04 / 05 / 2024

Parktepe Evleri altın üçgen

Parktepe Evleri altın üçgen

Başkent Ankara’da kaliteli ve konforlu konut arayanların tercih ettiği Çayyolu, Beytepe ve İncek bölgesi konutta “altın üçgen” olarak adlandırılıyor. Bu merkezlerin birleştiği yerde Parktepe Evleri yükseliyor.

Sinpaş Altın Oran Evleri ödemeleri!

2 bin 647 daire ve alışveriş alanlarından meydana gelen Sinpaş Altın Oran Evleri'nde 1+1 daireler 500 bin TL'den başlıyor..

Altın İnşaat Manzara Evleri'nde fiyatlar 195 bin liradan başlıyor!

Altın İnşaat, Mumcular'da geçtiğimiz yıl inşaatına başladığı Manzara Evleri Projesinde sona doğru geliyor. 

Bodrum Altın İnşaat Turkuaz Evleri fiyat!

Bodrum Altın İnşaat imzası taşıyan Mumcular Turkuaz Evleri 30 adet daireden meydana geliyor. Bodrum Altın İnşaat Turkuaz Evleri fiyat listesi 195 bin TL'den başlıyor.

Bodrum Altın İnşaat Manzara Evleri fiyat!

9 daireden oluşan Bodrum Manzara Evleri Bodrum Mumcular’da inşa ediliyor. Bodrum Altın İnşaat Manzara Evleri fiyat listesi 195 bin TL'den başlıyor.

Nilüfer Altın Yaşam Evleri'nin 3. etabı başlıyor!

"Temelinde Güven Var" mortosuyla 2015 Mayıs ayında yola çıkan Altın Inşaat'ın konut alanındaki ikinci projesi olan 'Altın Yaşam Evleri'nin 3. Blok temeli törenle atıldı.

Parktepe Evleri’nde teslim için geri sayım başladı!

Başkent Ankara’nın en hızlı gelişen yerleşim yerlerinden Beytepe’de hayata geçirilen Parktepe Evleri’nde, konut sahiplerinin evlerine kavuşması için sayılı günler kaldı.

Edirne Süloğlu TOKİ Evleri alt gelir başvurusu!

Konut fiyatlarının 83 bin 370 TL'den başladığı projede 216 aya kadar vade sağlanıyor. Edirne Süloğlu TOKİ Evleri alt gelir başvurusu 8 Ağustos'ta başlıyor.

Parktepe Evleri’nin Mimar Sinan Fotoğrafçı Olsaydı yarışması sonuçlandı!

Parktepe Evleri’nin düzenlediği “Mimar Sinan Fotoğrafçı Olsaydı-Anadolu’nun Mimari Desenleri” fotoğraf yarışması sonuçlandı. 3 bin TL değerindeki birincilik ödülünü Galata Kulesi’ni objektifine yansıtan Aydın Sertbaş kazandı.

Ankara Parktepe Evleri bu yaz teslim edilecek!

Bu yaz teslim edilecek projeyi üstün kalite anlayışıyla hayata geçirdiklerini vurgulayan Altuntaş, şunları söyledi: “Parktepe Evleri’nde kullandığımız malzemeler sayesinde projenin kalitesini çok uzun yıllar korumasını hedefledik. " dedi.

Şanlıurfa TOKİ Maşuk Evleri alt gelir kura çekilişi!

Şanlıurfa TOKİ Maşuk Evleri alt gelir kura çekilişi yarın gerçekleşecek. Toplamda 107 adet konutun satışa çıktığı projede 9 bin 102 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor.

Ankara Mamak Gülseren Mahallesi TOKİ Evleri alt gelir kurası!

Toplam 583 konutun satışa çıkarıldığı projede taksitler 341 TL olarak belirlendi. Ankara Mamak Gülseren Mahallesi TOKİ Evleri alt gelir kurası bugün Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kongre Merkezi'nde sonuçlandı.

Beytepe Parktepe Evleri inşaatı ne durumda?

Başkent Ankara’nın yeni gözde yerleşim yerlerinden Beytepe’nin en yüksek noktasında inşa edilen Parktepe Evleri, titiz düşünülmüş, sağlam ve estetik dış yapısının yanı sıra, fonksiyonel, rahat ve kaliteli iç mekan kurgusuyla da öne çıkıyor.

Parktepe Evleri'nde klimasız iklimlendirme konforu!

Başkent Ankara’nın gözde yerleşim merkezlerinden Beytepe’nin en yüksek noktasında inşa edilen Parktepe Evleri kullanılan yalıtım sayesinde klimasız iklimlendirme konforu sunuyor.

Parktepe Evleri altın üçgen Haberi

Parktepe Evleri altın üçgen

Konut anlayışının değiştiği Ankara’da artık kentin gürültüsünden uzak, kaliteli ve konforlu evler öne çıkmaya başladı. Başkent Ankara’da kaliteli ve konforlu konut arayanların tercih ettiği Çayyolu, Beytepe ve İncek bölgesi ise bu noktada dikkati çekerek, konutta “altın üçgen” olarak adlandırılıyor.


Birbiri ardına markalı konut projelerinin yükseldiği Beytepe ve İncek, kentin gelişimine paralel olarak büyürken, kaliteli ve lüks yaşam denilince akıllara ilk gelen Çayyolu’na yakın konumlarının da etkisiyle değerini arttırıyor. Yakın gelecekte Başkent’in en değerli merkezi olması beklenen bölgeler, şimdiden hem konut alıcısı hem de yatırımcının gözdesi olmaya başladı.


Bu merkezlerin birleştiği yerde Parktepe Evleri’ni inşa eden, LEMA Grup ve FERTAŞ AŞ işbirliğiyle kurulan Şahika Grup Yapı’nın ortaklarından iç mimar Murat Altuntaş, bölgenin kentin gürültüsünden uzak oluşu, temiz havası ve şehir merkezinde yer...