29 / 04 / 2024

Süleymanpaşa Belediyesi'nden spor yatırımı hamlesi!

Süleymanpaşa Belediyesi'nden spor yatırımı hamlesi!

Süleymanpaşa Belediyesi, 30 farklı spor tesisi ve sosyal tesis projesi ile ilgili çalışmalarına hız verdi. Proje aşaması tamamlanan tesisler için birer birer düğmeye basılıyor.



Süleymanpaşa’da benzersiz bir yatırım hamlesi başlatan Süleymanpaşa Belediyesi, 30 farklı spor tesisi ve sosyal tesis projesi ile ilgili çalışmalarında hızlandı. Proje aşaması tamamlanan tesisler için birer birer düğmeye basılırken, inşaat aşamasındaki tesisler de hizmete açılmak için gün sayıyor.

ORTACAMİ VE NAMIK KEMAL’DE HAFRİYAT BİTTİ, ÇİFTLİKÖNÜ SONA YAKLAŞTI

Süleymanpaşa Belediyesi'nde yer alan habere göre; Ortacami ve Namık Kemal Mahallesi’nde yapılması planlanan spor sahaları ve sosyal tesislerin hafriyat çalışmaları tamamlandı. Çiftlikönü Mahallesi’nde hayata geçirilen spor tesisinde ise inşaat çalışmalarına hız kesmeden devam ediliyor.

BAŞKAN YÜKSEL ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, inşaat aşaması tamamlanan Ortacami ve Namık Kemal Mahallesi spor tesisleri ile hızla yükselen Çiftlikönü Mahallesi spor tesislerinde incelemeler gerçekleştirerek çalışmaları yerinde inceledi.

YÜKSEL: “GENÇLERİMİZE VERDİĞİMİZ SÖZÜ YERİNE GETİRİYORUZ”

Süleymanpaşa’da yaşayan gençlerle ilgili önemli yatırımlar hayata geçirdiklerini, iki yıl içinde tamamının hizmete gireceğini 30 farklı spor tesisini gençlerin kullanımına hazır hale getirmek amacıyla çalışmalarda bulunduklarını anlatan Başkan Yüksel, göreve gelirken gençlere verdiği sözleri yerine getirdiklerini sözlerine ekledi.

Yüksel, “Süleymanpaşa’da yaşamaktan mutlu olan, hayal kuran, başarılı ve yükselen bir gençlik için çalışıyoruz. Bu anlayıştan hareketle, gençlerimize verdiğimiz sözü yerine getiriyor; şehrimizdeki birçok mahalleye kazandıracağımız spor sahaları ve sosyal tesisler için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çiftlikönü mahallemizde yapımına devam ettiğimiz projenin detaylarını yerinde planlıyoruz. Şehrimize kazandıracağımız bir diğer spor sahası ve sosyal tesis projemizi de Namık Kemal Mahallemizde inşa ediyoruz. Ayrıca Ortacami Mahallemizde inşa edeceğimiz spor sahası ve sosyal tesis projemize de başladık. Yerinde yaptığımız incelemeler ile detaylarını planladığımız yeni spor ve yaşam alanlarını en kısa sürede tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunmayı hedefliyoruz. Şimdiden hayırlı olsun,” şeklinde konuştu.


Geri Dön