07 / 05 / 2024

Parktepe Evleri günışığı

Parktepe Evleri günışığı

Son yıllarda birbiri ardına yükselen konut projelerinde rakiplerinden bir adım daha öne çıkmak isteyen inşaat firmaları, evlerin gün ışığı görme süresini de önemli bir detay olarak sunmaya başladı..

Meram Uluırmak Evleri için son gün yarın!

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesi tarafından hayata geçirilen Uluırmak Evleri’nde ön müracaatlar 30 Kasım günü sona erecek. 

Meram Uluırmak Evleri için son 2 gün!

Konya Meram İlçe Belediyesi tarafından hayata geçirilen Uluırmak Evleri’nde ön başvurular 30 Kasım'da sona eriyor. 19 Kasım Pazartesi günü başlayan başvurular 2 gün sonra bitecek.

Banu Evleri 2'de Anner Günü'ne özel beştaş pırlanta hediye!

Hasanoğlu İnşaat, Banu Evleri 2 projesinde Anneler Günü'ne özel beştaş pırlanta hediye ediliyor. Kampanya projeden konut alan herkes için Mayıs ayı sonuna kadar geçerli olacak. 

Gölcük Yalı Evleri gün yüzüne çıkıyor!

Gölcük Belediyesi´nin önemli projelerinden biri olan Değirmendere Yalı Mahallesi Tarihi Evleri aslına uygun biçimde yenilenerek gün yüzüne çıkartılıyor.

Esenyurt Gün Vadi Evleri satılık!

Toplam 250 adet daireden meydana gelen Esenyurt Gün Vadi Evleri satılık daire teslimleri 2018 yılı içerisinde yapılacak.

Gün Vadi Evleri Esenyurt fiyat!

Gün Vadi Evleri Esenyurt fiyat listesi 152 bin TL'den başlayarak değişiyor. Gün Vadi Evleri projesi 2018 yılında tamamlanacak...

+ Tarabya Evleri yarın görücüye çıkıyor!

Boğaz'ın eşsiz manzarasına hâkim konumda '+ Tarabya Evleri' görücüye çıkıyor. Boğaz'ın en büyük kentsel dönüşüm ve sosyal yaşam alanı, Açı İş Ortaklığında Tarabya'da kuruluyor.

TOKİ Kırşehir Kaman Evleri son başvuru günü!

Ödemelere göre 180 aya kadar vade sağlanan projede 67 adet daire bulunuyor. İşte TOKİ Kırşehir Kaman Evleri son başvuru günü...

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir Evleri son başvuru günü!

89 adet konutun satışa çıkarıldığı projede 216 aya kadar vade sağlanıyor. İşte TOKİ Şanlıurfa Viranşehir Evleri son başvuru günü...

Parktepe Evleri’nde teslim için geri sayım başladı!

Başkent Ankara’nın en hızlı gelişen yerleşim yerlerinden Beytepe’de hayata geçirilen Parktepe Evleri’nde, konut sahiplerinin evlerine kavuşması için sayılı günler kaldı.

Karahayıt TOKİ Evleri son başvuru günü!

Taksitlerin 608 bin liradan başladığı projede 80 adet daire satışta. İşte Karahayıt TOKİ Evleri son başvuru günü...

Balıkesir Gönen TOKİ Evleri son başvuru günü!

Fiyatların 51 bin 595 TL'den başladığı projede 6 adet daire satışta. İşte Balıkesir Gönen TOKİ Evleri son başvuru günü...

TOKİ Aşkale Evleri son başvuru günü!

Dairelerin 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandığı proje 240 ay vade sağlanıyor. TOKİ Aşkale Evleri son başvuru günü 2 Eylül'dir.

Parktepe Evleri günışığı Haberi

Parktepe Evleri günışığı

Ankara'nın gözde yerleşim merkezlerinden Beytepe'nin en yüksek noktasında inşa edilen Parktepe Evleri, iki blok arasındaki 90 metre mesafe ile konutta ferahlık arayanların tercihi olurken, gün ışığından da kesintisiz yararlandırıyor. LEMA Grup ve FERTAŞ AŞ işbirliği ile kurulan Şahika Grup Yapı'nın inşa ettiği Parktepe Evleri'ni Ankaralılara kazandıran şirket ortaklarından Murat Altuntaş, projelerin iç detayları kadar ferahlık, manzara ve gün ışığı süresinin de önem kazandığını kaydetti. Altuntaş, Parktepe'yi inşa ederken ferahlık ve aydınlığın daha eve girmeden başlamasına dikkat ettiklerini bildirdi. Ankara'da önümüzdeki yıllarda adından çokça söz ettirecek Beytepe'nin tam ortasında ve en yüksek noktasında inşa edilen Parktepe Evleri'ne gelen konukların en fazla bol ışıktan etkilendiklerini vurgulayan Altuntaş, şunları söyledi: 


FERAHLIK YETMEZ 

"Ferah mekân oluşturmak için yalnızca konutları geniş tutmak yetmiyor. Projenin daha da...