / 2024

Bursaspor tesis projesi

Bursaspor tesis projesi

Bursaspor'un 250 milyon TL'lik gelirin beklendiği üretim tesisi projesinde sevindirici haber geldi.  Yeşil beyazlı kulüp konu ile ilgili internet sitesinde açıklama yaptı.

Süleymanpaşa Belediyesi'nden spor yatırımı hamlesi!

Süleymanpaşa Belediyesi, 30 farklı spor tesisi ve sosyal tesis projesi ile ilgili çalışmalarına hız verdi. Proje aşaması tamamlanan tesisler için birer birer düğmeye basılıyor.

Emlak Konut Halkalı Sosyal Kültürel Tesis Alanı 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Halkalı Sosyal Kültürel Tesis Alanı, Spor Tesis Alanı ve Park İnşaatı İle Ada İçi Altyapı, Yol ve Çevre Düzenleme İşi projesi için hazırlatılan 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

TAGO Mimarlık'tan Maldivler'e otel ve tesis projesi!

Türkiye’nin köklü mimarlık ofisi TAGO Mimarlık, Maldivler’de yeni bir projeye başlıyor. Şirket, dünyanın en ünlü spor kulüplerinin kamp yapacağı spor ve otel kompleksi inşa edecek.

Türkiye'nin Kanal İstanbul'dan sonraki en büyük 2. projesi başlıyor!

Başkent Ankara’da 6 milyar dolar yatırımla uzay ve havacılık alanında yüksek katma değerli yerli ürünlerin üretileceği HAB kuruluyor. Tesis, Kanal İstanbul’dan sonra Türkiye’nin en büyük 2. projesi olacak.

Ortaca'ya modern günübirlik tesis inşa edilecek!

Ortaca ilçesinde yapılması planlanan Günübirlik Tesis projesi onaylandı. Projenin tanıtımı için düzenlenen basın toplantısında konuşan Ortaca Belediye Başkanı Hasan Karaçelik, “7 yıllık çabamızın ardından onaylanan projemiz bölgemize hayırlı olsun” dedi.

Ünye Fevzi Çakmak Sosyal Tesisi tamamlanıyor!

Ordu’da yeni sosyal yaşam alanları oluşturmak amacıyla birçok projeyi hayata geçiren Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ünye ilçesinde başlattığı Fevzi Çakmak Parkı ve Sosyal Tesis Projesi’nin yapım çalışmalarına devam ediyor.

Bursa Suuçtu Şelalesi'ndeki sosyal tesis inşaatı durduruldu!

Mustafakemalpaşa belediyesince kısa bir süre içerisinde Suuçtu Şelalesinin göbeğine Sosyal Tesis projesi adı verilen inşaat çalışmaları durduruldu.

Bursaspor Kent projesi geliyor!

Ali Ay yönetiminin kredi için bankalara sunduğu projenin detaylarını Bursa Hakimiyet ortaya çıkardı. İşte Bursaspor Kent projesinin tüm detayları....

Bursa Gököz Göleti'ne spor ve turistik tesis yapılacak!

Bursa'nın dağ ilçelerinden Keles'teki Gököz Göleti'nin çevresine Bursaspor ve diğer kulüplerin kamp yapabilmesi için spor ve turistik tesis inşa edilecek.

Sakarya'ya spor tesisi yapılacak!

Başkan Toçoğlu tarafından Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği’ne hediye edileceği duyurulan yeni tesis projesi 22 Temmuz Cuma günü ihaleye çıkıyor.

Sakarya Esentepe Sosyal Tesis Projesi 15 Temmuz'da ihaleye çıkacak!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu tarafından Pamukova’ya müjdesi verilen Esentepe Sosyal Tesisi ve Park Projesi 15 Temmuz Cuma günü ihaleye çıkıyor.

Batı Karadeniz'de bin 252 tesis açılacak!

Orman ve Su işleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Batı Karedeniz Gelişim Projesi (BAKGEP) kapsamında bin 252 tesis açılacak ve 2019 yılı sonuna kadar 18 milyar lira harcanacak. Bununla ilgili çalışmalar sürüyor." dedi.

Ordu Ünye'ye yeni yaşam alanı!

Ünye ilçesine yeni bir sosyal yaşam alanı kazandırmak amacıyla hazırlanan Fevzi Çakmak Parkı ve Sosyal Tesis Projesi kapsamında ilk kazma vuruldu.

Bursaspor tesis projesi Haberi

Bursaspor tesis projesi

Bursaspor yönetimi, uzun zamandır beklediği üretim tesisi projesinde mutlu sona ulaştı. 250 milyon TL'lik gelirin beklendiği üretim tesisi projesi 67 hektar büyüklüğünde bir alanda hayata geçirilecek.

Bursa Olay Gazetesi'nde yer alan habere göre; yeşil beyazlı kulüp resmi internet sitesi üzerinden açıklama yayınladı. Açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

''Aylardır üzerinde titizlikle çalıştığımız ve kulübümüze uzun yıllar kalıcı gelir sağlayacak, 67 hektar büyüklüğünde bir alanda gerçekleşecek olan Agrega ve Kalker Üretim Tesisi projemizde mutlu sona ulaştık. Bu proje kulübümüzün finansal geleceği adına çok önemli bir hamledir.''

GAYRİMENKUL DE VAR

''Projemizin protokol imzaları bugün (dün) atılmış olup, ruhsat devir sürecinin başladığını camiamızla paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu proje kapsamında kulübümüze toplam süreçte 250 Milyon TL'lik gelir beklemekteyiz. Öte yandan kulübümüze kalıcı gelir sağlayacak diğer bir gayrimenkul projemizi de...